Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: NationsCup 2013 - wątek informacyjny  (Przeczytany 62001 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    Odp: NationsCup 2013 - wątek informacyjny
    « Odpowiedź #270 dnia: Kwietnia 16, 2013, 19:41:25 »
    Chorągiewki na wietrze są trwalsze od twojego zdania... Jeżeli nie wiedziałeć to po kiego członka pisałeś poprzedni post?! Zresztą było minęło. Modki najlepiej zamknijcie temat :)
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #271 dnia: Kwietnia 16, 2013, 19:59:29 »
    Czemu zamknąć? NC jeszcze trwa.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #272 dnia: Kwietnia 16, 2013, 20:04:01 »
    Właśnie- mamy jeszcze mecz o 3 miejsce z Rosją ^^
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #273 dnia: Kwietnia 16, 2013, 20:49:09 »
    Kim w ogóle są ci gracze w tej reprezentacji? Śmiech na sali, jeśli mają oni reprezentować Polskę...

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #274 dnia: Kwietnia 16, 2013, 21:13:04 »
    Hah, proszę Cię, znajdź obecnie lepszych.

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #275 dnia: Kwietnia 16, 2013, 21:41:25 »
    Kim w ogóle są ci gracze w tej reprezentacji? Śmiech na sali, jeśli mają oni reprezentować Polskę...
    Szkoda że REF nie gra ;_:
    Aha, czyli wniosek nasuwa się sam - powinni zagrać gracze obyci, albo tacy, którzy nie traktują tego jak gre o życie (co można wywnioskować z wypowiedzi Trebrona, który gra bo chce, a nie chce wygrać). Czyli cofam poprzednie słowa - Panoramix, CarpeDiem czy wspomniany przeze mnie Sebek to świeżaki gry w WB o jakąś większą stawkę i błędem było postawić na nich co pokazał wynik. Zgodze się z Barcikiem, brakło Okochy, Szymczaka, myślę, że też Blackhawk mógłby wnieść coś swojego, jako, że gra na wysokim poziomie można rzec od wielu lat (i ma to obycie bo miał kiedyś epizod w WV). No cóż, szkoda, że brakło weteranów, jak chociażby Teblar na łuk, a nie Blade, albo chociaż Prince z PE, jeśli potrafi poradzić sobie z presją podczas meczu o naprawdę dużą stawkę. Trudno, ale i tak gratuluję wyniku.
    OK, następny razem weźmiemy Princa z PE i APOCALYPSA Z BC!

(click to show/hide)

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #276 dnia: Kwietnia 16, 2013, 21:43:11 »

Niestety większość starych dobrych graczy już nie gra :) Według mnie scena WB zrobiła się wiele słabsza niż kiedyś.
    Powodzenia z Rosjanami :P

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #277 dnia: Kwietnia 16, 2013, 21:45:10 »
    Niestety większość starych dobrych graczy już nie gra :) Według mnie scena WB zrobiła się wiele słabsza niż kiedyś.
    Powodzenia z Rosjanami :P
    Chyba polska, turecka i niemiecka nawet "urosły"

(click to show/hide)

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #278 dnia: Kwietnia 16, 2013, 22:09:49 »
    Aha, czyli wniosek nasuwa się sam - powinni zagrać gracze obyci, albo tacy, którzy nie traktują tego jak gre o życie (co można wywnioskować z wypowiedzi Trebrona, który gra bo chce, a nie chce wygrać). Czyli cofam poprzednie słowa - Panoramix, CarpeDiem czy wspomniany przeze mnie Sebek to świeżaki gry w WB o jakąś większą stawkę i błędem było postawić na nich co pokazał wynik. Zgodze się z Barcikiem, brakło Okochy, Szymczaka, myślę, że też Blackhawk mógłby wnieść coś swojego, jako, że gra na wysokim poziomie można rzec od wielu lat (i ma to obycie bo miał kiedyś epizod w WV). No cóż, szkoda, że brakło weteranów, jak chociażby Teblar na łuk, a nie Blade, albo chociaż Prince z PE, jeśli potrafi poradzić sobie z presją podczas meczu o naprawdę dużą stawkę. Trudno, ale i tak gratuluję wyniku.

