Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: NationsCup 2013 - wątek informacyjny  (Przeczytany 62070 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: NationsCup 2013 - wątek informacyjny
    « Odpowiedź #195 dnia: Lutego 09, 2013, 20:36:45 »
    Proponuję Shakyora albo Apo
    Jeszcze Trebron, bo Trebron to pan władza Warbanda.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline TheToxicAvenger

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #196 dnia: Lutego 09, 2013, 20:39:53 »
    Kto dowodził u was na meczu Smerfo ? Chodzi mi o półfinał, myślę że ta osoba się jak najbardziej nada ;P
    Co do Twojego podpisu i tego co napisałeś - całe WV i żelipapą gra w Leauge of Legends, jeśli tak bardzo wielkim wyczynem jest dla Ciebie pokonanie bandy nieaktywnych graczy i to ledwo wynikiem 11:9 to masz niskie wymagania co do kapitana.

Offline T0fik

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #197 dnia: Lutego 09, 2013, 20:41:04 »
    USUNIĘTE

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #198 dnia: Lutego 09, 2013, 20:44:22 »
    Kto dowodził u was na meczu Smerfo ? Chodzi mi o półfinał, myślę że ta osoba się jak najbardziej nada ;P
    Boże... Jak ktoś ledwo pokona ŻeliWo to jest Bogiem? Jakby ograli WV grające w Warbanda to może, ale nie w tej chwili...
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #199 dnia: Lutego 09, 2013, 20:44:43 »
    Cóż, to był ich wybór, w co chcą grać...
    A dowodził Shakyor, który zrobił konferencję na gg :)
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #200 dnia: Lutego 09, 2013, 20:47:32 »
    Cóż dwa dni przed końcem zapisów na kapitana takie jaja?. Cóż początkowo myślałem, że zapiszę się na tym forum aby uniknąć patologi. No ale w dwa dni ja alternatywnego kapitana nie znajdę, bo sam nie mam czasu. A nie będę się podpisywał pod wynikami reprezentacji w której nawet nie zagram. W tej sytuacji widzę dwa rozwiązania:

1) Polska nie wystawia reprezentacji w ogóle,
    2) Głosowanie na tawernie/Spotkanie na Tsie jutro w celu wyłonienia "najlepszego" kandydata.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 09, 2013, 21:11:10 wysłana przez ^IvE »

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #201 dnia: Lutego 09, 2013, 20:48:58 »
    2, Polacy to dzielne chłopy i dadzą radę zebrać, a to co odwalili byli kapitanowie, to... Porażka... Czy też tak jak ujął Ive JAJA.

Offline T0fik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #202 dnia: Lutego 09, 2013, 20:50:33 »
    2) Głosowanie na tawermoe/Spotkanie na Tsie jutro w celu wyłonienia "najlepszego" kandydata.

+1

Offline TheToxicAvenger

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #203 dnia: Lutego 09, 2013, 21:00:11 »
    2, Polacy to dzielne chłopy i dadzą radę zebrać, a to co odwalili byli kapitanowie, to... Porażka... Czy też tak jak ujął Ive JAJA.
    No sorry - dwa lata w tył wygrali Nations Cup a rok temu zajęli 3 miejsce, także trochę szacunku. Nie jesteś w ich skórze i nie znasz ich pobudek a jeśli czuli się nie na siłach to raczej dobrze, że zrezygnowali. Ja jestem im wdzięczny za dwa poprzednie lata, życzę nowemu kapitanowi szczęścia żeby tyle osiągnął co oni kimkolwiek on będzie.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #204 dnia: Lutego 09, 2013, 21:03:52 »
    2) Głosowanie na tawermoe/Spotkanie na Tsie jutro w celu wyłonienia "najlepszego" kandydata.

+1

Smacznego.

Tylko, że trzeba to poprowadzić szybko, by jutro mieć czas zebrać reprę.

Offline Sweetaśny

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #205 dnia: Lutego 09, 2013, 21:06:52 »
    Proponuję Shakyora albo Apo
    Piękna ironia, śmiem tylko wspomnieć, że wczoraj twój klan dostał od klanu tego słabego taktyka 16:4...

