Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][5pp] 5. Pułk Piechoty [01.08.2011-19.02.2016]  (Przeczytany 124589 razy)

Opis tematu: Niepokonany pułk piechoty w Polsce.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DaPietro

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • Emerytowany pułkownik inżynier 5. Pułku Piechoty
    Odp: [Napoleonic Wars][L'AIGLE][5pp] 5ty Pułk Piechoty [Legii Nadwiślańskiej]
    « Odpowiedź #390 dnia: Sierpnia 09, 2014, 11:58:43 »
    Powtórzę, gdyby nie to, że sam twierdzi, że działa na rzecz 5pp nie podnosiłbym w ogóle tej sprawy. Nie próbuj mi też wmówić, że nie masz możliwości napisania do niego na przykład na STEAMie. Mnie nie sprawiło to najmniejszego problemu. Rozumiem, że tak jak jest, jest dla was wygodnie ale nie oczekuj, że odpuszczę i przymknę oko na takie świństwo.

Zresztą bardzo łatwo możemy sprawdzić jak będziecie reagować jeśli wykupi ktoś adres łudząco podobny do waszego i ustawi przekierowanie na forum swojego pułku. Ale po co nam to, załatwmy sprawę w cywilizowany sposób, jak ludzie dorośli...
    Nie ma mnie w domu od miesiąca i nie mam kompa ze steamem to raz. Proszę mi nie wmawiać ,że ta osoba robi to dla 5pp skoro ma na nas tak bardzo wyjeb***. I znowu zaczyna się cyrk w wykonaniu Luci . Chcesz to wykupuj podobne adresy do nas , nazywasz to świństwem a opierasz się tylko na opinie jednej osoby której w dodatku zależało na naszych złych stosunkach ... chcesz tego ? To bez problemu możemy powrócić do naszych starych zabaw w kotka i myszkę i hejtach po kątach , bo dla mnie wygląda to tak ,że zjawiasz się po odległym czasie i nagle nie mając ŻADNEGO pojęcia o tym co się tu dzieje rozsyłasz oskarżenia . Jak ci pisałem , ta osoba działała tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji bez wiedzy naszej. Pisłem już do niej wtedy kiedy to się stało , bo zależało na tym VEINRUSOWI. Nie dostałem odpowiedzi mimo ,że pisałem parę razy. Mogę do niej napisać po raz kolejny ... ale to jak wrócę z pracy we wrześniu ...

Offline hakeruss

• Użytkownik
    • Piwa: 30
    • To ja :D:D
    « Odpowiedź #391 dnia: Sierpnia 09, 2014, 13:51:21 »
    Arbeit so wichtig ;_;
    Ordnung muss sein!
    :D:D

Offline DaPietro

• Użytkownik
    « Odpowiedź #392 dnia: Sierpnia 09, 2014, 14:03:49 »
    Recht ist auf meiner Seite

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #393 dnia: Sierpnia 09, 2014, 14:05:41 »
    możemy powrócić do naszych starych zabaw w kotka i myszkę i hejtach po kątach

Offline SpajderChrum

• Morderca Macior z Moczar
    • Użytkownik
    • Piwa: 32
    « Odpowiedź #394 dnia: Sierpnia 09, 2014, 14:09:20 »
    Panie Piotrusiu proszę się uspokoić XD

Offline DaPietro

• Użytkownik
    « Odpowiedź #395 dnia: Sierpnia 09, 2014, 14:11:07 »
    Deal

Panie Piotrusiu proszę się uspokoić XD
    ... a więc wojna ! :D :D

Offline SpajderChrum

• Użytkownik
    « Odpowiedź #396 dnia: Sierpnia 09, 2014, 14:23:34 »
    Najnowszy film od Jot Pe Produkszyn

Offline DaPietro

• Użytkownik
    « Odpowiedź #397 dnia: Sierpnia 09, 2014, 14:37:00 »
    Przynajmniej wasza liczebność się zgadzała :p

Offline SpajderChrum

• Użytkownik
    « Odpowiedź #398 dnia: Sierpnia 09, 2014, 14:38:12 »
    10 czarnych lepsze od 500 gimberów iks de piontka down.

