Nie. Scena umarła już dobre pół roku temu. Inicjatywa IvE jest zacna, ale niestety zorganizowana zdecydowanie za późno. Dzisiejszy puchar to właściwie pucharek pocieszenia - dla klanów które zawsze były w cieniu innych. Oczywiście życzę powodzenia Barbarian, ale wątpię by dało się coś ugrać biorąc pod uwagę kondycję sceny i graczy którzy na niej pozostali. Mocną stroną jest ekipa organizatorów, fajnie że wzięło się za to kilku weteranów, ale obawiam się że turniej będzie niewypałem nie ze względów organizacyjnych, a po prostu przez kwestię drużyn które będą brały udział.
Jak już wiemy jakim to turniej będzie niewypałem to może przejdźmy dalej, swoją drogą mógłbyś Argaleb złożyć drużynę z twoich kolegów i możecie startować, kto wie czy REF nie wystawi składu a więc może być ciekawie.
Co do turnieju, zapraszam do zadawania pytań.
Mam również prośbę jeśli ktoś chcę wesprzeć puchar, może udostępnić nam serwer gry. W tej chwili posiadamy tylko 2 serwery, co może nie być wystarczające, niestety taki serwer musiałby nam być oddany całkowicie i nikt nie mógł by mieć do niego dostępu oprócz nas, na okres około 2 miesięcy, tak niestety działa ten system. Jeśli są chętni na takie wsparcie turnieju to pisać do mnie na PW (Podać nazwę serwera i liczbę slotów), jeśli nie możecie się zgodzić na te warunki, to jest też opcja wsparcia nas i udostępnienia serwera do spisywania ID przed rozpoczęciem turnieju, na czym to będzie polegać ? Na wasz serwer zostanie wgrany mały plik, który umożliwi graczom sprawdzenie swojego ID, które potem użyją przy rejestracji do turnieju, i nie wymaga to większej ingerencji w serwer. To też jest potrzebne, ponieważ tylko polskie klany Nativia są głównie obeznane ze sprawami jak wpisać ID i co to jest, a kilka grup, które nie koniecznie mają związek z Nativem pytało się już mnie o to. A więc zapraszam do wspierania nas, skończmy narzekać i zróbmy coś ciekawego ;)