Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Propozycje i pytania  (Przeczytany 24932 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Propozycje i pytania
    « Odpowiedź #75 dnia: Grudnia 20, 2012, 23:09:55 »
    Jeszcze tematy drugiej kolejki sie nie pojawiły a wy już krzyczycie... A może odrobinkę zaufania wykażecie? Wyobraź sobie Cherokee, że sędziowie też obchodzą święta...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #76 dnia: Grudnia 21, 2012, 07:46:25 »
    Ja bym proponował drugą kolejkę przenieść już na nowy rok ;)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Grudnia 21, 2012, 08:12:13 »
    Może jednak poczekasz aż ktoś ogłosi jej rozpoczęcie? Każdemu z osobna mam przypominać, że druga kolejka JESZCZE nie została ogłoszona!?

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #78 dnia: Grudnia 21, 2012, 14:41:12 »
    Druga kolejka się zaczęła, czy można rozegrać to 22? Bo jest o 23 a chyba można zrobić normalnie od dnia w którym się to ogłasza ;x

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #79 dnia: Grudnia 21, 2012, 14:43:37 »
    Druga kolejka się zaczęła, czy można rozegrać to 22? Bo jest o 23 a chyba można zrobić normalnie od dnia w którym się to ogłasza ;x

Pospieszyłem się z wysłaniem wątku. Druga kolejka zaczyna się od 21 grudnia, mecze można już umawiać ale i tak obowiązuje zasada ogłaszania meczu przynajmniej jeden dzień przed jego planowanym rozegraniem.

Offline Zelazny

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #80 dnia: Grudnia 23, 2012, 22:11:41 »
    http://www.youtube.com/watch?v=yOmHBemVQ50

Filmik wart uwagi.. Moim zdaniem powinien być specjalny dział na rzeczy Humorystyczne dotyczące pucharu.

Offline Dawidexe

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #81 dnia: Grudnia 23, 2012, 23:54:21 »
    Ja mam taką propozycję, skoro ten turniej to puchar POLSKI to może zabrońmy na nim grać ludziom, którzy z POLSKI nie są ?
    Gratuluję GoW za pokonanie Hitmenów, Hives rzeczywiście niewiele wniósł ;)
    bo żałosne tłumaczenia Szakora są po prostu żałosne

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Grudnia 24, 2012, 00:22:08 »
    Ja mam taką propozycję, skoro ten turniej to puchar POLSKI to może zabrońmy na nim grać ludziom, którzy z POLSKI nie są ?
    (...)

Znowu zaczynacie z tym co już przerabialiśmy? Proponuję przejrzeć ten wątek od początku, długi nie jest.

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #83 dnia: Grudnia 24, 2012, 01:56:28 »
    Aj nie przesadzajmy, naprawdę niewiele wniósł. Był najlepszy tylko na dwóch mapach :)

Bardziej martwi mnie brak reakcji na prośbę o reset w pierwszej rundzie, gdy nam graczy wywalało. No ale co ja tam mogę :)

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #84 dnia: Grudnia 24, 2012, 10:00:40 »
    Aj nie przesadzajmy, naprawdę niewiele wniósł. Był najlepszy tylko na dwóch mapach :)

Dokładnie, na dodatek ze screenshotów wnioskuję, że nie szło mu tak dobrze :)

Bardziej martwi mnie brak reakcji na prośbę o reset w pierwszej rundzie, gdy nam graczy wywalało. No ale co ja tam mogę :)

Ależ przecież takie coś jest w regulaminie i takie coś było mówione na spotkaniu "rady". Eee, ale po co resetować jak proszą, no nie? :D

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Grudnia 24, 2012, 10:51:16 »
    Wybaczcie, na każdym meczu nie mogę być, jestem tylko człowiekiem a reszta sędziów jest zbyt pierdołowata aby zrestartować serwer...

Offline Voland_s

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #86 dnia: Grudnia 24, 2012, 13:08:30 »
    Ależ nie sir Luco, nasz sędzia był czujny! Wszedłem z przysłowiowego marszu na ostatnie rundy i nieopatrznie napisałem 'cześć' - wtedy od razu zareagował zwracajac mi uwagę :-) Złamałem regulamin, idę zjeść karpia. Inni mają gorzej; nie mogą spać bo trzymają kredens.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Grudnia 24, 2012, 13:18:20 »

Na której mapie? Nie przypominam sobie takiej sytuacji, ale faktem jest że na Nord Town nie pamiętam kiedy wywaliło mi grę i nie mogłem wrócić przez jakiś czas, a więc mogło się takie coś zdarzyć jak tak to moja wina, i się przyznaje do błędu.

Ależ nie sir Luco, nasz sędzia był czujny! Wszedłem z przysłowiowego marszu na ostatnie rundy i nieopatrznie napisałem 'cześć' - wtedy od razu zareagował zwracajac mi uwagę :-) Złamałem regulamin, idę zjeść karpia. Inni mają gorzej; nie mogą spać bo trzymają kredens.

No cóż zasady obowiązują wszystkich też i HITMENów oraz GoW. Wiem że może nie cieszyć się to uznaniem, no ale takie zasady ustalono - jedni mogą trollować na czacie i przeszkadzać pisząc coś nieproszeni inni mogą po prostu napisać zwykłe cześć i w nich to uderzy, ale żeby było sprawiedliwie dla wszystkich i nie było że komuś się daje fory - każde przejawy pisania na czacie traktuje się tak samo aby nie było potem problemów i niedomówień. Tak to przynajmniej na meczach jest spokój - o co jak wiadomo na polskiej scenie bywało u nas trudno..

Do tego ja niczym wrogiem nie jestem i nie zamierzam nim być, staram się po prostu być fair dla wszystkich. Wychodzi mi to lepiej lub gorzej. A wiec jak widzę takie komentarze Volandzie to jest mi po prostu przykro.

Offline Dawidexe

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #88 dnia: Grudnia 24, 2012, 13:52:03 »
    mogą po prostu napisać zwykłe cześć i w nich to uderzy

W kogo może uderzyć zwykłe "cześć" lol ?
    Voland chciał kulturalnie się przywitać, tego też już nie można ?
    Voland Ty trollu !

@ Rozumiem pisać jakieś pierdołowate rzeczy na czacie, za to jak najbardziej, ale za zwykłe cześć ? To może po meczu niech będzie zakaz pisania " gg "
    bo żałosne tłumaczenia Szakora są po prostu żałosne

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Grudnia 24, 2012, 13:57:13 »
    W kogo może uderzyć zwykłe "cześć" lol ?
    Voland chciał kulturalnie się przywitać, tego też już nie można ?
    Voland Ty trollu !

@ Rozumiem pisać jakieś pierdołowate rzeczy na czacie, za to jak najbardziej, ale za zwykłe cześć ? To może po meczu niech będzie zakaz pisania " gg "

Tak a potem będziemy roztrząsać wszystko z osobna co było trollem a co nie..  rozumiem że nie wszystkich da się zadowolić, ale przypuszczam że gracze nie mający sobie nic zarzucić, po prostu sobie odpuszczą dla ogólnego spokoju tym bardziej że niczemu nie są winni. No trudno zasady są takie jakie są.. trzeba było się zastanawiać przed zapisywaniem, tyle w temacie. Zasady są surowe ale sądzę że warto.