Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 56615 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lawyer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [Native][SP] Szlachta Przymierza - Reaktywacja
    « Odpowiedź #210 dnia: Marca 10, 2013, 21:13:07 »
    Co pozatym?
    - Obecnie jako że się strasznie nudzę , to poza pisaniem strategii i taktyk , zajmuję się książką która będzie bardzo związana z serią Mount & Blade Warband , wzoruję się głownie na dziełach Jacka Komudy.
    - Zostałem mentorem kilku ludzi z zagranicy i uczę ich grania w Warbanda , które znacznie wykracza poza próg Każualowości ( dla nie wiedzących , standardowego grania ). Niestety , narazie nie mam Warbanda , więc kontaktuję się z nimi za pośrednictem skejpaja kolegi , i uczę ich teoretycznie o Warbandzie.
    No ja nie moge XD On chyba jest trollem jednak .

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #211 dnia: Marca 10, 2013, 21:25:48 »
    Ja pierdziele szejkor i książka :D No ciekawe nie powiem :D

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #212 dnia: Marca 10, 2013, 21:26:22 »
    Bestseller murowany ;D

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #213 dnia: Marca 10, 2013, 21:40:24 »
    Bede miał gdzie wytykać błędy ortograficzne, a Shakyorku czy ja ci nie przepowiedziałem kolejnego końca ? No cóż za 2/3 miesiące znowu bedzie reaktywacja i tak w kółko...

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #214 dnia: Marca 10, 2013, 21:44:32 »
    Nie, klan się nie rozpadł. Racja, ja pawliszek oraz damian odeszlismy, ale klan ciagle jest.Powody ty innos powinienes znać , jesli patrzyles na czat.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #215 dnia: Marca 10, 2013, 23:23:09 »
    już / złotych / kupić

Boże ty ortografi nie ogarniasz widze...3 błędy... Pozwolisz, że Cie poprawię:
    jurz
    kópić
    złotyh
    Boże jak tak można kaleczyć Polski?! o_O

Się zgłasza post do moderatora, taki button po prawej na dole postu...
    Poza tym poprawię ci sygnaturkę...

Fenks ju wery macz :>
    « Ostatnia zmiana: Marca 11, 2013, 10:38:15 wysłana przez tyjajawo7 »

Offline koninsiu

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #216 dnia: Marca 11, 2013, 13:21:12 »
    Boże ty ortografi nie ogarniasz widze...3 błędy... Pozwolisz, że Cie poprawię:
    jurz
    kópić
    złotyh
    Boże jak tak można kaleczyć Polski?! o_O

Może jest dyslektykiem ?? ;)

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #217 dnia: Marca 11, 2013, 17:44:10 »
    Nie ma to jak spekulować, gadać o ortografii i off - topować , może zajmiecie się jeszcze hodowlą jedwabników, albo przemytem herbatki owocowej? Ale po kolei:

- Klan nie upadł, przeżywa kryzys - nie ma czego ukrywać, ale powoli będziemy odbudowywać naszą strukturę.
    - Książka posiada już 40 stron :)  Szczerze mówiąc projekt już robię coś koło 1 miesiąca, ale teraz wziąłem się szczególnie do pracy. Proszę też co poniektórych o nie hejtowania owej książki, prawdę mówiąc to ogólnie jest spontan, wiedza merytoryczna o Warbandzie, szlifowanie umiejętności pisarskich etc...
    -
    Jak to powiedział Dothis "Wszystko ma swój koniec", ale mam nadzieje, że to stek bzdur, bo liczyłem na rewanż i nadal liczę.
    Ty już nie masz na co liczyć, wygraliśmy dwa razy i to już o czymś świadczy, a poza tym nie chcę czekać na Was jednej godziny no i denerwować się oczywiście.

- Ganczo - ... Po co tak się wysilasz z tymi obelgami, ironiami etc w stosunku do mnie bądź klanu...
    Bede miał gdzie wytykać błędy ortograficzne, a Shakyorku czy ja ci nie przepowiedziałem kolejnego końca ? No cóż za 2/3 miesiące znowu bedzie reaktywacja i tak w kółko...
    Wiesz, tak na dobrą sprawę była tylko jedna reaktywacja i ogólnie rzecz biorąc ze względu na to, żeby dać odpoczynek ludziom.

No ja nie moge XD On chyba jest trollem jednak .
    No co Ty, może jeszcze smokiem?

