Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: EVENT  (Przeczytany 13025 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tomekq13

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -8
    Odp: EVENT
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 21, 2012, 17:35:46 »
    To z nerwów a wy nie ma to jak komentować  mnie negatywnie co zazdrośćcie czy co bo was się nie da zrozumieć.
    Liczba postów przeniesiona na konto: Vizioner.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 21, 2012, 17:40:05 »
    Proszę Ciebie Minotal, nie przeklinaj już. Jesteś przecież na otwartym forum społecznościowym, które nie jest zamknięte dla nikogo (oprócz banitów) i prosiłbym nie używać wulgarnych słów tutaj. Co innego na jakimś klanowym, czy bardziej zamkniętym forum, gdzie każdy każdego zna.
    Ludzie z zagranicy mają różne zdanie o nas, rozmawiając z Niemcami czy Czechami nie użyli nigdy obraźliwych słów względem nas. Nie uogólniajmy ludzi jako wszyscy, tylko każdy jest osobną jednostką, która poprzez jedynie swoje zachowanie daje sobie samemu świadectwo zachowania, które jest później różnie interpretowane przez innych.  A ty na pewno swoimi wypowiedziami w tym temacie nie zyskałeś przychylności innych.
    Pozdrawiam, Prusak
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 21, 2012, 17:44:12 »
       Ja Ci powiem, typowe polskie podejście. Ale ja na Twoim miejscu szedł bym w zaparte na przekór takim,a co;) Zmodyfikuj nieco zasady, stwórz na nowo pierwszy post, rozpisz klarownie co i jak. Poproś adminów o to aby ten temat służył jako informacja.(posty nie na temat, "aut") Z czasem załóż temat z zapisami itp. Nic na siłę i na raz. Jak to mówią...."Kopnij krowę w zad a ta na złość nie da ci mleka" , cytat żywcem wyjęty z pewnej książki warhammera;)
       Mniej "nerw", a im bardziej będziesz spokojniejszy tym bardziej niedowiarki zamilkną.
       A tak poza tym, przemyśl raz, dwa ,trzy razy czy ma to szanse wypalić.
    "I z artefaktem smoka nie obalisz jeśli przyjdzie ci na niego gnać bez pomysłu..."
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline tomekq13

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 21, 2012, 17:50:27 »
    Dzięki że przynajmniej ty jesteś za mną

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 21, 2012, 18:05:49 »
    Ten Event to będzie kolejna porażka :D
    W Polsce nie zrobisz Eventu, ale i tak bronisz swojego zdania w zaparte mimo tego, że nie masz racji. Ty nawet nie dopracowałeś swojego pierwszego posta pod względem ortografii oraz mądrych szczegółów... Liczy się pierwszy rzut oka, a tutaj to totalna klapa... Dałeś idiotyczną historie zapewne z Wikipedii, kilka obrazków i bezsensowne zasady... Ani jednego szczegółu. Gdzie informacje na temat servera? Tylko tyle, że server ma 100 slotów zapewne zmieniliście max sloty na 100 i jesteście zadowoleni... Server będzie lagował i wywalał.
     Nic nie napisałeś to jest kompletne dno, ja też mogę wejść na Wikipedia i skopiować kilka informacji oraz obrazek. Nazwać to Eventem! Znaleźć server jakiegoś nieznanego klanu... A potem po krytyce mieć wielkie żale bo inni mają racje, a ja nie ;C

Offline tomekq13

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 21, 2012, 20:04:26 »
    Niestety mylisz się:)

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 21, 2012, 20:56:15 »
    Hehe sam jestes w malym polskim klanie nieogarow wiec sie nie wypowiadaj. Polska scena native to syf przez tak denne klany jak PK czy Sarracens ktore nie maja skilla ani mozgu.Byly dobre polskie klany ale one raczej takich jak ty nie braly xD zreszta kazdy wie ze gracze NW to noskille

Powiem ci ze wlasnie te male klany podtrzymuja ta scene, ktore cos zawsze probuja nowego, a nie te najlepsze 'gwiazdy' ktorym honor nie pozwala -.-

Mam prośbę do was Teblar i Alpka co wy pierdolicie że za mało pracy zostało w to włożone jak nawet nie wiecie ile. Po drugie wszystko się da zrobić i nie mówcie że w Nativa nie ma już ogarniętych klanów jak w Delugu albo w NW jakoś eneventy da się tam robić to czemu tu by nie wyszło. Po trzecie skąd wiecie że to lipa jak nawet mnie nie znacie i nie wiecie na co mnie stać , rozumiem was myślicie że stworzyłem temat o tak o z nudów ale dajcie mi szanse i pokażcie że Polskie klany w Nativa na coś stać a nie tylko na komentowanie i trolowanie. Wiem że słowa nic nie świadczą o człowieku tylko czyny ale dajcie szanse i zaprzestańcie spory między klanowe bo inaczej będą dale uważać Polskie klany za bandę debili i dzieci neo.
    PRZEPRASZAM ZA WULGARYZM.

Hmm stanalem w twojej obronie -.- sam dobrze wiem jak trudno jest zrobic taki evenevemeneve.... event. Zorganizowalem takie 3 takze mi nie mow ze niewiem co i jak ;x
    Dorosnij
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #22 dnia: Grudnia 21, 2012, 22:52:48 »
    ^ To zrób ty zajebisty w kosmos event.

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 21, 2012, 23:04:28 »
    Niestety mylisz się:)

Zobaczymy ^^ Gram w tą grę nie od dziś i nie wmówisz mi, że się mylę :)  Widziałem wiele Eventów, a twój to totalna porażka :P Powodzenia w organizacji tego "chłamu".