Kapitan Ive hmmm...
    Zobaczymy co z tego wyjdzie, jestem ciekaw eliminacji do repry Ivego.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #206 dnia: Lutego 09, 2013, 21:13:41 »
    Piękna ironia, śmiem tylko wspomnieć, że wczoraj twój klan dostał od klanu tego słabego taktyka 16:4...

Kapitan Ive hmmm...
    Zobaczymy co z tego wyjdzie, jestem ciekaw eliminacji do repry Ivego.

Nie ma żadnego kapitana IvE. Ja tylko zaproponowałem rozwiązanie problemu kapitana.

Offline T0fik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #207 dnia: Lutego 09, 2013, 21:30:57 »
    Panowie, po co te spekulacje, że to ktoś z PE ma być kapitanem czy też dowódcą? Bo ograli "nieaktywne" WV i ZP? Owszem ograli pewną dobrze wyrobioną markę (mówie tu o WV, bo ŻP to ograli już kilka razy pare miesięcy temu kiedy oba klany były aktywne). To tak samo jak w piłce nożnej - Dania, która nie jest potęgą piłkarską ogrywa Holandie na ME. Liczy sie z kim wygrali, a to, czy tamci zawodnicy byli przygotowani do meczu czy nie, to nikogo nie interesuje. Wg mnie troszkę to głupie, że DzioOb i Blackitt 2 dni przed podaniem składu uciekają od tego. Czyżby powodem była dzisiejsza porażka ? Bo jezeli brak czasu i chęci - można było powiedzieć o tym 1-2 tygodnie temu. Z pewnością kogoś by się znalazło. Co do samego kapitana - jeśli ma to być ktoś z łapanki, to darujcie sobie. Gdyby ta sytuacja wydarzyła się rok temu, chętnie bym sie zglosil na kapitana (nie mylić z dowodca). Na pewno pomimo napięć, kilka osób by mnie poparło :P Chyba, że tylko żyję nadzieją. Ale nie chodzi tu, bym wypisywał swoje zalety i cnoty i to, czy jestem szanowany, czy też nie. W mojej opinii oprócz Blackitta nikt nie sprawdzi się w tej funkcji - jest on osobą charyzmatyczną i dobrze grającą, a na polskiej scenie takiej brakuje. Mógłbym wymieniać - Blackhawk (dobry gracz, ale troszke problem z osobowoscią, za łagodny), ja (osobowość ok, skurwysyn, ale gracz przeciętny), sir Luca (ideał człowieka rządzącego, ale gowno by pograł). Tak więc proponuje darować sobie udział Polski w NC2013. Na scenie nie brakuje retardów pokroju Apocalypsa czy Krystiana80, którzy w przypadku porażki zaczną pisać głupoty itd. Zwłaszcza ten pierwszy, który pokazał już swój patriotyzm i wspieranie reprezentacji ;D A nie sorry - Apo to agent na usługach ZSRR, obecnie Rosji.

Od Kamillo jbc.

Offline TheToxicAvenger

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #208 dnia: Lutego 09, 2013, 21:39:33 »
    Owszem ograli pewną dobrze wyrobioną markę (mówie tu o WV,
    Żaden polski klan nie pokonał 1 składu WV na oficjalnym meczu i udało się to tylko kilku nielicznym/najlepszym zagranicznym klanom - proszę tego nie liczyć jako taki mecz, nawet skład ŻeliWO był niepełny :P i nie jest to jakieś usprawiedliwianie tylko prawidłowa reakcja na teksty typu "ograli ŻeliWo więc mają dowodzić w reprezentacji" - dla mnie to wręcz śmieszne.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #209 dnia: Lutego 09, 2013, 21:44:13 »
    Wszystkich zainteresowanych pozycją kapitana reprezentacji zapraszam jutro 18:00 na Tsa Tawerny: s1.dedyki24.pl:9977 . Może uda nam się wyłonić kapitana bez wojny i sporów.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 10, 2013, 09:15:57 wysłana przez ^IvE »