Witam wszystkich
Dostałem wiadomość od
@Irgena w sprawie uczestnictwa w lidze Deluge. Zaproponowałem pomoc, tyle ile mogę to pomogę.
Strona www:Adres: DzikiePola.info (
link ) Po kliknięciu na prawej stronie, u samej góry w deluge, strona przestawi się automatycznie dla graczy Deluge.
Zmodyfikowana graficznie została góra strony, ikonki tematów.
Linki z menu w belce poziomej będą prowadzić bezpośrednio na dział forum deluge, terminarz, tabele i turnieje związane tylko z Deluge.
Linki tematów z lewej strony (obok użytkowników online ), czyli ostatnio poruszane tematy wyświetlają wszystkie tematy z kategorii: Inne gry,The Deluge, Hyde Park tylko bez kategorii Dzikie Pola.
Newsy na pierwszej stronie będą tylko z Deluge, na samym dole pojawią się newsy z DP czy z innych działów.
Na shoutboxie nie powinny być poruszane tematy związane z rozgrywkami ligowymi, od tego jest forum, dlatego na razie spróbujemy na wspólnym shoutboxie.
Wspólne granie graczy DP i DelugeNiektórzy jeśli znają naszą stronę to wiedzą o sakwie, czy teraz o Czasie Bohaterów - Niewielkiej grze przeglądarkowej, obstawiamy mecze ligowe za wirtualne monety, prowadzimy małą wioskę, szkolimy swojego bohatera w boju... napadamy innych, kradniemy im monety w karczmie itd :) reszta będzie w innym temacie :)
Moje pytanie do społeczności graczy Deluge,
Tworzymy tą ligę? Jeśli tak...Prosiłbym o terminarz, listę klanów, listę członków rady i ich nazwy kont na DzikiePola.info
Spotkanie rady klanów.