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #399 dnia: Sierpnia 09, 2014, 14:41:41 »
    Ach ta nostalgia :D

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #400 dnia: Sierpnia 09, 2014, 15:27:34 »
    Nie ma mnie w domu od miesiąca i nie mam kompa ze steamem to raz. Proszę mi nie wmawiać ,że ta osoba robi to dla 5pp skoro ma na nas tak bardzo wyjeb***. I znowu zaczyna się cyrk w wykonaniu Luci . Chcesz to wykupuj podobne adresy do nas , nazywasz to świństwem a opierasz się tylko na opinie jednej osoby której w dodatku zależało na naszych złych stosunkach ... chcesz tego ? To bez problemu możemy powrócić do naszych starych zabaw w kotka i myszkę i hejtach po kątach , bo dla mnie wygląda to tak ,że zjawiasz się po odległym czasie i nagle nie mając ŻADNEGO pojęcia o tym co się tu dzieje rozsyłasz oskarżenia . Jak ci pisałem , ta osoba działała tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji bez wiedzy naszej. Pisłem już do niej wtedy kiedy to się stało , bo zależało na tym VEINRUSOWI. Nie dostałem odpowiedzi mimo ,że pisałem parę razy. Mogę do niej napisać po raz kolejny ... ale to jak wrócę z pracy we wrześniu ...
    Proszę bez zbędnych uniesień. Próbuję polubownie załatwić drażliwą dla nas obu sprawę i oczekuję zrozumienia i wytłumaczenia a nie krzyków. Jak sam zauważyłeś wróciłem do P4P po dłuższej przerwie, sprzątam wszystko i organizuję po swojemu więc nie dziw się, że nie we wszystkim się orientuję. Nikolay musiał zrezygnować nagle, nie zdążył mi wszystkiego przekazać, miedzy innymi nie wiedziałem, że już wcześniej pisałeś w tej sprawie.

Nie próbuję ci też nic wmówić, powtarzam tylko to co dostałem w odpowiedzi na moje zastrzeżenia. A tam stało jasne, jest to celowe działanie na rzecz 5pp wiec chyba oczywiste, że uderzyłem z tym do ciebie. Nie mam tez twojego harmonogramu zajęć, nie mam pojęcia gdzie jesteś i co robisz, odpisujesz na Tawernie wiec parę słów na STEAMie też możesz sklecić, można to przez przeglądarkę zrobić.

W kotka i myszkę nie mam zamiaru się zabawiać, wojen internetowych prowadzić, wyrosłem już dość dawno z tego. Podobno współpracujemy (takie informacje przekazał mi Nikolay) więc oczekuję właśnie współpracy.

A Czwartakom przypominam, na tym forum obowiązują pewne zasady, proszę nie wtrącać się w rozmowy starszych i nie przeszkadzać.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Hendryk

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    Odp: [Napoleonic Wars][L'AIGLE][5pp] 5ty Pułk Piechoty
    « Odpowiedź #401 dnia: Sierpnia 09, 2014, 15:43:48 »
    Będzie się działo. :>
    Powodzenia

Offline DaPietro

• Użytkownik
    « Odpowiedź #402 dnia: Sierpnia 09, 2014, 18:38:52 »
    Dobrze w takim razie powiem tak , wszystko wyjaśniłem sobie już z twoim poprzednikiem . Razem próbowaliśmy to naprawić jednak nie przyniosło to żadnych efektów. 1)Nie popieram tego co zrobił 2)Niestety nie mam wpływu na tą osobę 3)Zostało to zrobione aby poróżnić nasze regimenty. Aby uciąć to nieporozumienie to poproszę ZuSa aby z nim porozmawiał. Jeżeli nie przyniesie to pożądanych efektów osobiście spróbuję to wyjaśnić jak tylko wrócę. Więcej nie mogę zrobić. Proszę jednak o nie identyfikowanie tego z Pułkiem 5. gdyż zrobił to osobnik który który żywi do was urazę, i użył naszego imienia do wszczęcia tego nieporozumienia.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #403 dnia: Sierpnia 09, 2014, 19:00:58 »
    Rozumiem i dziękuję.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #404 dnia: Sierpnia 09, 2014, 21:38:36 »
    Takie przyjemności to na PW a nie spamować mi w wątkach klanowych Panie Luca.

Szeryf IvE :O
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 10, 2014, 00:04:44 wysłana przez HUtH »