Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jakie mieliście najbardziej irytujące/denerwujące/ sytuacje w OiM?  (Przeczytany 1658 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SabatonerPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
       Tak jak w temacie :D

Ja pewnego razu widząc jak kilku wasali Królestwa Szwecji (któremu służyłem) walczących  przeciwko całemu pospolitemu ruszeniu Rzeczypospolitej, niewiele myśląc ruszyłem wesprzeć towarzyszy broni, których szanse na zwycięstwo były nikłe. Bitwa była długa i zacięta, i niestety widząc iż nasza klęska jest nieunikniona postanowiłem po cichu czmychnąć do najbliższego sojuszniczego miasta. Dodam jeszcze, że niedługo przed bitwą kupiłem sobie za kilkanaście tysięcy talarów mieczyk całkiem mocny (to ważne). Wychodzę z bitwy mając 2 ludzi i około 20 rannych, patrze, a tu 10 zwiadowców mnie goni, a ja przez tych 20 niezdolnych do walki byłem znacznie spowolniony i chcąc nie chcąc musiałem oddać się w niewolę zwiadowcom -.-. Byłem całkowicie spłukany i co gorsza, straciłem swój mieczyk z którego tak się cieszyłem ;/
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 19, 2012, 22:14:37 wysłana przez SabatonerPL »

Offline horton11

• Użytkownik
    Odp: Jakie mieliście najbardziej irytujące/denerwujące/ sytuacje w OiM?
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 19, 2012, 13:15:15 »
    To ja na poczatek mialem 800 dzien i mi sie sejv popsul i musialem nawalac na nowo.

Offline Mathew1987

• Użytkownik
    Odp: Jakie mieliście najbardziej irytujące/denerwujące/ sytuacje w OiM?
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 23, 2013, 11:32:48 »
    Miałem 28 husarzy weteranów i 40 Janczarów oraz kozaków opancerzonych ileś tam no i było nas koło 90 a ty nagle Islam Gejer jedzie a za nim prawie 15 armi no to miałem problem jeszcze miałem zbroje husarską i konia rasowego!Oczywiście musiałem się poddać bo było ich 1500 niestety.Grałem goły i wesoły :D...