Oczywiście mogli by grac jakby nie olali wszystkiego. Taki Blackhawk był na jednym meczu pierwszym chyba i sobie olał wszystko. Nikt im nie bronił przychodzić na treningi i mecze. Nikt na nas nie postawiał ale powinieneś się cieszyć że w ogóle Polska wystawiła team bo mało brakowało i byśmy nawet nie wzięli udziału. Nie wiem kim jesteś ale tobie też nikt nie bronił przychodzić wiec się nie wypowiadaj. Tak w ogólne to powinniśmy podziękować Harmanowi za to że zgodził się być kapitanem a nie tylko narzekacie.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #279 dnia: Kwietnia 16, 2013, 22:15:40 »
    Blackhawk jest inactive od dłuższego czasu, więc nie wiem dlaczego na niego najeżdżasz... Poza tym jak to określiłeś to był jego wybór.   Edit: poza tym o dziwo zgadzam się, skończ majk
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #280 dnia: Kwietnia 16, 2013, 22:17:00 »
    Oczywiście mogli by grac jakby nie olali wszystkiego. Taki Blackhawk był na jednym meczu pierwszym chyba i sobie olał wszystko. Nikt im nie bronił przychodzić na treningi i mecze. Nikt na nas nie postawiał ale powinieneś się cieszyć że w ogóle Polska wystawiła team bo mało brakowało i byśmy nawet nie wzięli udziału. Nie wiem kim jesteś ale tobie też nikt nie bronił przychodzić wiec się nie wypowiadaj. Tak w ogólne to powinniśmy podziękować Harmanowi za to że zgodził się być kapitanem a nie tylko narzekacie.
    Gdzieś to już napisałem i zrobie to czego nie lubię - powtorzę się. Przyznaj, że niektórzy gracze (nie wiem czy Ty takze) znalezli sie w kadrze poprzez ingerencje Ivego, czyli branie "po znajomości" troszkę było. Oczywiście jest to uzasadnione - krótki termin wyboru reprezentacji spowodwany "widzi mi się" poprzedniego kapitana - Dzioba, który to na (chyba) 5 dni przed zrezygnował z tej funkcji jak dziecko, któremu zabrano lizaka.

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #281 dnia: Kwietnia 16, 2013, 22:27:22 »
    Gdzieś to już napisałem i zrobie to czego nie lubię - powtorzę się. Przyznaj, że niektórzy gracze (nie wiem czy Ty takze) znalezli sie w kadrze poprzez ingerencje Ivego, czyli branie "po znajomości" troszkę było. Oczywiście jest to uzasadnione - krótki termin wyboru reprezentacji spowodwany "widzi mi się" poprzedniego kapitana - Dzioba, który to na (chyba) 5 dni przed zrezygnował z tej funkcji jak dziecko, któremu zabrano lizaka.

Takim tekstem obrażasz kapitana. Nikt nie brał nikogo po znajomości. Ive szczerze prawie go nie znam wiec jak może ingerować jak nie wie kim jestem prawdę mówiąc.
    Wracając nie najeżdżam nikogo ale rozbawili mnie te rzeczy wypisywane o PE.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #282 dnia: Kwietnia 16, 2013, 22:31:18 »
    Dobrze, dobrze, już okej. Nie bawiłem się w nabór to nie wiem, sugeruję sie tym, że wiele osób znalazło się tam niezasłużenie, są lepsi, bardziej doświadczeni (przykładem jest Panoramix, który jak Bercik pisał nie wytrzymał presji).
    I przepraszam klan PE, jeśli coś o nich zlego napisałem, tylko uznałem, że gracz Prince jest lepszy od Blade, i tyle.
    Powodzenia w meczu o trzecie miejsce, mam nadzieję, że się uda.

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #283 dnia: Kwietnia 16, 2013, 22:35:57 »
    Panoramix na swój sposób coś wniósł do reprezentacji osoby które tam byli na treningach i meczach wiedzą o co chodzi :).

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #284 dnia: Kwietnia 17, 2013, 07:51:16 »
    Takim tekstem obrażasz kapitana. Nikt nie brał nikogo po znajomości. Ive szczerze prawie go nie znam wiec jak może ingerować jak nie wie kim jestem prawdę mówiąc.
    Wracając nie najeżdżam nikogo ale rozbawili mnie te rzeczy wypisywane o PE.

Pokonali was 2 razy, wy ich ani razu, kto ma się śmiać? Ty z nich czy oni z ciebie?