Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [EVENT] Oblężenie Zamek Hailes - zapisy  (Przeczytany 18958 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wiedzmin_rivia

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -4
    Odp: [EVENT] Oblężenie Zamek Hailes - zapisy
    « Odpowiedź #45 dnia: Października 17, 2012, 22:44:09 »
    Nie rozumiem. Klan Sarracens jest aktualnie chyba najsilniejszym polskim klanem. Remis z RNGD mówi wszystko. Dzieki nim jestem dumny, że jestem Polakiem grajacym w Warbanda i ciesze sie, ze oni mnie reprezentują i mój naród !

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #46 dnia: Października 17, 2012, 22:47:40 »
    Hmmm o nas to każdy zapomniał :). Chociaż przyznam iż SaRRaceni mają lepsze wyniki w WNL ;P (GJ!) gdyż my z RNGD przegraliśmy 15:1

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #47 dnia: Października 17, 2012, 23:04:53 »
    No jak narazie zgłosiły mi się 2 osoby. Co do dowódców ja wybiorę, dowódca bedzie organizował atak, to ze strony rhodoków, no i obrone ze strony swadii. Jak narazie do rhodoków zgłosiła mi się jedna osoba i podejrzewam, że to ona zostanie dowódcą, dokładniej zdradze iż jest to Aharo, a ze swadii swoją kandydaturę podal jak narazie tylko wiedźmin. Jeżeli nikt inny nie czuje się na siłach to właśnie te osoby zostaną dowódcamii.
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline wiedzmin_rivia

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Października 17, 2012, 23:51:10 »
    No jak narazie zgłosiły mi się 2 osoby. Co do dowódców ja wybiorę, dowódca bedzie organizował atak, to ze strony rhodoków, no i obrone ze strony swadii. Jak narazie do rhodoków zgłosiła mi się jedna osoba i podejrzewam, że to ona zostanie dowódcą, dokładniej zdradze iż jest to Aharo, a ze swadii swoją kandydaturę podal jak narazie tylko wiedźmin. Jeżeli nikt inny nie czuje się na siłach to właśnie te osoby zostaną dowódcamii.
    Milo bedzie sie zmierzyc z Aharo ;D

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #49 dnia: Października 18, 2012, 07:21:38 »
    Nie rozumiem. Klan Sarracens jest aktualnie chyba najsilniejszym polskim klanem. Remis z RNGD mówi wszystko. Dzieki nim jestem dumny, że jestem Polakiem grajacym w Warbanda i ciesze sie, ze oni mnie reprezentują i mój naród !

13:5 w dupę z PE i nadal są najsilniejszy chyba cię coś boli.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Października 18, 2012, 10:40:10 »
    z tego co rozmawialem z ludzmi z RNGD nikt z nich prawie juz nie gra w WB, wiec nie ma sie co dziwic.
    Najlepsze polskie klany przestaly grac w warbanda lub sie rozpadly, nie wspominajac juz o Trinity ktory byl potega na scenie europejskiej.
    Te klany ktore byly duzo slabsze w tamtym okresie wlasnie teraz sie ''wybily'' bo nie ma konkurencji.

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #51 dnia: Października 18, 2012, 11:15:31 »
     Sory ale... czy wyście coś jarali czy co. Ludzie kurna. Jaki by nie był to temat to zawsze przelewacie jakieś żale, przepychanki, czy inne popierdółki gdzie przynajmniej połowy ludzi to nie obchodzi. Jasny beton! Tematów klanowych jakoś nie szczególnie przeglądam bo to jakiś syf tam jest jak każdy z każdym z gołą dwójką na czele plus delta kłócą się o złote kalesony, to jest już jak oglądanie komedii klasy Z. Ale nie po to przychodzę przejrzeć inne wątki np. właśnie o evencie by zamiast poprzebierać sobie strony z pytaniami, odpowiedziami, zgłoszeniami, mały miły offtop, znów trafić na taki shit. Shit który się gromadzi w większy shit i który w końcu eksploduje i zamieni się w totalną burzę shitu.
     Powiedziałbym że może lepiej co niektórzy by dla rozluźnienia się napili... ale zapomniałem że jeszcze nie mogą, ba, według okładki w Warbanda też nie powinni grać.
     Pozdro.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #52 dnia: Października 18, 2012, 15:21:29 »
    Ja ponawiam moje pytanie, co z randomami, oni mogą randomować czy stworzą jakąś własną "chorągiem"?
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #53 dnia: Października 18, 2012, 15:23:34 »
    2. Gracze bez klanu są zobowiązani do kupienia poniższych zbroi:

atakujący: skórzany czapka, zbroja, buty i rękawice
    broniący: hełm z ochraniaczem na szyję, czerwony gambeson, skórzane buty i rękawice

