Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Wybierz najbardziej odpowiednią osobę na nowego administratora serwera Deluge, swój wybór potwierdź odpowiedzią w tym temacie. Można oddać dwa głosy.

Sedomir
    2 (1.1%)
    tymus3
    45 (25.6%)
    Prusak
    15 (8.5%)
    Filcefix
    27 (15.3%)
    Makar
    46 (26.1%)
    SaddamKrK
    41 (23.3%)

Głosów w sumie: 107

Głosowanie skończone: Października 14, 2012, 22:36:15

Autor Wątek: Nowi administratorzy serwerów Deluge  (Przeczytany 18233 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    Nowi administratorzy serwerów Deluge
    « dnia: Października 05, 2012, 23:20:07 »
    Witam,
    Potrzebni są nowi administratorzy dla serwerów Deluge, zasady:

1. Piszcie o chęci wstąpienia do administratorów tutaj, nie wymagamy żadnego CV, ale dobrze by było coś o sobie napisać. Osoby ze złą opinią nie będą brane pod uwagę.

2. Po kilku dniach(nie więcej niż tydzień) nastąpi dodanie ankiety, oddanie głosu musi być poparta odpowiedzią w tym temacie. Tylko takie głosy będą zaliczane.

3. Ankieta potrwa nie dłużej niż tydzień.

4. Liczba nowych adminów jest ograniczona do 2-3 osób.

Offline Sedomir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Nowi administratorzy serwerów Deluge
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 06, 2012, 10:26:53 »
    Witam,
    Chciałbym wystawić swoją kandydaturę na administratora, gdyż powodem jest:
    - Mała aktywność adminów na Tawernie,
    - Ogarnięcie niektórych osób (nie będę wymieniał)
    Tyle powiem o moich powodach, jestem osobą często grającą w The Deluge, mało aktywną na forum (przynajmniej nie spamie), a także jestem ogarnięty (rzecz ważna kiedy jest dużo nieogarów), brak ostrzeżeń, opinia bardziej słabo ogarniającej manual niż osoby co obraża każdego na okrągło.

Podpisano Sedomir
    « Ostatnia zmiana: Października 06, 2012, 10:38:00 wysłana przez Sedomir »

Offline tymus3

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 06, 2012, 10:47:16 »
    I ja zgłaszam moją kandydaturę, a oto moje kwalifikacje:
    -mam dość długi staż w The Deluge(od listopada 2011),
    -posiadam dobre lub poprawne stosunki ze wszystkimi polskimi klanami na tej scenie,
    -gram w miarę aktywnie,
    -większość osób aktywnie grających w DLG mnie pewnie zna,
    -to ja pisałem wam na PW o problemie małej aktywności adminów na serwerach tawernianych,
    -przeglądam często forum i chodź nie piszę za dużej liczby postów zawsze wiem co się dzieje.
    I to chyba na tyle.
    Pozdrawiam
    Tymus_Ahmed

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 06, 2012, 10:53:24 »
    Chciałbym złożyć swoją kandydaturę na administratora, ponieważ
    - admini nie są za często aktywni (jest 2, 3 których da się zauważyć)
    - zachowanie niektórych osób, których nie zauważa się (częste glitchowanie broni)
    - duża część areny Deluge mnie zapewne zna
    Często przesiaduje na Deluge, więc chciałbym zgłosić swoją kandydature, w większości przypadków miałbym czas na sprawdzenie nieodpowiednich zachowań.
    Podpisano, Prusak
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 06, 2012, 10:59:20 »
     Salve!

Moje zgłoszenie jest bardziej takie rezerwowe, na zasadzie jak byście nie mieli ciekawszych czy tam bardziej odpowiednich osób.

Przedstawiać się chyba nie muszę ale jak ktoś nie kojarzy to wyobraźcie sobie taką świeżo wyprodukowaną belę czerwonego filcu, którą potem ktoś tnie na kawałki i z tego powstają takie małe filciątka ;)
     Generalnie być może nie zwrócił bym uwagi na ten temat gdyby nie to co się nieraz wyprawia, zwłaszcza wczoraj na bitwie oraz inwazji, i żeby to jeszcze chociaż dotyczyło samego bugowania muszkietów.... Sam zresztą chciałem napisać byście może kilku adminów załatwili bo już daaaawno nie widziałem na servie kogoś kto by to ogarnął.
     Sam aktywny na Delugu jestem średnio co 2 dni lub codziennie kilka dni pod rząd między 18 - 23 czyli akurat gdy ludzi jest całkiem sporo. Czasem i inne godziny się zdarzą ale rzadziej. Jak ktoś twierdzi że widzi mnie dopiero od tygodnia to niechaj dalej sobie tak myśli bo większość buszowałem incognito ;)

Bij, zabij!

Offline Makar

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 06, 2012, 11:37:09 »
    Witam, chciałbym wysunąć swoją kandydaturę na administratora serwerów Tawerny. Swoją przygodę z Delugem zacząłem jeszcze na Wfasie 0.33, jestem jednym z założycieli CzKR'u, posiadamy serwer, więc jako administrator jakieś doświadczenie posiadam. Myślę, że większość osób powinna mnie choć w minimalnym stopniu kojarzyć bo tak jak wspominałem gram już od Wfasa 0.33, teraz na Deluge'u siedzę regularnie, z racji mojego klanu, nie ma obaw, ze przestanę grać. :) Konto na tawernie posiadam już dość długo, dużo się nie udzielam, ale jestem stałym obserwatorem. To będzie tyle ode mnie, pozdrawiam wszystkich, którzy również kandydują na stanowisko administratora, dodam, że mym skromnym zdaniem Tymys3 jest dobrym materiałem na administratora. :)

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 06, 2012, 11:39:24 »
    Nie rozumiem po co wypisujecie "powody" jak np. ogarnianie ludzi. Czysta logika mówi, że admini wiedzą, że ludzi trzeba ogarnąć i z tego też powodu robią nabór na adminów...
    Tak samo nie widzę jaki to jest powód dla konkretnej osoby, by się zgłaszać. Ja, jakbym miał się hipotetycznie zgłosić, to dlatego, że jestem aktywny, mam chęć, czy coś w tym stylu, a nie dlatego, że "trzeba ogarnąć ludzi". To jest przecież oczywiste.

