Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [EVENT] Oblężenie Zamek Hailes - zapisy  (Przeczytany 18961 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Odp: [EVENT] Oblężenie Zamek Hailes - zapisy
    « Odpowiedź #75 dnia: Października 19, 2012, 20:08:43 »
    Przepraszam za zachowanie niektórych członków KKP, szczególnie za Eowinę(która została już wywalona z klanu).
    KKP nic nie robiło...

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #76 dnia: Października 19, 2012, 20:09:28 »
    Event do dupy w skrócie ...

Za mało adminów , popierdzielone switche , dziecinne zachowanie poszczególnych klanów i debilizm

Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #77 dnia: Października 19, 2012, 20:11:29 »
    Event do dupy w skrócie ...

Za mało adminów , popierdzielone switche , dziecinne zachowanie poszczególnych klanów i debilizm
    Event nie był do dupy tylko zachowanie niektórych klanów było do dupy, wystarczył 1 admin, po co 2 ?

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #78 dnia: Października 19, 2012, 20:11:47 »

Kingdom_of_Rivia  - najlepsza kawaleria eventu ^^
    Polish Eagles - tak jak w pierwszej rundzie ładnie to tak w późniejszych  wstyd, dla poniektórych członków klanu
    Zjednoczone Emiraty BRose i KKP - BRose bardzo ładnie się zachowywało KKP w pewnym momencie just TK ale później też elegancko takze z emiratów jestem zadowolony
    IronKnights - bardzo dobrze chociaż też ujawniał się troling

Polish Knights - ładnie, ale często zapominaliscie o zasadach, i pod koniec nie ogarnialiście waszych troli
    Kingdom of Heaven - bardzo ładnie z wyjątkiem paru osób

Ogólnie mała frekwencja i nie docenienie starań. W sumie jestem zawiedziony z niskiego poziomu polskiej sceny native.
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline Makowiec

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #79 dnia: Października 19, 2012, 20:12:12 »
    Sir Kacpero, mogę tylko powiedzieć, że cieszę się, że nie zauważyłeś.

Offline Flecktarn

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #80 dnia: Października 19, 2012, 20:12:48 »
    Event jaki był taki był. Oddaję naprawdę wielki szacunek Eddardowi, który starał się, by to wyszło, ale niestety, niektórzy przeszkodzili mu w tym... naprawdę...
    Mam nadzieję, że to nie spowoduje, iż przestanie On organizować eventy, bo naprawdę, chłopak się napracował, ale tak już jest, że ludzie czyjejś pracy nie doceniają.
    Przynajmniej teraz wiadomo, kogo zapraszać na podobne eventy.

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #81 dnia: Października 19, 2012, 20:18:03 »
    I jeszcze jedno, tryb oblezenia nie pasuje bo jest za duzy haos, jak juz sie odbedzie nastepny to bez odrodzeń
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline Flecktarn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Października 19, 2012, 20:19:15 »
    Popieram. Liczę na fajną bitwę na otwartym terenie! :)

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #83 dnia: Października 19, 2012, 20:28:02 »
    Exetes trochę przesadził, ale ma po części rację bo PE później dopiero gdy cały poziom spadł to PE postanowiło zniżyć się także :)  (bez urazy)

Powiem, tak. Organizacja dobra, bardzo dobrze postarał się Eddard zorganizował serwer starał się pilnować, jednakże co racja to racja więcej adminów by się przydało by chociaż jeden pilnował jednego teamu a drugi drugiego. Mam nadzieję, że następny event będzie jednakże z bardziej zaostrzoną rekrutacją.

Pozdrawiam !

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #84 dnia: Października 19, 2012, 20:31:13 »
    Widze, ze event skonczyl sie tak jak przypuszczalem, zbiorowisko ''Trolli'' 13 latkow zebralo sie na 1 serwerze (PK I Grupa Retardow z PE) i po evencie.
    Własnie dlatego my (ZeliPaPa) nie przyszlismy na event.

