Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Odp: [Napoleonic Wars][LN_4pp]4 pułk piechoty Xięstwa Warszawskiego [spam]  (Przeczytany 1515 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    Odp: [Napoleonic Wars][L'Aigle][4pp_XW] Pułk 4. Piechoty Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 14, 2014, 15:32:24 »
    Może, Czoło jak Kutasov Kutuzow liczył, że wciągając wroga w głąb mapy, doprowadzi do bitwy gdy dezercja, kiła i pomniejsze walki wyrównają siły?
    To nie ja proponowałem bitwę, lecz Czolo, jak chciał to już zagraliśmy ;(

P.S.: Doszły mnie słuchy, że opowiadał innym, że miał nam doj*bać... ale to tylko plotki x3

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 14, 2014, 15:34:34 »
    P.S.: Doszły mnie słuchy, że opowiadał innym, że miał nam doj*bać... ale to tylko plotki x3

A mnie, że oj*bie 92nd ^^

Dobra robota Czwartaki !
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 14, 2014, 15:38:57 »
    A mnie, że oj*bie 92nd ^^
    Więc byliśmy królikami doświadczalnymi :O

Offline DaPietro

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • Emerytowany pułkownik inżynier 5. Pułku Piechoty
    « Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 14, 2014, 17:14:12 »
    Więc byliśmy królikami doświadczalnymi :O

Poległ na doświadczeniu ;_;

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 14, 2014, 17:31:06 »
    Oj, bo wy nic nie rozumiecie. 4pp miał dać im wygrać rzucając broń w błoto i pozwalając im strzelać a nie ich gonić. Jak można kogoś gonić na bitwie? Oni by to wygrali gdyby Czwartaki bezczelnie za nimi nie biegali xD

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 14, 2014, 18:08:10 »
    Oj, bo wy nic nie rozumiecie. 4pp miał dać im wygrać rzucając broń w błoto i pozwalając im strzelać a nie ich gonić. Jak można kogoś gonić na bitwie? Oni by to wygrali gdyby Czwartaki bezczelnie za nimi nie biegali xD
    Przez tego Kolanko Czolo opadła mi skarpetka i obtarłem sobie pietuniuniuniuniu ;'(

http://www.youtube.com/watch?v=xSHYlSxQyJM

Offline KomandorCzolo

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 14, 2014, 19:39:22 »
    Chcieliśmy poćwiczyć strzelanie, ale 4pp jak nr. 24 cały czas na nas biegło, czasem zapominając, że z muszkietów można strzelać. Na szczęście umiejętne wykorzystanie terenu umożliwiało nam oddanie kilku, a nie jednej salwy w rundzie. Tak czy tak, cieszymy się, że udało nam się dostarczyć ch***ch wrażeń 4pp, i wiemy już, że to typowy melee clan.
    PS: Czemu tak agresywnego bagneciarza jak Veinrus nie ma w reprezentacji!? D:

Proszę przykładać większą wagę do słownictwa stosowanego na forum.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 15, 2014, 09:55:56 wysłana przez sir Luca »

Offline DaPietro

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 14, 2014, 19:43:36 »
    Chcieliśmy poćwiczyć strzelanie, ale 4pp jak nr. 24 cały czas na nas biegło, czasem zapominając, że z muszkietów można strzelać. Na szczęście umiejętne wykorzystanie terenu umożliwiało nam oddanie kilku, a nie jednej salwy w rundzie. Tak czy tak, cieszymy się, że udało nam się dostarczyć chujowych wrażeń 4pp, i wiemy już, że to typowy melee clan.

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 14, 2014, 20:25:56 »

niee
    Venirus to prawdziwy mistrz miecza nie bagnetu.

http://youtu.be/S5SkNrWSk5M?t=3m8s

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Kwietnia 14, 2014, 21:23:00 »
    Przecież Ty wiesz, że jestem słaby x)

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Kwietnia 27, 2014, 02:09:51 »
    Pozdrowienia dla Mam... biedna Mama. Mam nadzieję, że wasze Mamy nie czytają tawerny jak porannej gazety xD

Offline DaPietro

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 29, 2014, 22:55:26 »

:D :D

Offline Rizzet

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • 12345pp
    « Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 29, 2014, 22:57:02 »
    :D :D

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Kwietnia 29, 2014, 23:01:11 »
    З======э  Ф  с=====8

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #29 dnia: Kwietnia 29, 2014, 23:03:10 »