Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zarabianie  (Przeczytany 4030 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marcin325

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    Zarabianie
    « dnia: Listopada 24, 2012, 11:01:45 »
    Witam.
    Mam duzy problem, gdy zaczynam po prostu brakuje mi kasy.
    Nawet po 120 dniu nie mialem zbytnio jak zarabiac.
    Mozecie sie podzielic ze mna informacjami jak szybko sie dorobic w MB OiM Dzikie Pola ?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: Zarabianie
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 24, 2012, 11:45:47 »
    Rób zadania specjalne, zakładaj lokaty... Idź w przywództwo i nie zatrudniaj tylu darmozjadów.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline marcin325

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 24, 2012, 12:45:22 »
    A cos wiecej?
    Zeby utrzymac np 150 jednostek najemnikow polskich to jednak trzeba troche kasy...
    Chcialbym zarabiac po kilkadziesiat tysiecy da sie tak?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 24, 2012, 17:12:17 »
    150 najemników? Powodzenia.
    Miej ich na kreche, a potem powywalaj.
    ALBO WALCZ, RABUJ, PLĄDRUJ I GWAŁĆ!
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Nekoi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 19, 2013, 23:46:04 »
    Lataj po miastach na krymie lub w pobliżu, chodzi o MIASTA (nie zamki) Chanatu Krymskiego i na rynku wybieraj opcję 'porównaj ceny... bla bla bla' czy coś takiego kiedy już natrafisz na jakieś dobre przebicie np: Na belach aksamitu możesz zarobić 700 lub więcej jeśli sprzedasz je w jakimś zamku przy bałtyku (tam będziesz miał napisane do jakiej miejscowości) To pogadaj z włodarzem miasta i wyślij tabor najlepiej jak największy.
    Można na tym zarobić nawet 100 000 talarów za jedną wyprawę. Jeśli jednak włodarz miasta niebyłby zaopatrzony w towar który chcesz wysłać (najczęściej przyprawy i bele aksamitu) to wystarczy że sprzedasz przynajmniej 3 sztuki owego towaru handlarzowi towarów z miasta z którego chcesz wysłać tabor. Wtedy powinna się pojawić opcja z tym towarem u włodarza miasta. Tylko najpierw trzeba się zaopatrzeć w 3 sztuki bel aksamitu lub przypraw i mieć przynajmniej 6 000 na start. Ja na samym początku gry zarobiłem 2 000 000 (tak 2 miliony BEZ KODÓW) i dopiero zacząłem bawić się w Rzeczpospolitą. Za taką kase będziesz mógł w obozach najemników kupić jeźdźcom, strzelcom lub piechocie zajefajny ekwipunek i nawet na najtrudniejszym poziomie gry rozku**asz wszystko co sie rusza.

Jak już uzbierasz trochę talarów np 1 000 000 możesz je wpłacić na 14% do któregoś z miast, by to zrobić wybierasz opcję "przejść do centrum miasta" a następnie 'sejmik' (w niektórych miastach może nie być sejmika, ponieważ nie został wybudowany. :)