Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pokój  (Przeczytany 1941 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kyroman

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Pokój
    « dnia: Października 06, 2008, 21:13:10 »
    Krótka piłka: są jakieś sposoby, by między dwoma nacjami nastał pokój?

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Odp: Pokój
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 06, 2008, 21:46:23 »
    Pogadaj z wójtami w miastach. Któryś z nich może Ci zlecić takie zadanie.

Offline Kyroman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 06, 2008, 22:11:20 »
    O, świetny pomysł! Praktycznie z nimi nie gadam.

Offline Arathorn

• Użytkownik
    • 5'nizza
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 06, 2008, 23:17:39 »
    To jak grałeś w M&B? :/

Mogę dodać, że możesz poczekać. Pokoje są zawierane automatycznie, ale to rzecz losowa.
    °°° Gras Porasta Mury Mego Miasta, Nielegalna Plantacja Zielonego Chwasta °°°

" Una mors est tragoedia, milia sunt numeratio. " Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

Offline casanunda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 07, 2008, 13:13:25 »

czesto rozmawiasz z wójtami?
    Domyslam sie ze moga dac ciekawe misje - ale przepedzanie bydla jest troszke irytujace. Wiec zwykle ich olewam.

Offline Kyroman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 07, 2008, 14:57:36 »

Mogę dodać, że możesz poczekać. Pokoje są zawierane automatycznie, ale to rzecz losowa.
    LOL. Grając tym razem w M&B tylko jeden jedyny raz gadałem z wójtem i było to na samym początku gry. Z poprzednich części mam doświadczenie, że dają tylko nudne i mało opłacalne misje. Nic dziwnego, że nie wiedziałem. Po co krzywa emotka?

Offline Arathorn

• Użytkownik
    • 5'nizza
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 07, 2008, 20:03:35 »
    Po to bo gra traci sens. Questy są ciekawe, biorąc pod uwagę ich limit. Z resztą graj jak chcesz. Nie będę się śmiał, przyrzekam =)
    °°° Gras Porasta Mury Mego Miasta, Nielegalna Plantacja Zielonego Chwasta °°°

" Una mors est tragoedia, milia sunt numeratio. " Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

Offline Kyroman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 07, 2008, 21:41:04 »
    Nie wiem o co Ci chodzi. Chcesz się śmiać z tego, że nie robię misji dla wójtów? Ba, dam Ci większy powód do śmiechu - nie ganiam za karawanami ani nie robię misji dla wsi. Śmieszne? Może śmieszne. Ja tak gram.

BTW. Misja rzeczywiście była, poszedłem po najmniejszej linii oporu i po prostu przekupiłem wskazanych lordów. Wyszedłem tak czy siak na plus - 3500 denarów. Mam pokój z Khergitami - z jednej strony najmniej mnie wkurzali, z drugiej innych łatwiej pokonać. Chcąc nie chcąc, nadal obrywamy, sporo naszych lordów pokonanych, mimo, że i wróg pada setkami.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #8 dnia: Października 07, 2008, 21:50:12 »
    No i tak trzymaj Kyroman :]. Ja także gram bez tych durnowatych misji, bo znudziły mi się w.... 0.894 xD. Questy to tylko strata czasu i pieniędzy, bo w tym czasie można by już wygrać jakiś turniej. No dobra mogę przyznać, że czasem zrobię jakiegoś, ale to tylko z nudów, a i tak rzadko go kończe. Poza tym jak gra bez fabuły może tracić sens bez wykonywania misji? Chodzi o to, by pokonać wrogów czyli typowy deathmatch, a więc kogo wali że są jakieś misje? M&B jest grą daleką od ideału więc trzeba pokonać tych wrogów i iść grać w co innego lub co lepsze czekać na mody :D.
    « Ostatnia zmiana: Października 07, 2008, 21:51:46 wysłana przez Alkhadias »
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Kyroman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Października 07, 2008, 21:58:44 »
    Ależ owszem, misje od lordów wykonuję - jeszcze chyba żaden nie lubi mnie na tyle, by za mną podążać, więc trzeba. Mówię tylko o wójcie i wsiach, które nie przynoszą mi żadnych korzyści. Rekruci? Okazuje się, że wyzwoleni jeńcy w zupełności mi wystarczają, często nawet muszę ich zostawiać. W moim przypadku wrogowie często wożą ze sobą ze dwóch swadiańskich zbrojnych, szybko i tanio.