Ja tylko publikuję wątek, nie piszę nigdzie że zabieram się za robienie tego, czy też organizowanie. Nigdzie nie pisze też, że jestem jakiś dobry, z chęcią też ustąpię innym miejsca w pierwszym składzie. Samą organizacją zapewne zajmą się inni, ja tylko pomagam.
A reprezentacja powinna zostać wybrana z wszystkich graczy Warbanda i każdy powinien otrzymać szansę na wykazanie się. Bez sensu jest robienie co rok tego samego i nie pokazanie niczego nowego. W kółko tylko "oni są najlepsi, niech oni grają." Takie gadanie do niczego nie prowadzi. Zresztą chyba nie ma żadnych praw na temat tego kto prowadzić ma polską reprezentację, no nie? Ponoć wolny kraj.
@Edit: Ech, ach, ech. Blas, ja nie piszę że ja chcę grać, nie piszę że jestem oburzony faktem, iż ja nie grałem. Nie rusza mnie to, nie muszę grać, ale jest wielu graczy którzy mogli grać bo grają lepiej, ale się nie pojawili w składzie w zeszłym roku. i chcę podkreślić, że to ja nie tworzę tego składu. Wątpię by znalazło się tam sporo osób z KoHu, testy przejdzie każda osoba która się zgłosi i każda z tych osób otrzyma szansę na zagranie. Ekipę koleżków to robicie Wy, bo ostatnio jak zrobiono rekrutację to chyba tylko z dwie trzy osoby zagrały na jakimkolwiek meczu. Proszę już nie ściemniejcie, a jak naprawdę nie chcecie na to patrzeć, to nic nie piszcie. Nikt Was nie zmusza do tego byście jakoś ingerowali w sprawę tej naszej akcji. Róbcie swój skład i dalej grajcie w LOL-a, z pewnością poprowadzi Was to zwycięstwa i tego właśnie życzę Wam najbardziej.
Podkreślę jeszcze raz, nie ja to prowadzę, i zapewne nawet nie zagram bo są ode mnie lepsi jak to Blast napisał.
Serdecznie pozdrawiam.