Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: NationsCup 2013 - wątek informacyjny  (Przeczytany 61797 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    Odp: NationsCup 2013 - wątek informacyjny
    « Odpowiedź #75 dnia: Stycznia 16, 2013, 08:27:27 »
    <brak>
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 17, 2013, 19:30:47 wysłana przez Rispat La Point »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #76 dnia: Stycznia 16, 2013, 09:43:36 »
    No niestety, dopóki będziecie spamować i płakać to nic z tego nie będzie. W najlepszym wypadku będziecie obiektami drwin obecnej reprezentacji. A więc jak chcecie zrobić coś w tym kierunki to działajcie na steamie, tsach, zbierzcie skład i wyzwijcie ich na mecz. Do tej pory mimo, iż zachowanie obecnej repry jest poniżej poziomu, a na ich trollowanie tylko ktoś mało rozgarnięty się nabiera, to niestety mają rację bo są lepsi i tyle i to oni powinni zagrać. Nie ma tu miejsca na kompromisy i gadanie, że mi się należy miejsce bo gram długo, ja gram dłużej od całego WV i ŻeliWo, jest tylko kilka osób, których mogę policzyć na palcu jednej ręki, którzy grają jeszcze od czasu od którego ja gram. I co mam dostać honorowe miejsce w składzie jako najstarszy emeryt? Mimo, iż już dawno nie gram jak kiedyś, mogę się założyć, że jestem lepszy od większości tych którzy podnoszą tutaj lamenty. A więc jak chcecie coś zrobić to wykażcie się czynami, widzę że większość ma tutaj ciśnienie na WV, to zbierzcie wspólny skład i może coś z tego będzie. Szanse są, bo ŻeliWo jeszcze tak słabe nie było, no ale trzeba chcieć.

Offline Aumberian Team

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #77 dnia: Stycznia 16, 2013, 11:56:07 »
    Ze względu że w tym roku nie dostaliśmy żadnych aplikacji do drużyny reprezentacji, po długich naradach z dzioObem wybraliśmy następujących zawodników. Prosiłbym ich o zgłoszenie się do mnie lub dzioOba na ts Żeliwa.

Jak mogliśmy wysłać jakaś aplikację, skoro kilka(2?)godzin przed tym postem Dzioob zgłosił się na kapitana?
    Możecie napisać uczciwie gdzie(u kogo) można zgłosić chęć zagrania w reprezentacji.
    Uczęszczam do T4, miałem poprawkę z J.Polskiego, a jednak poprawiam "lepiej wyedukowanych".

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #78 dnia: Stycznia 16, 2013, 12:11:32 »
    Aharo, proszę cie, nie pogrążaj się bardziej. Większość, właściwie wszystkie osoby z tej listy na Warbandzie zjadła zęby, często grając od bety i dziś, mimo "niedzielnego" grania pokona bez problemu tą twoją "nową krew". Takie doświadczenie meczowe i ogranie jakie posiadają te osoby jest w turnieju niezbędne. A sporo twoich faworytów na poważnie zagrała może jeden, dwa mecze...

Jesteście po prostu do tyłu jakieś dwa, trzy lata z doświadczeniem, to jest nie do nadrobienia.

Tak, powiedział ktoś, kto ostatnio zabił kogoś w WB jakieś 2/3 lata temu i to dlatego, że ten ktoś był AFK. Co do mnie ja się do reprezentacji wcale nie pcham, co zresztą powiedziałem Kuli na ts ŻP, choć pewnie i tak nie byłbym godny, bo cóż tu ukrywać, jestem nołskillem. Nie każdy zaczynał od bety, a bazuję na wiedzy, którą mam z bycia na serwerach od półtora roku, a czy na IG czy na jakiś polskich w życiu ww. osób nie widziałem.

4. Masz prawo do wyrażania własnej opinii i poglądów. Pamiętaj jednak, że na tym forum nie masz prawa, w żaden sposób, nikogo prowokować, wyzywać i obrażać !
    Nikogo swoim poprzednim postem nie uraziłem, obraziłem, sprowokowałem czy wyzwałem, wyraziłem tylko swoją opinię i pogląd na daną sprawę, więc na cholerę mnie hejtujesz.
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #79 dnia: Stycznia 16, 2013, 12:16:06 »
    Tak, powiedział ktoś, kto ostatnio zabił kogoś w WB jakieś 2/3 lata temu i to dlatego, że ten ktoś był AFK.
    (...)
    Jak już znajdziesz jakieś RZECZOWE argumentu to proszę wróć, pogadamy dalej, w takiej formie nie mamy o czym.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #80 dnia: Stycznia 16, 2013, 12:28:28 »
    To zróbmy kółko różańcowe weteranów, Luca zgłoś do repry, grasz długo, a to że nie grasz (nie wiem, nie widziałem, a gram ostatnio wiele) to nie stanowi problemu.
    W takim razie gdyby była jeszcze reprezentacja Polski w Call of Duty 4 to mogę grać mimo tego, że parę lat nie gram ale grałem na początku?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Stycznia 16, 2013, 12:39:09 »
    Czy do was nie dociera to co piszę? Może próbuję rozmawiać z ludźmi ograniczonymi? A może po prostu nie czytacie tego co piszę???

Nie twierdzę, że skład dzioOba jest najlepszy bo są to weterani tej gry, twierdzę, że ich doświadczenie jest ich główną przewagą nad KAŻDĄ wystawioną przez was drużyną (zauważmy, że jeszcze żadnej konkretnej kontrpropozycji nie przedstawił NIKT). Możecie pokonać poszczególnych graczy na duelu, możecie pokonać ich od czasu do czasu na randomowym serwerze ale ŻADNEGO meczu z nimi nie wygracie, jak 3 rundy ugracie będzie to wasz wielki sukces...

