...w której wybierałeś swoich kandydatów do nowej lepszej drużyny.
Przedstawiałem listę wybranych przez przyszłego kapitana, którym prawdopodobnie byłby Goku.
A rzucam się bo mam do tego pełne prawo, jako były reprezentant i jako Polak.
Okej to zrób swój wątek zatytułowany: "Drę mordę na każdego kto nie jest z mojej piaskownicy i nie bawi się tak jak ja mówię."
Wątek informacyjny w którym zamieszczałeś swoich kandydatów, i tworzyłeś własną drużynę? Ten sam wątek? Więc wytłumacz mi, po co edytowałeś pierwszy post?
Naprawdę nie mam na takiego kogoś siły, NIGDY nie napisałem, że tworzę własną drużynę. Tak to prawda wspierałem opozycję Dzioba, lecz nigdy nie chciałem z nim konkurować. Ze względu na brak czasu chociażby. Nazwę edytowałem, żeby uniknąć dalszych dyskusji i kłótni wywoływanych przez podkomendnych Dzioba. Po prostu wątek do niczego nie zmierzał, a Goku z którym o tym wszystkim rozmawialiśmy i to on wpadł na ten pomysł (o czym dobrze wiecie, tym bardziej Ci z WV.) stwierdził, że nie ma sensu na razie niczego robić. Były krótkie rozmowy z innymi osobami które miały w planach tworzenie opozycji, ale zapewne do niczego nie dojdzie - nie wiem nie uczestniczyłem w tych rozmowach. I naprawdę nie wiem jak do Ciebie mam mówić, ale ja nie robiłem swojej drużyny, gdybym ja ją robił to dałbym z siebie wszystko i już miałbym skład i już grałbym trzeci sparing. Naprawdę wracaj do swojej piaskownicy bo udajesz kogoś kim nie jesteś.
Dyskusję z Tobą kończę tym postem wszystkie Twoje zażalenia wysyłaj na PW, chociaż pewnie i tak nie wyślesz (jak zawsze) ze względu na brak widowni która może klaskać prowokatorowi.
Pozdrawiam bardzo serdecznie.