Ło, tyjajawo7, super, pojechałeś kogoś, jest się czym chwalić. Na dodatek kolesia z SP. Gdzie Wy w ogole gracie? No na IG_Battlegrounds czy Nditions_Duel_Server kiedy pisze na czacie "Kto z Polski?" nikt mi nie odpisuje. Czyli tam Was chyba nie spotkam.
Na dodatek co nas obchodzi MM Russia? Jesteś tam dobry, super. Graj w jakiś pułkach Verinusa, Patrykusa, Hubala, Baldwinusa, ale nie chwal się tu jaki dobry jesteś, bo sam moge zrobić to samo, chwaląć się swoimi osiągami z CoD4 i CS 1.6 w turnieju LAN na Niwkach organizowanego przez Czakiego w zeszłe wakacje.
LesniarskY, Ciebie też nigdy nie widziałem, przesadzasz. Twój post wnosi wiele agresji, chaosu. Co do przychodzenia polonistki pijanej na lekcję, to grozi utratą pracy. Uczeń chyba może, sam rok temu, kiedy byłem w klasie maturalnej chodziłem do szkoły glównie po to by z kumplami zajarać sobie albo wypić coś przed lekcjami. Nie zrobiłem tego tylko przed maturą, wniosek?
Polski poziom podstawowy - 45%
Matma poziom podstawowy - 54%
Angielski poziom podstawowy - 56%
To chyba świadczy o czymś. Może edudytą nie jestem, ale coś tam się umie (ogarniam dobrze procenty i szisze co weekend z Ladzim ! )
No, proponuje sie zajac swoim życiem, ja czekam teraz na Speedway !
Wlooooooooooooooooooooooooookniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarz !!!
A Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanż Trwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24H !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!