Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Odmawianie wzięcia zadań  (Przeczytany 1708 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline yaey

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odmawianie wzięcia zadań
    « dnia: Września 29, 2008, 18:56:51 »
    Jeśli odmówię wzięcia zadania od konkretnej osoby(lorda), czy będę mógł później brać od niej jeszcze jakieś zlecenia? A jeśli tak, to po ilu dniach?

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    Odp: Odmawianie wzięcia zadań
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 29, 2008, 19:10:07 »
    Tak, będziesz mógł brać inne zadania, ale po okresie około 10-20 dni.

Offline Emil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 29, 2008, 19:40:38 »
    Warto tutaj nadmienić, ze za odmowę wykonania niektóre zadania pogarszają się u zleceniodawcy relacje. Są to questy z przyprowadzeniem do lorda niewolników, gonitwa za uciekającymi farmerami i przyprowadzenie wrogiego lorda.

Offline yaey

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 29, 2008, 21:04:40 »
    Dzięki za odpowiedz, no i jeszcze uzupełnienie jej o questy, za które są kary do relacji. Wcześniej, myślałem, że za każdą odmowę lordowi jest kara do relacji, za wyjątkiem propozycji wasalstwa. A niektóre zadania mogą być trudne (np. ze szpiegiem mam problem) lub czasochłonne (szkolenie wojowników).

Offline Arathorn

• Użytkownik
    • 5'nizza
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 30, 2008, 03:14:07 »
    Tak, będziesz mógł brać inne zadania, ale po okresie około 10-20 dni.

Ja bym powiedział, że nie ma reguły. Zazwyczaj czekam około 2/3 dni, nie wiem skąd u Ciebie takie kosmiczne cyfry ...

Yaey nie bierz od lordów zadań dotyczących dostarczenia im żołnierzy. Szkoda czasu i ludzi. Lepiej wsiąść sobie ich samemu. Co do zadań ze szpiegiem to musisz sprecyzować o jakie dokładnie chodzi. Masz na myśli to w którym masz jedynie dostarczyć informacje, czy o tym gdzie musisz dostarczyć tego szpiega jak i jego informatora.
    °°° Gras Porasta Mury Mego Miasta, Nielegalna Plantacja Zielonego Chwasta °°°

" Una mors est tragoedia, milia sunt numeratio. " Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili

Offline yaey

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 01, 2008, 16:10:18 »
    No właśnie bardzo zajmujące te zadania ze szkoleniem ludzi. No i później jeszcze, taką elitę, trzeba im oddać, niby szkoda trochę. Ostatnio, co takie wziąłem, to od lorda, który niemal mnie zabił w pojedynku, ale jakoś go pokonałem, w sumie to śmieszne, że tak mnie zbił (walczyłem młotem, z troską, by go nie zabić), a zadanie było od damy, poszło z 20 na minus do reputacji, i obawiałem się, że jakbym nie przyjął, to okazałby się już wrogiem, a takiego nie chciałem. Nie chciałem, bo zamek miał ten lord, i przyda się później jako sojusznik w wojnie domowej. Tyle, że zanim podniosę relacje przez questy i podarunki, to trochę minie, i będzie kosztowe, już i tak wydałem z kilkanaście tysięcy na niego.

Zadanie ze szpiegiem, to śledzenie i pojmanie dwóch.
    « Ostatnia zmiana: Października 01, 2008, 16:15:59 wysłana przez yaey »

Offline Arathorn

• Użytkownik
    • 5'nizza
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 01, 2008, 21:18:53 »
    Zadanie od damy polega właśnie na tym aby mu wlać ... Tracisz u niego poparcie, ale zyskujesz u damy, która pomoże Ci poprawić relacje u kilku innych lordów.

Co do ustalonego questa ze szpiegiem, to wystarczy za nim jechać, poczekać na drugiego, wlać im wszystkim ogłuszając jedynie tych dwóch. Później do niewoli i z powrotem do lorda.
    °°° Gras Porasta Mury Mego Miasta, Nielegalna Plantacja Zielonego Chwasta °°°

" Una mors est tragoedia, milia sunt numeratio. " Iosif Wissarionowicz Dżugaszwili