Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Polski serwer pw moda  (Przeczytany 4510 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    Odp: Polski serwer pw moda
    « Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 26, 2013, 22:50:28 »
    Haha złodziejem...[mamo wiedziałaś, ze jestem zlodziejem?]
    Co ja komu ukradłem... nie używaj słów, których nie znasz.
    Admina dostałem normalnie jak wy więc jesli ja jestem złodziejem to wy również...
    Popatrzcie na siebie grubaski :*
    Pozdro

Offline Sarevok

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 26, 2013, 23:05:27 »
    Załugi mam na myśli te, które dają ci pretekst do admina...
    Nie ogarniasz widze, a szkoda...
    Czy ty myślisz zanim coś napiszesz?! Ty pewnie nadal uważas, ze połowa osob z tych 30 to twoi kumple... To byli najprawdziwsi obcokrajowcy, z ktorymi naprawde się fajnie grało. Ja spodziewałem się takej reakcji jak nieogarnięty admin go nagle straci... Denerwuje mnie jak widze gdy pseudo admin, który wgl  jest obcą osobą dla właściciela, a potem sie dziwisz, ze osoby znane przez Mozza (ja i Harnaś) daja mu dobry pretekst na odebranie ci hasła...
    Jesteś młodzikiem na scenie PW moda i mam nadzieje, ze jak pograsz te kilka lat w Pw to sobie inaczej pogadamy.
    Zasługi mają inne znaczenie dla ciebie, a inne dla mnie. Sami nie wiecie kto siedzi na waszym serwerze i czy przypadkiem nie jest ze mną. -,-
    Wiesz.. ja gram nieco dłużej z mozzem, bowiem zaczęliśmy od gothica multiplayer, z którym ty zapewne nawet nie miałeś do czynienia. To ty pomyśl, co piszesz. Najlepiej zerknij na pierwszą strone. Gram równie długo, co ty. Na starym polskim serwerze również się spotkaliśmy już i jeżeli giermek miał właśnie takich adminów, to nie macie się wszyscy czemu dziwić, że jego event wyszedł, jak wyszedł (nie, nie bronię go, ale śmiem twierdzić, że on nie zawinił jako jedyny).

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 26, 2013, 23:10:26 »
    Twoje posty są śmieszne i żałosne...
    Może to i lepiej, ze juz admina nie masz... ale podburzanie ludzie przeciw nam własny jest idiotyczne i żałosne...
    Pozdro

Offline Sarevok

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Stycznia 26, 2013, 23:24:49 »
    To, że poszli ze mną na inny serwer to ich sprawa. Czy sprawdziłeś chociaż pierwszą strone tematu tego ,,serwera"? Czymże jest admin, jeżeli jest on sam? Bez graczy serwer nie istnieje.

Offline HarnaS

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #34 dnia: Stycznia 26, 2013, 23:34:12 »
    Ja powiem tylko tyle:
    -Server za waszego sprawowania adminów nie było graczy kompletne pustki (0) tylko od czasu do czasu grali (twoi "Ziomkowie")
    -Kiedy dostałem admina od Mozza (OD RAZU)  zacząłem działać pierwsze co zrobiłem zmieniłem mapę i opcje ale nie wszystko mogłem zrobić bez "Konsoli"Cie jak pierwszy raz zobaczyłem od razu skrytykowałeś mapę napisałeś:
    -Co to za mapa... to nie tak miało być
    A sam nie potrafiłeś znaleźć "głupiej" mapy i napisać do Mozza żeby zmienił Opcje na Konsoli takie jak :
    *Czas Odrodzenia
    *Ilość Zwierząt
    *Kasy Na Start (Kiedy miałeś  admina było tylko z 50 golda na start...)(Nawet takiej opcji sam nie mogłeś zmienić)
    *Długość Czasu Mapy
    *I Inne Takie Podstawowe Opcje
    -Co do tego jakim byłeś adminem
    *Tak jak pisałem wyżej nie potrafiłeś nic zrobić z Serverem
    *"Respiłeś" swym "Ziomkom" kasę co nie było sprawiedliwe dla innych graczy
    *Grałeś w Frakcji pod adminem O.o do tego "respiłeś" sobie Denary
    -A to że powróciłeś
    *wcześniej cie ani razu nie widziałem
    (Ale napisze krótko)*Z mojego punktu widzenia wyglądało to tak że powróciłeś tylko dlatego że inni gracze zaczęli Grać
    Dziękuje
    HarnaŚ

