Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: NationsCup 2013 - wątek informacyjny  (Przeczytany 61803 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    Odp: NationsCup 2013 - wątek informacyjny
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 12, 2013, 14:37:19 »
    tu nie chodzi tez o samego skilla, potrzeba graczy doswiadczonych ktorzy grali juz na wysokim poziomie i nie odczuwaja presji, nikt poza Czlonkami Trinity sie do tego nie nadaje niestety, wieksosc ludzi by poprostu zzarla presja, Bo czym innym jest zabjianie ludzi na polskich serwerach, a walczenie przeciw najlepszym graczom na swiecei. a Goku jest duzą nie wiadomo, bo wszyscy wiemy jaki on jest

Offline Overgrowth

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 12, 2013, 15:09:42 »
    Bo czym innym jest zabjianie ludzi na polskich serwerach, a walczenie przeciw najlepszym graczom na swiecei.
    Niestety, większość polaczków gdy wbije na serwer o wyższym poziomie dostaje baty i wychodzi. Potem biją się na jakimś AK, mają dobre staty na ZHG DM i myślą, że są wystarczająco dobrzy żeby reprezentować Polskę.
    A tak dot. ciebie Overgrowth : Ty oceniasz ludzi, ale najpierw oceń siebie zanim to zrobisz, pomyśl trochę nad sobą.
    Mnie oceniali lepsi od Ciebie i złego zdania nie mieli, jako Polak mam prawo ocenić to, co chcą wystawić jako skład Polski.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 12, 2013, 15:16:12 »
    Niestety, większość polaczków gdy wbije na serwer o wyższym poziomie dostaje baty i wychodzi. Potem biją się na jakimś AK, mają dobre staty na ZHG DM i myślą, że są wystarczająco dobrzy żeby reprezentować Polskę.

Powiedział Trebron, który sam rzadko kiedy jest wysoko na IG :p
    Jak ja lubię czytać te kłótnie i nie samemu podsycać :)
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline CzyzaK

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 12, 2013, 15:30:22 »
    Dziwne, ja Trebrona widzę dość często w górze tabeli. Zresztą sam się dzisiaj przekonasz Jurdasie, będziecie dobrymi fragami dla niego, zresztą dla reszty drużyny też.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 12, 2013, 16:01:13 »
    możliwe KRzyżaku :p
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline CzyzaK

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 12, 2013, 16:16:45 »
    Gram sobie przed chwilą całkowicie randomowo na IG, a tu proszę bardzo.

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Do oceniania nas, ani do reprezentacji chyba się jednak nie nadajesz Jurdas :).

Offline jurdas

• Użytkownik
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 12, 2013, 16:22:54 »
    z zrujnowanego fortu, gdy grałeś sobie całkiem randomowo, screenów nie wrzuciłeś, dlaczego? :p

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 12, 2013, 16:24:54 »
    Chyba wystarczy już...

Mam nadzieję, ze dwa bany ostudzą wasze emocje, chcecie dyskutować, dyskutujcie ale to co tu się na razie odbywa ciężko dyskusją nazwać.

Dla przypomnienia:
    Dyskusja (od łac. discussio, aby to omówić)– jeden ze sposobów wymiany poglądów na określony temat, popartych argumentami, prowadzona w gronie dwóch lub więcej osób. Dyskusja może mieć formę ustną (komunikacja werbalna) lub pisemną. W wyniku dyskusji dochodzi do ścierania się różnych poglądów związanych z różnymi punktami widzenia osób prowadzących dyskusję. Określenie zbieżnego (wspólnego) stanowiska, o ile do tego dojdzie, może mieć formę kompromisu lub konsensu.

Dyskusja jest jedną z form zapobiegania konfliktom. I nawet jeżeli w wyniku dyskusji nie dochodzi do wypracowania wspólnego stanowiska, dyskusja pomaga w określeniu istniejących rozbieżności. To już daje podstawę do dalszych działań, torujących drogę do godzenia różnych, czasem sprzecznych, poglądów lub interesów.

Jak widać ani słowa tu o obrzucaniu się błotem, pyskowaniu sobie nawzajem itp.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Wezyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 12, 2013, 16:27:36 »
    Ale będzie beka, jak co roku :D

Będzie??? Już jest...
    Ja myślę,że niedługo to dopiero się zacznie :D
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 12, 2013, 16:31:20 wysłana przez sir Luca »
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 12, 2013, 16:30:54 »
    Eliminacje by wyłoniły potencjalnego kandydata na kapitana, i każdy by miał szansę wykazać się umiejętnościami zarówno organizacyjnymi jak i w samej grze. No ale jak wolicie się kłócić to droga wolna. Ja tak samo nie mam zamiaru brać udziału w tym NC cupie.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 12, 2013, 16:50:15 »
    Kłótnia na tawernie zawsze spoko, przynajmniej jest się z czego pośmiać, wystarczy ją umiejętnie podsycić, a i multikonta się ujawniają huehuehue :p

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 13, 2013, 19:03:28 »
    Jak tak patrzę na wynik meczu KoHu z WV to sprawa jest dla mnie prosta - reprezentację ponownie stworzą ci sami gracze co rok i dwa lata temu. A jeżeli głupie pomysły dalej będą się przewijać w tym wątku, to ja już nie wiem co innego będzie można zrobić. Pozdrawiam i życzę naszej kadrze sukcesów.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 13, 2013, 19:43:05 »
    Czy ktoś powiedział, że "odnowiona" reprezentacja Polski ma się składać tylko i wyłącznie z KoHu?

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 13, 2013, 19:46:41 »
    Czy ktoś powiedział, że "odnowiona" reprezentacja Polski ma się składać tylko i wyłącznie z KoHu?

Nikt tak nie powiedział. Ale "odnowiona reprezentacja" z różnych klanów i tak była by słabsza od tej tworzonej przez Dziooba... Po co drążyć temat.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 13, 2013, 19:54:24 »
    Skąd wiesz? Liczyłeś w kalkulatorze, podając wszystkie losowe zdarzenia i umiejętności w cyfrach? Niech pretendenci na kapitanów zbiorą drużynę i zagrają mecz, a nie pier... jakbyście byli z góry pewni wyniku, jedyną pewność na świecie zapewnia matematyka, a bez meczu nie ma cyferek w wyniku