Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: NationsCup 2013 - wątek informacyjny  (Przeczytany 62123 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ElMaciorro

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -8
    Odp: NationsCup 2013 - wątek informacyjny
    « Odpowiedź #150 dnia: Stycznia 19, 2013, 13:24:08 »
    Apo sorry ale twoj team nie zremisowalby nawet z Nigeria. Finlandia to teraz jedna z najmocniejszych druzyn

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #151 dnia: Stycznia 19, 2013, 14:22:22 »
    Wystarczy zapytać swoich klanowiczów, zamiast pisać durne posty na tawernie. Przy okazji zauważyłem że nagle stałeś się zwolennikiem drużyny DzioOba. Jest pewne słowo na określenie twojego zachowania - hipokryzja. Jeżeli tworzysz posta w którym robisz jakąś własną drużynę, piszesz głupoty, a potem go edytujesz i zachowujesz się jakby nikt go nie zobaczył i nie było żadnego problemu, to jest to właśnie hipokryzja. Sparing się odbył. Wynik był pozytywny.

Kolejny. Ja gratuluję umiejętności poprawnego czytania. Nigdy, ani razu nie napisałem, ŻE TWORZĘ SWOJĄ DRUŻYNĘ. Ja tylko wyrażałem swój apel na temat wzięcia także osób z poza WV. Ty chyba zawsze po prostu szukasz dziury w całym, skoro nie grasz już w gry, tym bardziej w Warbanda to po kiego w kółko, się rzucasz w tym wątku do każdego który pisze to co Ci nie pasuje? Zastanów się nad sobą, bo Ci nie wychodzi chyba coś.

Nie jestem zwolennikiem żadnego kapitana, jestem zwolennikiem Polskiej reprezentacji, nie obchodzi mnie pod czyim przewodnictwem ona zagra, czy też gra. Byleby ta osoba doprowadziła ją do zwycięstwa, czego życzę z całego serca.

Po to jest ten wątek, jak sama nazwa wskazuje INFORMACYJNY, by informować wszystkich o poczynaniach reprezentacji, ja nie pytam tylko dla siebie, z pewnością innym też to pytanie w duszy grało.

Pozdrawiam

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #152 dnia: Stycznia 19, 2013, 14:38:35 »
    APo nawet w swojej własnej akademii dostawał po tyłku, po czym wszystkich lepszych zbanował, że ty jeszcze bana za multikonto nie dostałeś :O
    Sparing odbył się w miłej atmosferze, grało wielu nowych graczy i sprawdzili się dobrze, brakuje jeszcze zgrania :) Kto chciał i przyszedł, ten grał.

Offline Blackitt

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #153 dnia: Stycznia 19, 2013, 14:47:02 »
    Drużyna Finlandii była słaba, i grała bardzo tchórzliwie. Każda ich próba otwartej walki kończyła się porażką. Drużyna  polski złożona była w połowie z nowych całkowicie mi osób, jeśli chcemy grać z nowymi graczami z poza starej reprezentacji to czeka nas jeszcze dużo treningu. Najbliższa okazja będzie w niedzielę 20.01.2013 o godzinie 17.00 (godzina może jeszcze ulec zmianie) odbędzie się trening reprezentacji, wszystkich zainteresowanych zapraszam.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #154 dnia: Stycznia 19, 2013, 14:58:36 »
    Kolejny. Ja gratuluję umiejętności poprawnego czytania. Nigdy, ani razu nie napisałem, ŻE TWORZĘ SWOJĄ DRUŻYNĘ. Ja tylko wyrażałem swój apel na temat wzięcia także osób z poza WV. Ty chyba zawsze po prostu szukasz dziury w całym, skoro nie grasz już w gry, tym bardziej w Warbanda to po kiego w kółko, się rzucasz w tym wątku do każdego który pisze to co Ci nie pasuje? Zastanów się nad sobą, bo Ci nie wychodzi chyba coś.

Nie jestem zwolennikiem żadnego kapitana, jestem zwolennikiem Polskiej reprezentacji, nie obchodzi mnie pod czyim przewodnictwem ona zagra, czy też gra. Byleby ta osoba doprowadziła ją do zwycięstwa, czego życzę z całego serca.

Po to jest ten wątek, jak sama nazwa wskazuje INFORMACYJNY, by informować wszystkich o poczynaniach reprezentacji, ja nie pytam tylko dla siebie, z pewnością innym też to pytanie w duszy grało.

Pozdrawiam

Hipokryzji ciąg dalszy. Szkoda że nie mam żadnych dowodów na to jak wyglądała pierwsza śmieszna wersja twojego posta w której wybierałeś swoich kandydatów do nowej lepszej drużyny. A rzucam się bo mam do tego pełne prawo, jako były reprezentant i jako Polak. Wątek informacyjny w którym zamieszczałeś swoich kandydatów, i tworzyłeś własną drużynę? Ten sam wątek? Więc wytłumacz mi, po co edytowałeś pierwszy post?

EDIT: Znowu to samo gadanie, wspierałem opozycję DzioOba...blebleble...ja tylko wspierałem....blebleble...udajesz kogoś kim nie jesteś...blebleble...wracaj do piaskownicy. Sorry, ale jak 15-letni Gimbus może kazać komuś starszemu od siebie wracać do piaskownicy? To samo w sobie jest infantylnym paradoksem...no, ale nie zamierzam dłużej zaniżać i tak już żenującego poziomu wypowiedzi.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2013, 15:13:30 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #155 dnia: Stycznia 19, 2013, 15:08:03 »
    ...w której wybierałeś swoich kandydatów do nowej lepszej drużyny.

