Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 56305 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    Odp: [Native][SP] Szlachta Przymierza - Reaktywacja
    « Odpowiedź #165 dnia: Lutego 24, 2013, 12:39:56 »
    Bjarni na dzis oprocz z Wonwokie nic ustalonego nie mamy. Mogę Ci podać mój steam, bo jestem zastępca szejkerka , bo on sam ma problemy ze steamem.

Offline Bjarni

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -4
    • ,,Bjarni''
    « Odpowiedź #166 dnia: Lutego 24, 2013, 12:46:29 »
    Umówiłem ten mecz tydzień temu. Na 100% mogę się założyć że umawialiśmy się na dzisiaj. Gdyby shaykor nie był offline na steam wkleił zacytowałbym naszą rozmowę.
    178.217.191.217:6320

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #167 dnia: Lutego 24, 2013, 12:48:44 »
    Nie martw się Bjarni SP ma wielu dobrych graczy z pewnością znajdą drugi skład na mecz z Wami :)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #168 dnia: Lutego 24, 2013, 13:15:09 »
    Aż brak mi słów by opisać to co się wyrabia w tym temacie. Nasz klan może i jest słaby ale ogarnięty to Shakyor liczy na lepsze wyniki ale sam klan cieszy się z każdego zwycięstwa, ale jeśli przegrywamy to poprawiamy nasze błedy i trenujemy. Co do Estebana i Prusaka wasze słowa mnie rozśmieszają :D . Wy nas nazywacie słabeuszami wiedzcie że nie wolno wyrażać się tak nawet do najsłabszych bo kiedyś mogą was pogryść :D . Wiedzcie że nawet najsłabszy klan w Warbandzie może się stać weteranem. Pozdrawiam
    Jak poprawisz składnie swych zdań, to z chęcią pogadam z tobą. Niestety, narazie prezentujesz za niski poziom, a także nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, ale ze względu na twój wiek to Ci odpuszczę. Jeśli jednak twój rozum rozwija się równomiernie to z wielką ochotą przytoczysz mi kilka fragmentów z mych wypowiedzi, gdzie piszę w nich, że wasz klan jest słaby. Z chęcią się dowiem, gdzie ty to zauważyłeś, mój nieślubny synie Sherlocka Holmesa.
    Pozdrawiam serdecznie
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #169 dnia: Lutego 24, 2013, 13:40:16 »
    Weźcie się ludzie ogarnijcie, po co tu w ogóle zaglądają osoby, które uważają dany klan za słaby? Czepiacie się zwrotów typu "niezadowalający" i dorzucacie swoje trzy grosze : skoro Shakyor uważa swój klan za dobry i zgrany (bo wygrywa z mało znanymi klanikami), to ma zjechać PE, KoH czy Sarracenów ? :D

@Powodzenia, miło się patrzy na klan, który aktywnie uczestniczy na scenie :)

Offline Dziki Wąż Mikołaj

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #170 dnia: Lutego 24, 2013, 16:09:06 »

Wspaniały ten wasz gracz...
    Wbije sobie taki Teoiss po pół roku nieobecności i dziabnie takiego noobka na serverze PK...

Kompleksy jak u jakiejś płaskiej nastolatki ;o

Jeśli jesteś taki pewny siebie, to z chcecie z Tobą zawalczę, a później pogadamy o tym kto jest lepszy. Bo ocenianie kogoś, po tym w jakim jest klanie to... krótko mówiąc idiotyzm. Oczywiście bez obrazy dla idiotów.

Druga sprawa - Prußak Ciebie tyczy się to samo, to że wygraliście z SP jakiś czas temu, nie znaczy że teraz też by wam się udało (tak, zgadza się to prowokacja)

... ale wasz klanowicz Święty pachnie mi fejkiem na kilometr...

Oj chyba nie, jeśli nie znasz graczy, którzy grali w tą grę kiedyś, to podpopwiem Ci, że Święty to Saint_Love_Cry  z 22nd Battalion.

