Panowie, po co te spekulacje, że to ktoś z PE ma być kapitanem czy też dowódcą? Bo ograli "nieaktywne" WV i ZP? Owszem ograli pewną dobrze wyrobioną markę (mówie tu o WV, bo ŻP to ograli już kilka razy pare miesięcy temu kiedy oba klany były aktywne). To tak samo jak w piłce nożnej - Dania, która nie jest potęgą piłkarską ogrywa Holandie na ME. Liczy sie z kim wygrali, a to, czy tamci zawodnicy byli przygotowani do meczu czy nie, to nikogo nie interesuje. Wg mnie troszkę to głupie, że DzioOb i Blackitt 2 dni przed podaniem składu uciekają od tego. Czyżby powodem była dzisiejsza porażka ? Bo jezeli brak czasu i chęci - można było powiedzieć o tym 1-2 tygodnie temu. Z pewnością kogoś by się znalazło. Co do samego kapitana - jeśli ma to być ktoś z łapanki, to darujcie sobie. Gdyby ta sytuacja wydarzyła się rok temu, chętnie bym sie zglosil na kapitana (nie mylić z dowodca). Na pewno pomimo napięć, kilka osób by mnie poparło :P Chyba, że tylko żyję nadzieją. Ale nie chodzi tu, bym wypisywał swoje zalety i cnoty i to, czy jestem szanowany, czy też nie. W mojej opinii oprócz Blackitta nikt nie sprawdzi się w tej funkcji - jest on osobą charyzmatyczną i dobrze grającą, a na polskiej scenie takiej brakuje. Mógłbym wymieniać - Blackhawk (dobry gracz, ale troszke problem z osobowoscią, za łagodny), ja (osobowość ok, skurwysyn, ale gracz przeciętny), sir Luca (ideał człowieka rządzącego, ale gowno by pograł). Tak więc proponuje darować sobie udział Polski w NC2013. Na scenie nie brakuje retardów pokroju Apocalypsa czy Krystiana80, którzy w przypadku porażki zaczną pisać głupoty itd. Zwłaszcza ten pierwszy, który pokazał już swój patriotyzm i wspieranie reprezentacji ;D A nie sorry - Apo to agent na usługach ZSRR, obecnie Rosji.
Od Kamillo jbc.