Shakyor już książka ? ;) A kiedy film ?
    Wiesz, nawet była taka teoria żeby nakręcić film, ale okazało się wszystko niewypałem. Kupiłem całkiem przyzwoity sprzęt, pojechałem do zamku w Czersku, ale głównym problemem była obsada. Miałem przygotowany scenariusz na pół godzinny film, jednakże nie zjawiło się tyle osób na ile oczekiwałem. Miało zjawić się się 15 osób , już nie mówiąc o ewentualnych dublerach i statystach. Na ten czas, nakręcenie filmu daleka przyszłość, ale może wcześniej czy później uda się jakoś wszystko zrealizować. 
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Hawks

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    • UP_General_Hawkins
    « Odpowiedź #218 dnia: Marca 11, 2013, 17:53:26 »
    Wygraliście dwa razy, a teraz dostalibyście 10 razy 20:0 w tyłek, więc zagrajcie 3 mecz i udowodnij, że jesteście nadal od nas lepsi.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #219 dnia: Marca 11, 2013, 18:00:10 »
    Stary ja Cie nie ogarniam... Nie czujesz tego, że słowa Fruga były czystym sarkazmem? Jeszcze opowiadasz swoje sny o kręceniu filmu... Potem się dziwisz, że hejty w Cb lecą. Czekam, aż się rozpadniecie bo klan, w którym po podarowaniu chwilowo władzy 14 latkowi (Damian 13/14) oraz drugiem retardowi nie jest mądre i nie ma się co dziwić, że uciekli jak dzieci gdy się im narzuci obowiązki.
    Pozdrawiam

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #220 dnia: Marca 11, 2013, 18:16:18 »
    No to sobie poczekasz, bo ja już nie mam zamiaru zamykać klanu, głównie ze względu na to że scena już upadła i jak już go zamknę to nie będzie nawet do czego wracać. Ta gra straciła już klimat, klany teraz walczą o bezwzględną dominację, ale przede wszystkim nie ma tego zadowolenia z wygranego meczu, nawet zaciętego. A niestety, razem z grą ewoluują także gracze... Zamiast podtrzymywać te " słabsze " klany na duchu, to tylko ludzie sprawiają żeby owe były przygnębione, potem niektórzy o słabej psychice przestają grać w WB, a Ci co zostają kłócą się nawzajem i sprawiają, że gra ma repetetywną grywalność. I teraz sami zadajcie sobie pytanie, czy ma to sens? Nie dość, że to jest irracjonalne, to pozatym poprostu żałosne i tylko pokazują jeden ważny fakt - ludzie nie są tolerancyjni. Nie wiem też, czemu się tak podniecacie, jak niektóre klany mają młodszych graczy. Nie ukrywam, mam w klanie ludzi po 13 lat, ale można z nimi pogadać na różne tematy i miło spędzić czas, a nie jak u tych " dojrzalszych graczy " co drugie słowo to przekleństwo bądź dziwna ironia. Dodatkowo smuci mnie jeszcze jedna rzecz, a mianowicie skill graczy. Kiedyś walka na manuala była czymś wspaniałym, emocje, sprawiała wiele frajdy, a obecnie gracze którzy mają rzekomego skilla, to tak naprawdę mają dobre myszki. Nie wiem co podnieca tak graczy w spamowaniu, używaniu macro i tricków. Owszem, nikomu tego nie zabraniam i dobrze że gracze chcą rosnąć w siłę, jednakże mimo wszystko nie ma tej poezji w walce ostrze z ostrzem, teraz każdy gracz albo tłucze powietrze, albo chamberuje, albo spamuje i taka prawda. Moja wypowiedź także nie ma na celu obrażenia kogokolwiek, tylko stwierdzenie obiektywistycznego faktu.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #221 dnia: Marca 11, 2013, 18:18:26 »
    Teo, proszę Cię uspokój się.Wyzywasz ludzi, mimo że ich nie znasz. Rozmawiałem z Abdullahem, i jest on chyba naTwoim poziomie ogarnięcia. Więc cóż... Rozumniem jeszcze wyzywanie Damiana, ale Abdullah i mój brat na pewno nie są retardami. Po prostu wyluzuj troszkę.

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #222 dnia: Marca 11, 2013, 18:29:47 »
    ortografi
    A niby taki "mądry".Hawks, chłopie nie wiem na co ty liczysz ... Pewnie znowu na oficjalu w DM się będziecie bawić. Teoiss jak się nie znasz , to się nie wypowiadaj^^.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #223 dnia: Marca 11, 2013, 20:27:02 »
    Drogi Shakyorze, wyobraź sobie, że chamberowanie to nie do końca kwestia myszki. Ja mam za 20zł i da radę schamberować, po prostu trza się skupić i kliknąć w odpowiednim momencie, co prawda czasem nie wychodzi, ale to inna historia :p

Mimo wsio cieszę się, że klan istnieje, bo kogo byśmy hejtowali jeśli nie was?
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #224 dnia: Marca 11, 2013, 20:34:57 »
    Teo, proszę Cię uspokój się.Wyzywasz ludzi, mimo że ich nie znasz. Rozmawiałem z Abdullahem, i jest on chyba naTwoim poziomie ogarnięcia. Więc cóż... Rozumniem jeszcze wyzywanie Damiana, ale Abdullah i mój brat na pewno nie są retardami. Po prostu wyluzuj troszkę.

Ty mnie chyba pamiętasz jeszcze z PE :O ile się od tego czasu zmieniło. Rozumiem jeżeli by mnie taki np. Blacha oceniał, ale Netuś? ;] spoko nie wiedziałem, że Damian to twój brat o_O a nie jestem na poziomie Abdullaha... Debila ze mnie nie zrobisz :O
    Pozdro