Dzisiejszym (tj. 21.08.13) potwierdzeniem Regiment Gwardii Pieszej Koronnej zostaje rozwiązany z rozkazu i woli głównodowodzącego.
Nie mam zamiaru podawać powodów.
Chciałbym od siebie podziękować wszystkim osobom, lub klanom, które nie chciały nam zaszkodzić, wykazywały się życzliwością i cywilizowanym zachowaniem w stosunku do nas (wiem, że było ich niewiele, ale tym bardziej jeszcze raz im dziękuję).
Pragnę pogratulować także wszystkim członkom mojego klanu i ich przeprosić. Każdy w mniejszym, lub większym stopniu wykazywał się tym, co w klanie było wykazane. Dziękuję, że tak zaskoczyła was ta wiadomość i nie chcieliście do tego dopuścić. Dzięki, że byliście, tym razem ja nawaliłem.
Całą odpowiedzialność za rozwiązanie klanu ponoszę ja, zapewniam wszystkich, że sprawy miały się dobrze, to po prostu z powodu mojej osoby.
Klan został formalnie rozwiązany (nie mylić z upadkiem czy rozpadnięciem się)
Sam od siebie jestem w stanie poprosić tylko o nie kopiowanie naszej nazwy lub banneru, po prostu nie robienie niczego, co ma na celu podszycie się lub przypominanie naszego klanu.
Klan, ścieżka i rodowód RGPK został niniejszym przerwany, więc proszę nie sugerować się kolejnymi powstałymi klanami z byłymi członkami RGPK w składzie, nie traktujcie żadnego takiego klanu, jako 'pochodzący od RGPK'. Tylko o tyle proszę.
Dziękuję jeszcze raz za całą drogę, za dobre wyniki członków RGPK oraz wszystkim, którzy nam pomagali w jakikolwiek sposób.
Nowa wiadomość w tym wątku miała pojawić się najprawdopodobniej w Sobotę 24 sierpnia, miał być to 'Mobilizacja RGPK' w związku z odpowiednim Rozkazem Mobilizacyjnym... cóż... jednak potoczyło się inaczej.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim i życzę powodzenia całej scenie Deluge'a.
PS: Frei, zanim coś powiecie, nie. To nie przez was : )
Pozdrawiam!
BiLLy