No niestety, dopóki będziecie spamować i płakać to nic z tego nie będzie. W najlepszym wypadku będziecie obiektami drwin obecnej reprezentacji. A więc jak chcecie zrobić coś w tym kierunki to działajcie na steamie, tsach, zbierzcie skład i wyzwijcie ich na mecz. Do tej pory mimo, iż zachowanie obecnej repry jest poniżej poziomu, a na ich trollowanie tylko ktoś mało rozgarnięty się nabiera, to niestety mają rację bo są lepsi i tyle i to oni powinni zagrać. Nie ma tu miejsca na kompromisy i gadanie, że mi się należy miejsce bo gram długo, ja gram dłużej od całego WV i ŻeliWo, jest tylko kilka osób, których mogę policzyć na palcu jednej ręki, którzy grają jeszcze od czasu od którego ja gram. I co mam dostać honorowe miejsce w składzie jako najstarszy emeryt? Mimo, iż już dawno nie gram jak kiedyś, mogę się założyć, że jestem lepszy od większości tych którzy podnoszą tutaj lamenty. A więc jak chcecie coś zrobić to wykażcie się czynami, widzę że większość ma tutaj ciśnienie na WV, to zbierzcie wspólny skład i może coś z tego będzie. Szanse są, bo ŻeliWo jeszcze tak słabe nie było, no ale trzeba chcieć.