PS.  POZDRO POĆWICZCIE WY PORAŻKI.
    PS II.  Pozdrowienia od Mikołaja, Vespera, Ramidalii, Świętego i Destiny    Enjoy nabs.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #171 dnia: Lutego 25, 2013, 18:48:20 »
    I co graliście ten mecz z Wonwokie ???
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #172 dnia: Lutego 25, 2013, 19:09:02 »
    Pewnie przegrali bo jeszcze nie podał ^^

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #173 dnia: Lutego 25, 2013, 19:53:31 »
    Pewnie przegrali bo jeszcze nie podał ^^

Podniecaj się dalej ^^
    Graliśmy z Wonwokie , i to jest prawda , jednakże meczyk został przemieniony w sparing treningowy , jako że gdy graliśmy na ich serwerze mieliśmy pingi 200 etc , a kiedy chcieliśmy grac na PK to oni mieli max 80 , czyli ping na którym da się spokojnie grac meczyk , jednakże oni zaprotestowali i użyli takiego powszechnego tekstu n00bów " Albo idziemy na nasz serwer , albo 20 : 0 dla nas ". A ja sobie pomyślałem , co będe kłócił się z nimi... Pozatym , oni chcieli grac mecz 11 v 11 , a jak zobaczyli że mieliśmy 10 , 9 ( czasem niektórzy wchodzili i schodzili ) to oni odrazu musieli postawic swoje wymagania i zagrac treningowy.
    Co ja będę się wysilał , i tak mi nie wierzycie to spytajcie się Anacondy , Flixxa , Farkwada lub CurvyPirata że to prawda ( nie wszyskie nicki z sparingu pamiętam , te najbardziej zakodowały mi się w komórkach mózgowych ).
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #174 dnia: Lutego 25, 2013, 20:04:05 »

Kompleksy jak u jakiejś płaskiej nastolatki ;o

Większość płaskich nastolatek jakie znam są całkiem fajne ;)

A wracając do tematu: Dlaczego mnie to nie dziwi? Shakyor, ktoś o tobie powiedział: "Albo jesteś prawdziwym id...(nie mogę cię obrazić), albo jesteś najgenialniejszym trollem na polskiej scenie Warbanda
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #175 dnia: Lutego 25, 2013, 20:46:08 »
    SP dostałoby baty i nagle treningowy ahh ta warbandowa logika ^^

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Feomathar

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #176 dnia: Lutego 25, 2013, 21:01:15 »
    Pewnie jego "koksy z bety" zawiodły, więc..

Offline Lawyer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #177 dnia: Lutego 25, 2013, 22:00:48 »
    Większość płaskich nastolatek jakie znam są całkiem fajne ;)

A wracając do tematu: Dlaczego mnie to nie dziwi? Shakyor, ktoś o tobie powiedział: "Albo jesteś prawdziwym id...(nie mogę cię obrazić), albo jesteś najgenialniejszym trollem na polskiej scenie Warbanda
    Miałem ten sam problem i postanowiłem go rozwiazać ! Po wielu nieprzespanych nocach, masie obliczeń matematycznych, obserwacji konstelacji Rysia i Zajaca, stosunku pierwotnego ziemniaka do ilosci tłuszczu zawartego w słodzikach wyszło, iż...

on jest po prostu idiotą !

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #178 dnia: Lutego 25, 2013, 22:13:52 »
    Szejker następny raz zarezerwuj server WNL .

Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #179 dnia: Lutego 26, 2013, 11:06:27 »
    Pozdro Poćwiczcie :D

Shakyor, Anaconda nic mi nie mówił o tym że przemieniliście to w trening....

Gdy zapytałem się moim pro ingliszem "Is this an official?" , dostałem natychmiastową odpowiedź że "No , just training " , co jest jednoznaczne. Ale oczywiście , polska to taki kraj który dopóki nie zobaczy dowodu w postaci screena lub filmu to za nic ci uwierzą , skąd wiedziałem że tak będzie.

Pewnie jego "koksy z bety" zawiodły, więc..

Ciebie nie znam marny fake'u  ^^

Miałem ten sam problem i postanowiłem go rozwiazać ! Po wielu nieprzespanych nocach, masie obliczeń matematycznych, obserwacji konstelacji Rysia i Zajaca, stosunku pierwotnego ziemniaka do ilosci tłuszczu zawartego w słodzikach wyszło, iż...

Twoje prowokacje sa bardzo oryginalne , ale wciąż słabiutkie

Szejker następny raz zarezerwuj server WNL .

Oni się uparli na swój serwer , bo to ani niechcieli grac na PK ani to na WNL
    « Ostatnia zmiana: Lutego 26, 2013, 21:36:18 wysłana przez Corleone »
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?