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    « Odpowiedź #82 dnia: Stycznia 16, 2013, 13:59:21 »
    Chcecie czy nie, prawda jest taka, że skład powinien wybierać dzio0b na spółkę z Blackittem, bo to najlepiej nadające się do tego osoby i nieraz to już udowodnili. Zamiast hejtować i płakać, że miejsca w składzie są załatwiane po koleżeńsku, dajcie im się wykazać. Do nich należy kwestia doboru graczy i nie sądzę, żeby mieli się w nim ograniczać tylko do znajomych im ludzi. Jak ktoś jest dobry i zasługuje na miejsce w reprze, to napewno zostanie wzięty pod uwagę. A takie pieprzenie, że "ja chcę do repry, bo umiem robić fejki i miałem staty 10:5" jest co najmniej żałosne. Skoro nie zrobiłeś wrażenia na osobach, które mają w tym doświadczenie, to znaczy, że się nie nadajesz i tyle.

Offline szymczak1503

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #83 dnia: Stycznia 16, 2013, 14:36:04 »
    Blackitt zapomniałeś o jednym nicku :)

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #84 dnia: Stycznia 16, 2013, 14:43:21 »
    <brak>
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 17, 2013, 19:31:04 wysłana przez Rispat La Point »

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #85 dnia: Stycznia 16, 2013, 15:00:47 »
    ogarnięcie ciebie i twoich durnot jest o wiele trudniejsze niż ogarnięcie 30 osób na jednej bitwie mój drogi Exetesie

Super, ale mu przygadałeś... To teraz zabierz swoje zabawki i wynieś się obrażony z piaskownicy, tylko po drodze pamiętaj mu jeszcze łopatką po głowie dać...
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 16, 2013, 15:08:03 wysłana przez sir Luca »
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #86 dnia: Stycznia 16, 2013, 15:14:58 »
    Chyba rzeczywiście  Wasze spekulacje kierują sie w złym kierunku. Sam jestem za pomysłem stworzenie po prostu konkurencji dla ŻeliWO i po prostu zagranie z nimi.

@Luca, nie wiem dlaczego wspominasz o "mojej krwii" mając za pewne na myśli mój klan. Jeżeli to tak wszystkich dręczy to napiszę jakie jest zdanie na temat udziału mojego klanu w reprezentacji. Osobiście bym się tam nie pchał, bo nie gram za dobrze, a słaby support na nic się reprezentacji nie przyda, z mojego punktu widzenia z mojego klanu do repry nadawałoby się jedynie parę osób, między innymi jeden z nich został wypisany na liście. A wprowadzenie nowej krwii, przecież Luca nie zawsze oni będą grali, nie zawsze starczy zjedzenie zębów na danej grze. Są gracze lepsi od starych weteranów jak i w duelu jak i na bitwie, a grają krócej. Chodzi mi o te kilka osób które powinny dostać szansę zagrania. Nie chcę wystawiać swojego klanu bo oczywiście nie mamy zbyt dużych szans ze względu na brak doświadczenia takiego jak ma WV. Główną koncepcją mojego pomysłu odnośnie założenia tego wątku było wprowadzenie właśnie tych "ukrytych talentów" do reprezentacji, nie ważne pod jakim przywództwem. Mam nadzieję, że chociaż kilka osób dostanie szanse na grę.

Pozdrawiam serdecznie, Aharo.

Co z tego że grasz w WB długo skoro jesteś cienki jak sik pająka ? W reprezentacji mają grać najlepsi gracze z kraju, a nie Ci którzy grają długo , a pomimo tego są na poziomie gracza, który gra od kilku miesięcy...

No ba, właśnie takie coś mam na myśli :)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Stycznia 16, 2013, 15:17:28 »
    (...) Są gracze lepsi od starych weteranów jak i w duelu jak i na bitwie, a grają krócej. (...)
    Konkret proszę, daj jakieś konkretne nicki bo jak na razie sypiesz jak z rękawa ale tylko i wyłącznie samymi bezosobowymi ogólnikami...

Offline ElMaciorro

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -8
    « Odpowiedź #88 dnia: Stycznia 16, 2013, 15:31:26 »
    A no też prawda, gadasz Aharo o tych talentach ale wydaje mi się że sam dobrze nie wiesz o kogo Ci chodzi, jedynie chcesz coś napisać w tym temacie i przeciwstawić się reprezentacji, a czemu ? Nie wiem.... jesteś bojownikiem o wolność, równość i braterstwo ;P ?

Podaj konkretne przykłady osoby, które są tymi Twoimi ukrytymi talentami, ludzie ocenią...
    Moge to zrobić za niego: Exetes, Warhammer (super mocny na wszystkim), Resid (duze doswiadczenie), Frugo, Domestos, Smerfo (najlepszy koniarz w polsce). Starczy? jest wiecej

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #89 dnia: Stycznia 16, 2013, 15:36:18 »
    Dobra to może ja się wypowiem. Sądzę, że na piechocie mojej doborowej klasie, dotrzymał bym pola każdemu z podanego składu. Czy bym wygrał z każdym bez wyjątku, nie wiem, ale z większością sądzę, że tak. Jeśli chcecie się przekonać zapraszam. Sam KrzyżaK, człowiek od "was" powiedział, że mam dobrego manuala i jestem zajebiste 2h.

Panie ElMaciorro mocny jestem w piechocie, na koniu sobie radzę jak forma przyjdzie jednak strzelec ze mnie lichy.