PS. Z obecnych już kandydatur zapewne tylko Ahmed i Makar się nadają.

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 06, 2012, 12:04:17 »
    Nie rozumiem po co wypisujecie "powody" jak np. ogarnianie ludzi. Czysta logika mówi, że admini wiedzą, że ludzi trzeba ogarnąć i z tego też powodu robią nabór na adminów...
    Tak samo nie widzę jaki to jest powód dla konkretnej osoby, by się zgłaszać. Ja, jakbym miał się hipotetycznie zgłosić, to dlatego, że jestem aktywny, mam chęć, czy coś w tym stylu, a nie dlatego, że "trzeba ogarnąć ludzi". To jest przecież oczywiste.

PS. Z obecnych już kandydatur zapewne tylko Ahmed i Makar się nadają.

No tak, gdyby Prusak nie założyłby własnego klanu to byś też go polecił? Zresztą, to nie miejsce na tego typu rzeczy.

Offline Sedomir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #8 dnia: Października 06, 2012, 12:08:45 »
    1. Chce przeprosić za to że piszę kolejny post, mimo że nie minęło dużo czasu,
    2. Zgodzę się z EMOstkiem że tylko Makar i Ahmed nadają się na administratorów, ale pozwólmy graczom wybrać,
    3. Pragnę zauważyć że to temat o adminach, a nie o klanach.

Tyle z mojej strony

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #9 dnia: Października 06, 2012, 12:10:39 »
    Zdecydowanie polecam Filcefixa i Makara. Obaj rozsądni, obaj odpowiedzialni, z żadnym nigdy nie było najmniejszych kłopotów, obaj aktywni na Deluge, obaj sprawdzeni i zaufani. Brać ich, póki chce im się w to bawić. ;-)
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline PanTadeusz

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • JKM
    « Odpowiedź #10 dnia: Października 06, 2012, 14:22:29 »
    Witam.
    Jeżeli jest jeszcze czas to i ja chciałbym zgłosić się na administratora.
     Byłem już adminem na niejednym serwerze, dużo gram w deluge i nie zostawiam próśb graczy na próżno. Jak Makar, udzielam się na tawernie, bacznie obserwuję tematy związane z The Deluge ;] Grałem też w Wfasa, ale moje nołlajfienie zaczęło się od wypuszczenia Deluge ;]

Pozdrawiam.

Wycofuję swoją kandydaturę. Osobiście polecam Tymusa oraz Makara. Dobrze ich znam i wierzę, iż sobie poradzą.
    « Ostatnia zmiana: Października 07, 2012, 15:29:47 wysłana przez PanTadeusz »

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #11 dnia: Października 06, 2012, 15:39:57 »
    Zgłaszam swoją kandydaturę na administratora serwera Tawerny. Przygodę z modem zacząłem na wiosnę 2011r. (jeszcze za czasów WFaS'a 0.3), także mam dosyć długi staż ;) Jestem rozpoznawalny wśród większości graczy Deluge'a (głównie jako dowódca Chorągwi Wolentarskiej), posiadam doświadczenie w administrowaniu serwerami i rzetelnie wywiązuje się ze swoich obowiązków (od ponad półtora roku pełnię funkcję oficera w 4pp). Staram się być bezkonfliktowy, ale sprawiedliwy i obiektywny. Jestem aktywny na forum, bacznie śledzę sytuację na scenie moda. Jedynym mankamentem jest chwilowy "niedobór" czasu, ale niedługo powinienem mieć go więcej ;)

Ze swojej strony polecam Tymusa jako kandydata - dużo czasu poświęca grze i myślę, że sumiennie by wykonywał swoje zadania. Reszty kandydatów nie znam za wiele, więc nie chciałbym ich oceniać.

Offline wolfer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #12 dnia: Października 06, 2012, 22:32:03 »
    No sama elita :D
    Polecam Saddama... Nie grałem z nim długo ale rzetelny gość :D
    Oczywiście Filcu jako przedstawiciel blaszaków na arenie Dlg i Ahmed, rezerwowy terrorysta który jak chce to jest b dobry w ogarnianiu wszystkiego, jak chce... :P

Czyżby wychodziła nowa wersja Bartus że nabór adminów? Proszę potwierdź te przypuszczenia :D

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #13 dnia: Października 07, 2012, 10:07:41 »
    Makar z pewnością będzie dobrym Adminem :)

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Setebos

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Możesz mnie znać jako: Dimitri lub Dimitri_Hawke
    « Odpowiedź #14 dnia: Października 07, 2012, 16:46:10 »
    RW mnie zje, ale za najlepszych na obecną chwilę kandydatów uważam Saddama i Makara. Obaj doświadczeni i "z jajami" do ogarnięcia ludzi. Następnie są Filcu i Ahmed których także warto rozpatrzyć. Pozostali... cóż, zgłosić się każdy może, zobaczymy co powiedzą szefowie.