Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Napoleonic Wars][L'AIGLE][LN_7pg]7. Pułk Grenadierów Legii Nadwiślańskiej  (Przeczytany 52799 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    25.07.2013

Pułk 7'my Legii Nadwiślańskiej wspólnie z pułkiem 5'tym uwiecznili swe popisy na materiale Wideo który znajdziecie pod tym linkiem.

- http://www.youtube.com/watch?v=WO2TqQfACWg

Jeżeli chcesz dołączyć do bandy pozytywnie chorych, złóż podanie na www.7ppxw.aaf.pl :)
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Baldwin

• Użytkownik
    25.07.2013

Dnia dzisiejszego 7pg miało trenować wspólnie z 1kk. Niestety, do wspólnego treningu nie doszło, powodem był brak ludzi jednej ze stron .

7'my Pułk Piechoty jak i 7'my Pułk Grenadierów cieszą się coraz większą liczbą członków, standardowo na bitwy wystawiamy 25 osób na NW. Przypominamy, że należenie do 7pp nie zmusza do przynależenia do 7pg.

Offline xxxSkullxx

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wybaczcie za brak ludzi na wspólnym treningu z wami ale gdyby wasi oficerowie wyrażali większą kulturę do naszych na pewno przyszlibyśmy do was,a nie grali z 13.

Offline GustawPolska

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Cóż, Jeżeli pułk podkrada Bezpośrednio (index) ludzi, za darmo otrzymuje serwer na trening i przychodzi 5 osób (poprzedni) z 20 oraz teamkilluje podczas "treningu" to nie widzę powodu do szacunku, Pozdrawiam

Offline Zus_Tremo

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • "Chciałem dobrze,a wyszło,jak zwykle"-Hubal
    Cóż, Jeżeli pułk podkrada Bezpośrednio (index) ludzi, za darmo otrzymuje serwer na trening i przychodzi 5 osób (poprzedni) z 20 oraz teamkilluje podczas "treningu" to nie widzę powodu do szacunku, Pozdrawiam

Żeby sprostować pewną sprawę , Index nikogo nie wziął ze sobą odchodząc z Pułku 7. Grenadierów , więc postąpił honorowo . Wasz Korpus poprosił nas o serwer , jednak brak organizacji bardziej z waszej strony nie pozwolił przeprowadzenia go w normalnym ciągu . Na przyszłość wypadałoby przyjść wraz ze swoją gromadką i sobie poćwiczyć gdzieś dalej czy bliżej nas . Ostre słowa poleciał wtedy , kiedy nie było oficera z 1kk , a wasi ludzie robili co chcieli , przy okazji zabijali naszych podczas , gdy staliśmy w kolumnie . Co do waszego Korpusu , to postarajcie się o jakąś organizację na przyszłość .

Nie mam zamiaru z nikm się kłócić

Offline Index

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Al Carpone
    Ludzie robili co chcieli powiadacie? Podobno nie mieliśmy ludzi.
    Oczywiście przepraszamy za mały zwrot wydarzeń (zamiast trening z wami, zagraliśmy trening z 13), ale nie przypominam sobie, żeby były jakieś teamkille z naszej strony.
    Jedyne co sobie przypominam to teksty typu: "Index, mogę do 1kk? xd" , "1kk-1 korpus marynarski". Milej na sparingu z 13-stką nie było, ale nasz wybór.
    "Bannerlord to taki mount & blade tyle że nie wyszedł."

Offline Zus_Tremo

• Użytkownik
    Następnym razem zrobię Ci screnny albo za każdym razem będę kręcił frapsem , bo nigdy spokoju nie będzie .
    Jednak skończmy już ten offtop .

Offline Zus_Tremo

• Użytkownik
    30.07.2013

Dzisiejszego wieczoru odbył się cotygodniowy trening Pułku 7. Grenadierów Legii Nadwiślańskiej. Obejmował on wspólną mini bitwę, formacje oraz walkę w grupie. Nasz pułk cieszy się coraz większą liczebnością oraz aktywnością, na dzisiejszy trening przybyło 32 żołnierzy z naszej jednostki. Przypominamy o otwartej rekrutacji w nasze szeregi , przyjmujemy nowych, jak i doświadczonych graczy. Stawiamy na dyscyplinę, aczkowliek potrafimy się też bawić . Z dodatkowych informacji mogę napisać tyle, iż niedługo otrzymamy ulepszone mundury oraz stronę internetową przeznaczoną tylko dla Pułku 7. Grenadierów Legii Nadwiślańskiej.

Jeśli chcesz się zaciągnąć w nasze szeregi złóż podanie już dziś na : www.7ppxw.aaf.pl

184 dzień

Offline Index

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Al Carpone
    No no, 32 osoby to już mała armia ^^
    "Bannerlord to taki mount & blade tyle że nie wyszedł."

Offline Zus_Tremo

• Użytkownik
    Odp: [Napoleonic Wars][L'AIGLE][LN_7pg]7. Pułk Grenadierów Legii Nadwiślańskiej
    « Odpowiedź #204 dnia: Sierpnia 19, 2013, 01:09:18 »
    30.07.2013

Dzisiejszej nocy , około 24:00 rozegraliśmy oficjalny mecz z 1eCF , jest to byłe 75e . Bitwa była bardzo miła i w sumie zabawna . Obejmowała ona dwie mapy . Na pierwszej mapie graliśmy 5 rund jako piechota liniowa , a na drugiej jako ciężka kawaleria . Magicznym przypadkiem wszystkie mapy kończyły się wynikiem 3:2 dla Pułku 7. Grenadierów . W Przyszłości planujemy rozegrać więcej takich bitew .

Jeśli chcesz się zaciągnąć w nasze szeregi złóż podanie już dziś na : www.7ppxw.aaf.pl

Offline Baldwin

• Użytkownik
    Odp: [Napoleonic Wars][L'AIGLE][LN_7pg]7. Pułk Grenadierów Legii Nadwiślańskiej
    « Odpowiedź #205 dnia: Września 01, 2013, 14:41:30 »
    W związku z przeistoczeniem pułku 7'mego w 5'ty Pułk Piechoty, temat zamykam.

Jako założyciel 7'mego Pułku Grenadierów, roszczę sobie prawa do nazwy i zastrzegam na przyszłość.

Temat do archiwum pls.