Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Wybierz najbardziej odpowiednią osobę na nowego administratora serwera Deluge, swój wybór potwierdź odpowiedzią w tym temacie. Można oddać dwa głosy.

Sedomir
    2 (1.1%)
    tymus3
    45 (25.6%)
    Prusak
    15 (8.5%)
    Filcefix
    27 (15.3%)
    Makar
    46 (26.1%)
    SaddamKrK
    41 (23.3%)

Głosów w sumie: 107

Głosowanie skończone: Października 14, 2012, 22:36:15

Autor Wątek: Nowi administratorzy serwerów Deluge  (Przeczytany 18171 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    Odp: Nowi administratorzy serwerów Deluge
    « Odpowiedź #105 dnia: Listopada 22, 2012, 16:52:54 »
    Od czasu do czasu wchodzę Ja pod innym nickiem i w sumie długo nie muszę siedzieć by zepsuć komuś "zabawę", nie wiem jak reszta adminów. Modyfikacja ma sie dobrze, ale znowu jakby zainteresowanie spadło. Może dlatego i adminów mniej jest aktywnych.

Wczoraj wyrzuciłem 2/3 graczy z RW za głupoty i jakichś 2 innych graczy gliczujących nożami. Także raz na jakiś czas postaram się wejść i namieszać;).

Offline tymus3

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #106 dnia: Listopada 22, 2012, 16:58:33 »
    Może to prawda nie jestem zbyt aktywny ostatnio(kryzys w nauce:P) jednak na swoje usprawiedliwienie dodam że wchodziłem czasami na serwer pod innymi nickami, na przykład jak wczoraj sytuacja na tawerninej inwazji.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #107 dnia: Listopada 22, 2012, 17:02:39 »
    Ja mam do Was taką prośbę - przypomnijcie ludziom, że na inwazji również nie można glitchować muszkietu, bo po prostu niektóre osoby mają tak namieszane w głowie, że nie rozumieją, że tego nie można robić w ogóle, a nie tylko przeciwko graczom. Bo to co się dzieje w ostatnim czasie woła o pomstę do nieba po prostu. Debilizm niektórych ludzi stoi na bardzo wysokim poziomie i usprawiedliwianiem się "ja nie wiedziałem..."
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #108 dnia: Listopada 22, 2012, 17:10:03 »
    Może Daedal wprowadzi takie  zasady, bo Ja mogę tylko to napisać do następnego resetu serwera.

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #109 dnia: Listopada 22, 2012, 17:12:06 »
     Mnie rozwala jak wchodzi gość, popatrzy sobie, i na powitanie pisze: jak bugować muszkiet? Potem znajduje się jeszcze większy idiota i od a do z, tłumaczy jak to się robi. Takim to czasami naprawdę aż żal było by dać bana :D

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #110 dnia: Listopada 22, 2012, 17:16:19 »
    Jak wpisałem to do zasad to swego czasu bany dostawali, początkowo nawet i permy, ale później już tylko czasowe, bo chyba nie było by komu grać w moda jakbym tak dalej robił. Teraz nie ma tej zasady wypisanej więc tylko kick.