Nie ma mnie w domu od miesiąca i nie mam kompa ze steamem to raz. Proszę mi nie wmawiać ,że ta osoba robi to dla 5pp skoro ma na nas tak bardzo wyjeb***. I znowu zaczyna się cyrk w wykonaniu Luci . Chcesz to wykupuj podobne adresy do nas , nazywasz to świństwem a opierasz się tylko na opinie jednej osoby której w dodatku zależało na naszych złych stosunkach ... chcesz tego ? To bez problemu możemy powrócić do naszych starych zabaw w kotka i myszkę i hejtach po kątach , bo dla mnie wygląda to tak ,że zjawiasz się po odległym czasie i nagle nie mając ŻADNEGO pojęcia o tym co się tu dzieje rozsyłasz oskarżenia . Jak ci pisałem , ta osoba działała tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji bez wiedzy naszej. Pisłem już do niej wtedy kiedy to się stało , bo zależało na tym VEINRUSOWI. Nie dostałem odpowiedzi mimo ,że pisałem parę razy. Mogę do niej napisać po raz kolejny ... ale to jak wrócę z pracy we wrześniu ...
Proszę bez zbędnych uniesień. Próbuję polubownie załatwić drażliwą dla nas obu sprawę i oczekuję zrozumienia i wytłumaczenia a nie krzyków. Jak sam zauważyłeś wróciłem do P4P po dłuższej przerwie, sprzątam wszystko i organizuję po swojemu więc nie dziw się, że nie we wszystkim się orientuję. Nikolay musiał zrezygnować nagle, nie zdążył mi wszystkiego przekazać, miedzy innymi nie wiedziałem, że już wcześniej pisałeś w tej sprawie.
Nie próbuję ci też nic wmówić, powtarzam tylko to co dostałem w odpowiedzi na moje zastrzeżenia. A tam stało jasne, jest to celowe działanie na rzecz 5pp wiec chyba oczywiste, że uderzyłem z tym do ciebie. Nie mam tez twojego harmonogramu zajęć, nie mam pojęcia gdzie jesteś i co robisz, odpisujesz na Tawernie wiec parę słów na STEAMie też możesz sklecić, można to przez przeglądarkę zrobić.
W kotka i myszkę nie mam zamiaru się zabawiać, wojen internetowych prowadzić, wyrosłem już dość dawno z tego. Podobno współpracujemy (takie informacje przekazał mi Nikolay) więc oczekuję właśnie współpracy.
A Czwartakom przypominam, na tym forum obowiązują pewne zasady, proszę nie wtrącać się w rozmowy starszych i nie przeszkadzać.