Necroposting? Nie odkopuj tematów, bo na dobre ci to nie wyjdzie. I Swadia to nie Szwecja, bardziej Niemcy albo Francja!
Popieram...
To wolisz zakładanie kolejnych takich tematów? Nie wiem co jest złego w odkopywaniu postów jeśli przeczytało się cały temat (bo potem pojawia się nowy "Kolumb z Ameryką".
Moim zdaniem Rhodokowie to plemiona słowiańskie, zresztą napisałem już to kiedyś w shoutboxie... Na wikikpedii pisze...
1. Jeśli taki temat był, to ma się pecha i trudno- bez zakładania nowego i bez odkopywania starego.
2. W takim temacie nie będzie powtórzonych odkryć, bo każdy przedstawia swoje poglądy, a forumowicze są z całej polski.
3. Rhodokowie to Słowianie? To ja prędzej powiem, że jesteśmy murzynami z Afryki i każdy sobie siedzi pod furgonetką Czerwonego Krzyża.
4. Wikipedia to "wolna encyklopedia", a zaufałbyś takiej książce, do której KAŻDY może sobie podejść, wykreślić daną treść i zastąpić ja największymi pierdołami pod słońcem? Nawet jeśli podejmujesz się sięgania do tej Wikipedii, to się chociaż, człowieku, nie chwal tym.
Powinno się tematy uśpione przez miesiąc zamykać, aby tacy się nie rozwijali.
Patrzcie na daty ostatnich postów!!!