Przedstawiałem listę wybranych przez przyszłego kapitana, którym prawdopodobnie byłby Goku.

A rzucam się bo mam do tego pełne prawo, jako były reprezentant i jako Polak.

Okej to zrób swój wątek zatytułowany: "Drę mordę na każdego kto nie jest z mojej piaskownicy i nie bawi się tak jak ja mówię."

Wątek informacyjny w którym zamieszczałeś swoich kandydatów, i tworzyłeś własną drużynę? Ten sam wątek? Więc wytłumacz mi, po co edytowałeś pierwszy post?

Naprawdę nie mam na takiego kogoś siły, NIGDY nie napisałem, że tworzę własną drużynę. Tak to prawda wspierałem opozycję Dzioba, lecz nigdy nie chciałem z nim konkurować. Ze względu na brak czasu chociażby. Nazwę edytowałem, żeby uniknąć dalszych dyskusji i kłótni wywoływanych przez podkomendnych Dzioba. Po prostu wątek do niczego nie zmierzał, a Goku z którym o tym wszystkim rozmawialiśmy i to on wpadł na ten pomysł (o czym dobrze wiecie, tym bardziej Ci z WV.) stwierdził, że nie ma sensu na razie niczego robić. Były krótkie rozmowy z innymi osobami które miały w planach tworzenie opozycji, ale zapewne do niczego nie dojdzie - nie wiem nie uczestniczyłem w tych rozmowach. I naprawdę nie wiem jak do Ciebie mam mówić, ale ja nie robiłem swojej drużyny, gdybym ja ją robił to dałbym z siebie wszystko i już miałbym skład i już grałbym trzeci sparing. Naprawdę wracaj do swojej piaskownicy bo udajesz kogoś kim nie jesteś.

Dyskusję z Tobą kończę tym postem wszystkie Twoje zażalenia wysyłaj na PW, chociaż pewnie i tak nie wyślesz (jak zawsze) ze względu na brak widowni która może klaskać prowokatorowi.

Pozdrawiam bardzo serdecznie.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #156 dnia: Stycznia 19, 2013, 18:07:19 »
    Powodzenia dla drużyny Dziooba, życzę zwycięstwa !
    A wydawało mi się, że to NASZA drużyna...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Spectator

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #157 dnia: Stycznia 19, 2013, 20:18:22 »
    Wydaje mi się, że Qner powinien być wzięty do repry. Ten filmik mówi sam za siebie.

http://www.youtube.com/watch?v=0wmEEnvMTG0&

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #158 dnia: Stycznia 19, 2013, 22:37:52 »
    Wydaje mi się, że Qner powinien być wzięty do repry. Ten filmik mówi sam za siebie.

Ten filmik można skomentować jeszcze tak:
    http://kwejk.pl/obrazek/1628991/modern-kights.html

Offline Vaegir

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #159 dnia: Stycznia 20, 2013, 11:02:39 »

Krzyżak, dzi™ękuję™ Ci za zrobienie mi konta na YouTube :**. Wyś›lij mi login i hasło na PW.

Prosiłbym o zapanowanie nad klawiaturą...
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 20, 2013, 14:21:55 wysłana przez Vaegir »

Offline ElMaciorro

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #160 dnia: Stycznia 20, 2013, 13:59:47 »
    Sprawnośc intelektualna Qnera (a raczej jej brak) zostala potwierdzona. No ale czego sie spodziewać po gościu co wstydzi sie swojego glosu na TS.

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #161 dnia: Stycznia 22, 2013, 21:00:54 »
    Kilka nowości, pojawił się temat z paczką bannerów, o TU, a odnośnie aplikacji na kapitanów to nie pojawiły się dotąd żadne nowe zgłoszenia, a ekipa wygląda cały czas tak:

Finland: Sota Mursu
    Germany: The Bard
    Ukraine: Lares
    Middle Europe: profail
    France: Paulo
    Czech Republic: RelaX
    USA: Mad Dawg
    Canada: Juvenile
    Turkey: Rayden
    Poland: dzioOb
    United Kingdom: Captain Lust
    BeNe: LeRoux
    Italy: Duken
    Scandinavia: Shemaforash
    Belarus: ПолЛукас
    Russia: Sifon
    Lithuania: Spartan Aury

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #162 dnia: Stycznia 22, 2013, 22:59:19 »
    Rozumiem, że to żart z tym fragmovie? Bo nie rozumiem, jak można ocenić czyjegoś skilla na podstawie kilku zabić. Na dodatek całkowicie przeciętnych. Myślę, że każdy z reprezentacji robi takie rzeczy każdego dnia, jak gra :)

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #163 dnia: Stycznia 23, 2013, 00:27:17 »
    Rozumiem, że to żart z tym fragmovie? Bo nie rozumiem, jak można ocenić czyjegoś skilla na podstawie kilku zabić. Na dodatek całkowicie przeciętnych. Myślę, że każdy z reprezentacji robi takie rzeczy każdego dnia, jak gra :)

Nawet te "zabijane" osoby to były Fake nicki.
    Aharo dał linka bardzo dobrze opisującego ten film :)

Offline ElMaciorro

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #164 dnia: Stycznia 24, 2013, 22:19:39 »
    http://www.youtube.com/watch?v=jBA-0v6Hmw4
    Kolejne fragmovie, co oni z tym mają -,-