Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Propozycje i pytania  (Przeczytany 25075 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    Odp: Propozycje i pytania
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 03, 2012, 20:59:13 »
    żeby tylko oko :)
    A na poważnie to wyjawisz nam Ive co będzie tą nagrodą, czy nie?
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 03, 2012, 21:03:57 »
    Ja tam obstawiam, że nic nie ma xD

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 03, 2012, 21:06:18 »
    Najpierw niech się może turniej zacznie? Nie wiadomo czy będzie wgl 10 drużyn do turnieju i czy wystartuje, a wy już pytacie o nagrody :O

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 03, 2012, 21:16:20 »
    Dziesięć będzie, i to prawie na pewno. ;>

Offline Zelazny

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 06, 2012, 19:05:43 »
    Witam!
    I już wiem dlaczego organizatorzy zdecydowali się na udział zagranicznych graczy.... Otóż sarracen klan z którym powiązany jest Barbarian (główny organizator) poprasił o pomoc czołowych graczy z Turcji... Więc ja się pytam co to za puchar Polski? .. Jak Turcy wygrają....

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 06, 2012, 19:38:00 »
    Jakie powiązania? Kilka członków tego klanu było w klanie w którym ja byłem i to tyle. Nie jest to żaden powód aby mnie oczerniać, przedstaw dowody.

Co do zagranicznych graczy, wcześniej było już to wałkowane. Każdy klan zgłaszał się z tą świadomością, ponieważ zgłaszając się akceptowali zasady, w których jest to ujęte. Nie da się sprawdzić narodowości graczy, a więc są dopuszczone różne nacje. Do tego wszyscy ci gracze grają pod swoimi prawdziwymi nickami, a więc wszystko jest w jak najlepszym porządku. Co więcej każdy klan ma prawo również posiadać zagranicznych graczy a więc.. To tyle w tej kwestii dalsze wałkowanie tego tematu zostanie uznane za spam, wszystkie klany zaakceptowały ten fakt zgłaszając się a więc koniec i kropka. Klany natomiast jeśli będą miały jakąś receptę lub pomysł związany z tym jak rozwiązać ten problem będą miały okazję poruszyć to na spotkaniach Rady Pucharu Polski.

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 06, 2012, 20:35:26 »
    Hmm.. A co myślicie o tym żeby wprowadzić zasadę typu tego, że 80% osób zgłoszonych powinno być z Polski? A najlepiej grających * Mam nadzieje, że ten temat zostanie poruszony na zebraniu rady ponieważ wymaga on dyskusji, w końcu to Puchar Polski.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Grudnia 06, 2012, 20:38:30 »
    Smerfo dobrze prawi, Puchar Polski to Puchar Polski, a nie pokojowe zebranie Polaków z obcokrajowcami. Powinniśmy dość mocno przedyskutować ten temat na spotkaniu przedstawicieli klanów.

Offline Mus1c

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 06, 2012, 20:40:26 »
    Smerfo dobrze prawi, Puchar Polski to Puchar Polski, a nie pokojowe zebranie Polaków z obcokrajowcami. Powinniśmy dość mocno przedyskutować ten temat na spotkaniu przedstawicieli klanów.

Widzicie mam już poparcie :O

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:

(click to show/hide)

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #24 dnia: Grudnia 06, 2012, 20:48:10 »
    Cóż, ma się rozumieć, że tyczy się to naszego składu do którego wprowadziłem kilku obcokrajowców?  KoH sam oferował Ottomanowi grę u nich, z tym, że on odmówił. Przynajmniej zwiększy się poziom tego pucharu.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Korniszonex

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 06, 2012, 20:49:03 »
    Jako członek jednej z grających drużyn popieram tę ideę eliminacji obcokrajowców z tegoż turnieju, który jak trafnie zapewne wielu zauważyło nazywa się Puchar Polski. Dlatego właśnie liczę na to, że tak jak piszą panowie wyżej zostanie ta sprawa poruszona na niedzielnym spotkaniu.

Offline Mus1c

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Grudnia 06, 2012, 20:50:21 »
    Cóż, ma się rozumieć, że tyczy się to naszego składu do którego wprowadziłem kilku obcokrajowców?  KoH sam oferował Ottomanowi grę u nich, z tym, że on odmówił. Przynajmniej zwiększy się poziom tego pucharu.

Tak? Hmm cały czas siedzę z KoHem na TSie i nic mi o tym nie wiadomo :) Dlaczego tyczy się to waszego składu? Bo jak ktoś ma wygrać ten turniej to zapewne zrobi to TQ a nie wy. Co to za rywalizacja na Polskiej scenie z zagranicznym klanem? Wiem, że w zasadach jest inaczej i właśnie dlatego napisałem to w temacie propozycji.

@DOWN: Nie ma to jak post wyjaśniający i rozjaśniający cały temat :O

(click to show/hide)

Offline hakeruss

• Użytkownik
    • Piwa: 30
    • To ja :D:D
    « Odpowiedź #27 dnia: Grudnia 06, 2012, 20:53:54 »
    Breivik też twierdził że bez Muzułmanów będzie lepiej... -.-
    :D:D

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Grudnia 06, 2012, 21:03:21 »
    KoH sam oferował Ottomanowi grę u nich, z tym, że on odmówił.

Na TS z Tobą nie da się rozmawiać bo widać jaki poziom reprezentujesz, zarzucasz nam coś co nigdy nie miało miejsca. Możecie wierzyć lub nie, ale jeśli gra u nas "ktoś z poza klanu" to gra on pod swoim nickiem "prawdziwym".

Z mojej strony koniec dyskusji zobaczę co będzie w niedziele na spotkaniu.

VIEL DANKE UND GUTE NACHT

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 06, 2012, 21:08:28 »
    Mam podobne zdanie co do reszty, zeby brac specjalnie ludzi z zagranicy, zeby pomogli wygrac. Carpe gdzie sie podziala twoja pewnosc siebie ze jestes najlepszy? Niech wszyscy graja fair play, puchar polski powinien miec druzyny ktore skladaja sie przynajmniej z 70% polskich graczy