Offline Sarevok

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Stycznia 26, 2013, 23:44:08 »
    Ja powiem tylko tyle:
    -Server za waszego sprawowania adminów nie było graczy kompletne pustki (0) tylko od czasu do czasu grali (twoi "Ziomkowie")
    -Kiedy dostałem admina od Mozza (OD RAZU)  zacząłem działać pierwsze co zrobiłem zmieniłem mapę i opcje ale nie wszystko mogłem zrobić bez "Konsoli"Cie jak pierwszy raz zobaczyłem od razu skrytykowałeś mapę napisałeś:
    -Co to za mapa... to nie tak miało być
    A sam nie potrafiłeś znaleźć "głupiej" mapy i napisać do Mozza żeby zmienił Opcje na Konsoli takie jak :
    *Czas Odrodzenia
    *Ilość Zwierząt
    *Kasy Na Start (Kiedy miałeś  admina było tylko z 50 golda na start...)(Nawet takiej opcji sam nie mogłeś zmienić)
    *Długość Czasu Mapy
    *I Inne Takie Podstawowe Opcje
    -Co do tego jakim byłeś adminem
    *Tak jak pisałem wyżej nie potrafiłeś nic zrobić z Serverem
    *"Respiłeś" swym "Ziomkom" kasę co nie było sprawiedliwe dla innych graczy
    *Grałeś w Frakcji pod adminem O.o do tego "respiłeś" sobie Denary
    -A to że powróciłeś
    *wcześniej cie ani razu nie widziałem
    (Ale napisze krótko)*Z mojego punktu widzenia wyglądało to tak że powróciłeś tylko dlatego że inni gracze zaczęli Grać
    Dziękuje
    HarnaŚ
    Masz rację, jesteście boscy...
    Naszego sprawowania adminów? Tak, każdy serwer przecież zaczyna od liczby graczy 20-30, znowu masz rację masz rację. :E Gdyby nie to, że niektórzy admini byli źli na brak dźwięku na mapie giermka, to byłoby więcej graczy, bowiem wbijało po 10 osób już wtedy. Zmiana mapy nigdy nie podnosiła liczby graczy, a u nas była dość częsta i nie wiem dlaczego jestem winiony za to ja, a nie mozz, który i tak ma w dupie ten serwer i olewa cały ten spór. To jedyny serwer, na którym wywala się adminów za nieobecność. Żałosne powiadam, żałosne.
    Większość punktów, które wymieniłeś były już poruszane w tym temacie. Ja ciebie widziałem dopiero w styczniu i w dodatku grałeś 10 minut. Kiedy powróciłem serwer był pusty, wbiłem więc, pograłem, napisałem do znajomych i po paru godzinkach zjawiło się jakieś 15 osób i od tamtego czasu codziennie było więcej, przynajmniej do momentu mojego ostatniego eventu.
    Nie było 50 golda na start, wiele osób grało jeszcze na mapie z gry o tron, które może to potwierdzić.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Stycznia 26, 2013, 23:55:48 »
    Jesteś załosny...
    Jeśli chodzi o osobę, która zapraszała znajomych to jest nią Dawid, który sprowadził ponad 20 osób...
    Wszystkie zasługi przypisujesz sobie, a to jest ŻAŁOSNE...
    Jeśli szukasz pretekstu do poparcia u innych graczy to szukaj szukaj...ale nie tutaj.
    Skończyłem temat i nie pisz już więcej bo sie bardzie pogrążasz...
    Pozdro

Offline Sarevok

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 27, 2013, 00:06:26 »
    Jesteś załosny...
    Jeśli chodzi o osobę, która zapraszała znajomych to jest nią Dawid, który sprowadził ponad 20 osób...
    Wszystkie zasługi przypisujesz sobie, a to jest ŻAŁOSNE...
    Jeśli szukasz pretekstu do poparcia u innych graczy to szukaj szukaj...ale nie tutaj.
    Skończyłem temat i nie pisz już więcej bo sie bardzie pogrążasz...
    Pozdro
    To ty się pogrążasz pisząc tak - to math sprowadził blisko 10 osób, które są teraz ze mną. Nie wiem o jakim Dawidzie piszesz. Ale skoro jest taki wspaniały i sprowadził tyle osób to dlaczego na serwerze grało 7 osób, wliczając dwie osoby, które są tam nasłane przez moją osobe?