Offline huth

« Odpowiedź #24 dnia: Grudnia 21, 2012, 23:07:51 »
    Kiepski argument. Jako odbiorca mam prawo krytykować. Teraz waż się napisać, że jakaś gra jest słaba i dostań odpowiedź "zrób lepszą". Nie tędy droga, argument dla 13-latków.

Jest pewna różnica między zrobieniem gry, a jakiegoś eventu. Nie mów, że jej nie dostrzegasz. Poza tym naprawdę jesteś odbiorcą?

Od pierwszej twojej wypowiedzi w tym wątku pokazujesz w jaki sposób uprawiać destruktywną krytykę. Taka krytyka do niczego nie prowadzi. Całą swoją aktywność poświęconą temu wątkowi, jak na razie poświęciłeś nawet nie na wytykanie błędów, ale na dołowanie inicjatorów. Jest to nie tyle niemile widziane, co niskie, słabe, łatwe i godne pogardy - takimi też cechami jak na razie się reprezentujesz.
    Teraz masz szansę się poprawić albo brnąć bieżącym tropem, który prowadzi w złym kierunku.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 21, 2012, 23:12:31 »
    Ja życzę powodzenia, trzeba zmierzać do celu mimo przeciwności losy u głosów krytyki - efekt końcowy będzie smakował tym lepiej. A czy event wyjdzie czy nie to już się okaże w praniu, nie mam zamiaru niczego oceniać po pozorach - już nie raz się zaskoczyłem pozytywnie lub nie. Odradzam jednak stanowczo branie jakiejkolwiek konnicy bo serwer wam nie wytrzyma na 100%.

Offline tomekq13

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Grudnia 21, 2012, 23:20:56 »
    Nie wiem w Native to mój pierwszy event ale można spróbować ale jak w delugu uczestniczę w eventach to z konnicą wytrzymuje server nie wiem jak tu ale dzięki za radę.

Offline huth

« Odpowiedź #27 dnia: Grudnia 22, 2012, 00:50:44 »
    Jak się nie uda, to znaczy, że coś było nie tak i trzeba to poprawić. Ktoś, kto to szykuje to, wyciągnie wtedy wnioski lub nie. To nie jest jakaś super poważna i oficjalna inicjatywa, żebyś rzucał takie niby zabawne uwagi, jakbyś wszystkim kierował i decydował o wypaleniu tego. Samym ględzeniem przed akcją nie pomagasz. Swoją postawą robisz z siebie jakiegoś wyjadacza w organizacji takich eventów, ale rzucasz tylko nic nie wnoszące uwagi, zamiast... no przychodzi ci chociaż na myśl, co dobrego mógłbyś zrobić zamiast?

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #28 dnia: Grudnia 22, 2012, 01:10:37 »
    Przez cały czas jak w to gram widziałem tylko jak małe klany próbują pokonać te lepsze i dostają w pupę. Do tego można dorzucić kilka niewypałów pokroju "Turnieju średnich klanów" organizowanego przez killera223... tandeta krótko mówiąc i to nie wróży temu eventowi dobrze.

I właśnie te próby pokonania silniejszych klanów trzyma tą scene człowieku naprawde nie dostrzegasz tego? To ten 'cały czas jak grasz' to chyba zacząłeś wraz z rozpoczęciem nauki w gimbazie ;/ nie ma sie czymchwalic.

Swoją opinię wyraziłem raz, ktoś odpowiedział mi, więc i ja czuję się zobowiązany. Nie zmienię też poglądów od posta do posta. Nie bierz tego do siebie, ale argument "zrób sam lepiej" jest naprawdę szczeniacki. Ktoś coś robi i prezentuje to publicznie więc musi się liczyć z ocenami. Żaden taki event nie wypalił i nic nie przemawia żeby się temu udało.

Śmiem się nie zgodzić bo event nie zawsze musi byc 'czyms' mega wybitnym, chodzi o to zeby razem pograc. Swoją opinie wyraziłeś ale niepotrzebnie bo tylko prowokujesz i hejtujesz.

Ja życzę powodzenia, trzeba zmierzać do celu mimo przeciwności losy u głosów krytyki - efekt końcowy będzie smakował tym lepiej. A czy event wyjdzie czy nie to już się okaże w praniu, nie mam zamiaru niczego oceniać po pozorach - już nie raz się zaskoczyłem pozytywnie lub nie. Odradzam jednak stanowczo branie jakiejkolwiek konnicy bo serwer wam nie wytrzyma na 100%.

Zajedzie wazeliną ale w sumie tutaj racje prawisz

Edit:

Chcecie pomocy piszcie
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline tomekq13

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 22, 2012, 09:20:21 »
    1. Zakon Templariuszy(ZT)
    2. Nasz skład: ( 14 osób)
    Wielki mistrz zakonu templariuszy:
    Minotal
    Marszałek:
    DobryCzłowiek
    Komturzy:
    Stefan
    Toster
    Miguel_PL
    Szymon
    Templariusze:
    Domestos
    PatrykPS
    Widmo
    Bafomet
    RybaR
    Kinder
    ThePolishPuma47
    Woj220
    Giermkowie:
    Rekruci:

3.

4. My będziemy grać Rhodokami
    5. Konnicą
    6. Forum: www.zakontemplariuszy.aaf.pl
    TS: 188.165.154.180:6310
    pokój Zakon Templariuszy (ZT) hasło podam na PW
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 22, 2012, 09:39:20 wysłana przez tomekq13 »