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Października 19, 2012, 21:47:24 »
    O boże jesteś w ŻP ? O łał szcun ... Retardem to ty możesz być , nie wypowiadaj się o ludziach , których zwyczajnie nie znasz . -.-

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #86 dnia: Października 19, 2012, 22:01:19 »
    Barbarian naprawde pokazałeś klasę.

To ja tam grałem? Dobrze wiedzieć ^^ pierwsze "słyszę" Widocznie fejkowanie nigdy się nie nudzi :D

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Października 19, 2012, 22:52:15 »
    O boże jesteś w ŻP ? O łał szcun ... Retardem to ty możesz być , nie wypowiadaj się o ludziach , których zwyczajnie nie znasz . -.-
    Wystarcza mi 2 minuty rozmowy z takim Kacpero, Arrowem, Shadowem, Panoramixem, Virusem, Korniszonem, Kretbullem zeby stwierdzic ze sa retardami, wiek wiekiem, kazdy byl (jest) mlody i glupi ale ich super riposty na teamspeaku lub na serwerze typu ''twoja stara'' wystarczaja mi do tego stwierdzenia, jak widac to Ty ich zwyczajnie nie znasz. Przez takich ludzi poprostu odechciewa sie grac w WB, ktos robi event, poswieca swoj czas zeby cos zorganizowac a wy zachowujecie sie jak banda przedszkolakow
    Wizerunek klanu tworza wszystkie osoby, a jak widac wiekszosc postrzega was juz jak Retardow, oby tak dalej!
    Pewnie zaraz ktos usunie moj komentarz za to co napisalem...

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #88 dnia: Października 19, 2012, 22:52:23 »
    Proszę Cię ... Może dołożę coś od siebie . Exetes , wyzywasz kazdego od dzieciaków a ( argumentujac tekstami typu : Mógłbym być waszym/twoim ojcem) , a po drugie z tego co widziałem notorycznie teamkill'owałeś na respie jeszcze przed rozpoczęciem rozgrywki . PK to samo pokazało swoją klasę ,szczególnie Kripsu waląc jak c*ota na spawnie . Najlepszy klan ? Ciekawe , żaden z klanowiczy nic takiego nie pisał ( być moze BlasT ale to debil) . Pozdrawiam

Pokaż choć jeden dowód że zrobiłem "Teamkilla" dla trollu... Wiesz czego nauczyłem się w 1ps? Kultury, i szacunku dla gry innych osób o której pewnie nie masz nawet pojęcia.

To ja tam grałem? Dobrze wiedzieć ^^ pierwsze "słyszę" Widocznie fejkowanie nigdy się nie nudzi :D

Był REF_Barbarian, nie wiem czy to ty, czy ktoś fejkował ale najwyraźniej ta osoba była idiotą.

P.S Jakby ktoś jechał (nawet po moim wrogu) po rodzicach to miałby zagwarantowany pobyt w szpitalu, najwyraźniej dzieci w necie myślą że mogą sobie hejtować, lecz takie osoby są uważane na śląsku za najniższą klasę społeczną świata ...

Offline wiedzmin_rivia

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Października 19, 2012, 23:04:37 »

P.S Jakby ktoś jechał (nawet po moim wrogu) po rodzicach to miałby zagwarantowany pobyt w szpitalu, najwyraźniej dzieci w necie myślą że mogą sobie hejtować, lecz takie osoby są uważane na śląsku za najniższą klasę społeczną świata ...
    Kolego, ale troszke spokojniej, ok? Bo z doświadczenia i wieloletnich obserwacji zauważyłem, że takie kozaczki jak Ty to pipki i nic więcej. Więc nie udawaj już zabijaki, bo Taleworlds nie stworzyło w WB szpitala, to nikogo tam nie odeślesz (zresztą nie wiem, czy dałbyś radę komuś z klanu Rivia).

Wizerunek klanu tworza wszystkie osoby, a jak widac wiekszosc postrzega was juz jak Retardow, oby tak dalej!
    Niektórzy retardzą ale grają na wysokim (średnim) poziomie, niektórzy przegrywają mecze (też nie grzeszą kulturą, ale starają się to zataić) i kończą z grą.... takie życie.