Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][RGPK]Regiment Gwardii Pieszej Koronnej  (Przeczytany 7311 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Svengax

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: [The Deluge][RGPK]Regiment Gwardii Pieszej Koronnej
    « Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 06, 2013, 20:03:26 »
    Gratulacje My też graliśmy z nimi spara Kamera była odblokowana ... Kupa Dragonów   w RP Co to było ;//

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Respice finem
    « Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 07, 2013, 15:43:10 »
    Wcześniej zapowiadane filmy z 5 kwietnia są wreszcie gotowe (ile z tym roboty było).

Tutaj jest wcześniej zapowiadana postawa Freikompanii na sparingu:
    (click to show/hide)
    - Zachęcam do przeczytania opisu.

A tutaj przebieg całego sparingu,prócz wyciętych fragmentów znajdujących się w filmie wyżej.
    Tutaj widać jaki był rzeczywisty wynik, i także jak zachowywała się Freikompania:

Tak jak pisałem w opisie,tym filmem chcemy pokazać,jak było naprawdę oraz chcemy by był on pokazywany wszędzie tam,gdzie są wątpliwości,dyskusje oraz błędne teorie.
    Byłbym bardzo wdzięczny gdybyście rozsyłali te filmy dalej,jeżeli tylko uznacie to za adekwatne do sytuacji.

Ci,którzy obejrzą całe 2,będą w pełni widzieć obraz ich zachowania 05.04.13

Pozdrawiam i życzę miłego sensu!
    O mnie: W M&B od 08.2011.
     m.i : były dowódca Regimentu Hetmańskiego (OiM: DP), Generał Regimentu Gwardii Pieszej Koronnej (The Deluge), Twórca i dowódca pierwszej wśród polskich pułków formacji piechoty lekkiej (Woltyżerowie 5. Pułku Piechoty), reprezentant Polski w NWEC (2014), były Sierżant, zaś po przerwie szeregowy, następnie gwardzista 5. Pułku Piechoty (mm russia 3, Napoleonic Wars).
    Od momentu wystąpienia z Pułku 7 czerwca 2014, samotny wilk w każdym zakątku M&B.

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Respice finem
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 22, 2013, 00:07:03 »

Dzisiejszym (tj. 21.08.13) potwierdzeniem Regiment Gwardii Pieszej Koronnej zostaje rozwiązany z rozkazu i woli głównodowodzącego.

Nie mam zamiaru podawać powodów.
    Chciałbym od siebie podziękować wszystkim osobom, lub klanom, które nie chciały nam zaszkodzić, wykazywały się życzliwością i cywilizowanym zachowaniem w stosunku do nas (wiem, że było ich niewiele, ale tym bardziej jeszcze raz im dziękuję).
    Pragnę pogratulować także wszystkim członkom mojego klanu i ich przeprosić. Każdy w mniejszym, lub większym stopniu wykazywał się tym, co w klanie było wykazane. Dziękuję, że tak zaskoczyła was ta wiadomość i nie chcieliście do tego dopuścić. Dzięki, że byliście, tym razem ja nawaliłem.

Całą odpowiedzialność za rozwiązanie klanu ponoszę ja, zapewniam wszystkich, że sprawy miały się dobrze, to po prostu z powodu mojej osoby.
    Klan został formalnie rozwiązany (nie mylić z upadkiem czy rozpadnięciem się)

Sam od siebie jestem w stanie poprosić tylko o nie kopiowanie naszej nazwy lub banneru, po prostu nie robienie niczego, co ma na celu podszycie się lub przypominanie naszego klanu.
    Klan, ścieżka i rodowód RGPK został niniejszym przerwany, więc proszę nie sugerować się kolejnymi powstałymi klanami z byłymi członkami RGPK w składzie, nie traktujcie żadnego takiego klanu, jako  'pochodzący od RGPK'. Tylko o tyle proszę.
    Dziękuję jeszcze raz za całą drogę, za dobre wyniki członków RGPK oraz wszystkim, którzy nam pomagali w jakikolwiek sposób.

Nowa wiadomość w tym wątku miała pojawić się  najprawdopodobniej w Sobotę 24 sierpnia, miał być to 'Mobilizacja RGPK' w związku z odpowiednim Rozkazem Mobilizacyjnym... cóż... jednak potoczyło się inaczej.

Jeszcze raz dziękuję wszystkim i życzę powodzenia całej scenie Deluge'a.

PS: Frei, zanim coś powiecie, nie. To nie przez was : )

Pozdrawiam!
    BiLLy
    O mnie: W M&B od 08.2011.
     m.i : były dowódca Regimentu Hetmańskiego (OiM: DP), Generał Regimentu Gwardii Pieszej Koronnej (The Deluge), Twórca i dowódca pierwszej wśród polskich pułków formacji piechoty lekkiej (Woltyżerowie 5. Pułku Piechoty), reprezentant Polski w NWEC (2014), były Sierżant, zaś po przerwie szeregowy, następnie gwardzista 5. Pułku Piechoty (mm russia 3, Napoleonic Wars).
    Od momentu wystąpienia z Pułku 7 czerwca 2014, samotny wilk w każdym zakątku M&B.