Nie rozumiem po co w sumie te spiny. Kiedy wpadłem na pomysł na event byłem świadom co mnie czeka, jednak po czasie zauważyłem, że to zaczyna się rozwijać na dość wysokim poziomie. Zgłosiło się ok 107 osób z czego było niecałe 50 ale to i tak ładnie. Kiedy zacząłem współprace z Wolfpackiem naprawdę myślełem, że bedzie to porządny event a więc zaproponowałem ażeby Wolfpack też wpadł. Zgodzili się. Na szczęście kiedy im napisałem, że event odbędzie się o 7:00pm przez przypadek nie uwzględniłem (UTC+01:00). Wolfpack się spóźnił, przyszli po evencie. Nie byli specjalnie zawiedzeni jednak spytali się mnie jak poszło. Powiedziałem prawdę. Jeden tekst napisany przez jednego z radnych uświadomił mi, że event z początku był skazany na taki a nie inny los - 'polish mentality :)'
Niewiem, czy wypożyczą za tydzień serwer, jednak nie chciałbym rezygnować z organizacji. W następnym na pewno bedą inne, jaśniejsze zasady oraz więcej adminów a także zakaz wstępu dla poszczególnych graczy.
Na koniec chciałbym podziękować wszystkim za przybycie. Dowódcą, Aharo i Flecktarnowi też chce podziekować za zaangażowanie. Szkoda, że wyszło jak wyszło, jednak pograliśmy tak? O to właśnie chodziło.
Jeżeli chodzi o grę muszę pochwalić PE za wspaniałą obroną prawego skrzydła, KoH za grę w zbitej formacji i stosowanie się cd zasad (przynajmniej w pierwszych dwoch rundach) jak i PK jednak ataki na PE mogłbyby byc bardziej owocne ^^ BRose oraz KPP za ogar oraz stosowanie się do poleceń admina a także Rivie za wspaniałą kawalerie ^^ oraz IronKnights którzy ładnie wspólpracowali ze zjednoczonymi emiratami.
Co do nagan powstrzymam się bo nie chce mi sie pisać książki ^^
Pozdrawiam Ned