Dzięki Gedus za screeny, dzięki temu wiemy że prace posuwają się do przodu.
Prawdę mówiąc jak widać to dopiero mój start na tym forum, ale obserwuję je już od jakiegoś czasu - zwłaszcza ten temat ( który ostatecznie stał się przyczynkiem do zameldowania się tutaj na stałe :) )
Idea moda bardzo przypadła mi do gustu, zwłaszcza że cenię w grach realizm, lub przynajmniej nawiązania do realnych czasów, postaci i zmagań, niezależnie właściwie czy odwzorowane są z historyczną dokładnością w 100 %, czy też tylko w 80.
Bo zresztą to tylko gra a nie wehikuł czasu :)
W każdym razie gratki dla ciebie za pomysł i chęci a na efekty twojej pracy czekam z niecierpliwością.
Co zaś wszystkich krytyków się tyczy - ludzie przecież zawsze można nanosić poprawki do kolejnych wersji moda, po tym jak już wspólnie zaczniemy się nim bawić, więc miast zniechęcać Gedusa już w fazie projektowania, spróbujmy pomóc.
Właśnie co się pomocy tyczy - niestety nie jestem obeznany w modowaniu, ale jeśli potrzeba zebrać jakieś informacje służę pomocą, gdyż historia, szczególnie zaś Zakonu Krzyżackiego stanowi takie moje prywatne, małe hobby.
Gedus, jeśli trzeba zebrać jakieś informacje, masz w czymś wątpliwości itp. chętnie spróbowałbym pomóc w szukaniu stosownych informacji ( w szukaniu, co podkreślę gdyż nie jestem jakimś tam wielkim znawcą tematu, tylko co najwyżej jego
miłośnikiem ).
Póki co mogę dodać taki oto link
http://www.akromer.republika.pl/flagi_dlugosz1.html , który jeśli już go nie znasz powinien okazać się bardzo pomocny przy tworzeniu heraldyki do moda.