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Stycznia 27, 2013, 01:31:10 »
    Powiem tak- przypisujesz sobie wszystkie zasługi zpopularyzowania servera i to było (jesli chcesz wiedziec) miedzy innymi powodem straty admina... a ogolnie to idiotyzm.
    Nie pisze więcej w tym temacie gdyz zostanie on ponownie napiany, a teksty typu: "to ty się pogrążasz" mozesz sobie w rzyć wsadzić.
    Dobrze, ze te 20 osób zna prawde kto, jak i kiedy zprowadził ludzi i to, ze jestes zasranym du** i nie potrafisz sie pogodzic z tym, ze ktoś w końcu wyciągnął   wnioski na twoj temat.
    Proszę Cie nie pisz bo nawet nie ma  ochoty nic pisać na twoje żałosne posty [odejdz w pokoju...].

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Stycznia 27, 2013, 02:36:06 »
    Jeszcze coś.
    Jak tak patrze na te nasze posty i sobie myśle:
    Na tawernie to każdy może drugiego wyzywac i niezależnie od inteligentnej odpowiedzi i tak odpiszesz jak skończony debil...
    Do przedyskutowania tego tematu zapraszam na Tsa napisanego w pierwszym poscie o ile dasz się wgl zaprosić na tego tsa chyba, że dalej wbijasz na tsy swoich "ziomków". Szkoda, że musze prowadzić rozmowe pisemną z 14latkiem z kompleksami... Mam nadzieje, że mama kupiła coś takiego na "m" dzięki czemu ludzie mogą Cię słyszeć?

Proszę ignorować zachowanie obydwu panów gdyż chcą oni tylko zaszkodzić serverowi.
    Zapraszam

Offline ElMaciorro

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -8
    « Odpowiedź #40 dnia: Stycznia 27, 2013, 02:46:01 »
    Sarevk, nikogo nie obchodzą twoje historie ani zale wiec daj sobie spokoj i skoncz i wstydu se oszczedz

Offline Sarevok

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Stycznia 27, 2013, 13:11:09 »
    Powiem tak- przypisujesz sobie wszystkie zasługi zpopularyzowania servera i to było (jesli chcesz wiedziec) miedzy innymi powodem straty admina... a ogolnie to idiotyzm.
    Nie pisze więcej w tym temacie gdyz zostanie on ponownie napiany, a teksty typu: "to ty się pogrążasz" mozesz sobie w rzyć wsadzić.
    Dobrze, ze te 20 osób zna prawde kto, jak i kiedy zprowadził ludzi i to, ze jestes zasranym du** i nie potrafisz sie pogodzic z tym, ze ktoś w końcu wyciągnął   wnioski na twoj temat.
    Proszę Cie nie pisz bo nawet nie ma  ochoty nic pisać na twoje żałosne posty [odejdz w pokoju...].
    Nie zamierzam odejść w spokoju. 20 osób zna prawdę? Wypisz ich nicki. Nie chcesz już prowadzić dyskusji, bo aż tak jest ona dla ciebie niewygodna? Na serwerze nawet nie będę próbował dyskutować, bo dostane bana. Wilson też dostał.
    Sarevk, nikogo nie obchodzą twoje historie ani zale wiec daj sobie spokoj i skoncz i wstydu se oszczedz
    Moim zamiarem jest tylko zgnoić ten serwer.

Poza tym w tym temacie można sobie napisać licznik postów ;s

Offline Mitchell

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #42 dnia: Stycznia 27, 2013, 13:50:33 »
    Wiesz co lepiej byś wyszedł jakbyś przyznał się do błędu, "dobra nie wyszło jak chciałem" a nie napierdalać o rzeczach które nie mają sensu ze stanem teraźniejszego serwera który daje rade.
    Drogi i silny szkocki najemnik.

Offline Konkwistador

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #43 dnia: Stycznia 27, 2013, 14:06:40 »
    My mamy sie z wami dogadac a jak ktos z byłych adminow wbije na server to ban leci

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #44 dnia: Stycznia 27, 2013, 14:37:05 »
    Proszę zakończyć wszelkie zbędne kłótnie i dyskusje nie prowadzące do niczego. W przeciwnym razie posypią się muty i warny.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/