(ma to podkreślic ich dzikość[nie przynależność do klanu])

3. Gracze bez klanu grają piechotą

:) czyli oznacza to iż dozwolony jest randoming bo nie jest zakazany, tak jak w przypadku graczy klanowych. Oczywiście, jeżeli gracze bez klanu się dogadają mogą stworzyć sobie chorągiew i walczyć zespołowo ale wtedy obowiązuje tak czy siak zasada dotyczaca zbroi.
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #54 dnia: Października 18, 2012, 15:31:47 »
    ok, dzięki :)
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Zjadacz chleba

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    • REMOVE BUŁKI
    « Odpowiedź #55 dnia: Października 18, 2012, 15:47:26 »
    Sory ale... czy wyście coś jarali czy co. Ludzie kurna. Jaki by nie był to temat to zawsze przelewacie jakieś żale, przepychanki, czy inne popierdółki gdzie przynajmniej połowy ludzi to nie obchodzi. Jasny beton! Tematów klanowych jakoś nie szczególnie przeglądam bo to jakiś syf tam jest jak każdy z każdym z gołą dwójką na czele plus delta kłócą się o złote kalesony, to jest już jak oglądanie komedii klasy Z. Ale nie po to przychodzę przejrzeć inne wątki np. właśnie o evencie by zamiast poprzebierać sobie strony z pytaniami, odpowiedziami, zgłoszeniami, mały miły offtop, znów trafić na taki shit. Shit który się gromadzi w większy shit i który w końcu eksploduje i zamieni się w totalną burzę shitu.
     Powiedziałbym że może lepiej co niektórzy by dla rozluźnienia się napili... ale zapomniałem że jeszcze nie mogą, ba, według okładki w Warbanda też nie powinni grać.
     Pozdro.

wiedźmin to zwykły troll i tyle, zawsze się tak zaczynały przepychanki tutaj i tak się zaczynać będą

Co do eventu to mam nadzieję, że to wypali bo kompletnie nic ciekawego się w nativie nie dzieje według mnie.

Offline wiedzmin_rivia

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Października 18, 2012, 18:13:33 »
    wiedźmin to zwykły troll i tyle, zawsze się tak zaczynały przepychanki tutaj i tak się zaczynać będą

Co do eventu to mam nadzieję, że to wypali bo kompletnie nic ciekawego się w nativie nie dzieje według mnie.
    Przepraszam bardzo, ale to bardziej Twoj nick wskazuje, że to Ty jesteś trollem.
    Jestem normalnym graczem, wiele czasu spędzający na międzynarodowym serwerze klanu IG. Więc wypraszam sobie.

Offline Zjadacz chleba

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    • REMOVE BUŁKI
    « Odpowiedź #57 dnia: Października 18, 2012, 18:16:48 »

;D nie wcale

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #58 dnia: Października 18, 2012, 19:47:15 »
    UWAGA!!!

Zaszła pewna zmiana. Serwer jest sprawdzony na dużej ilości osób także raczej proszę się nie martwić o pingi, użyczył go nam znany wszystkim zapewne klan Wolfpack. 110 slotów, nazwa OblezenieHailes, już stoi. Do tego klan Wolfpack dołączy do oblęzenia po stronie z mniejszą ilością graczy. O hasło na serwer proszę pisać do mnie na steam przed godziną 19:00 (najlepiej z pół godziny wcześniej).
    Pozdrawiam. :)

Dowódcy:

Obrona: Flecktarn i jego zastępca Dragomir (BRose)
    Atak: Aharo (KoH)
    « Ostatnia zmiana: Października 18, 2012, 19:59:01 wysłana przez Alpaka »
    MC Rhodok

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #59 dnia: Października 18, 2012, 20:45:06 »
    Skoro jestem dowódcą to: 188.165.154.169:3360
    Proszę by wszystkie "randomy" oraz liderzy strony atakującej wbili na powyższego TS'a w celu omówienia szczegółów walki :)
    Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Wiedźmin bądź wyrozumiały xD