Ale beka xDDDDD
Połowa sceny mnie nie lubi, robiłem wcześniej wiele głupich rzeczy względem innych klanów, za co mam nadzieję odpokutowałem i przeprosiłem. Jeśli tego nie zrobiłem to robię to właśnie w tej chwili - Przepraszam!
Ale wracając, a raczej zaczynając, to jestem tutaj zawiedziony. Moglibyście się jakoś wysilić, nazwać mnie osłem, idiotą, pedałem, że niby lubię kopulować ze świniami, osłami, że urodził mi się Peterov z tego nieprawego łoża. A ty mnie nazywasz "niedorozwiniętym umysłowo chłopcem z zespołem zaawansowanego hipokryzmu"? Nie wstyd Ci wchodzić tutaj, do tego tematu, do jaskini lwa i wyzywać mnie w tak słaby sposób? Gdybym ja. Prusak, miałbym Ci wlecieć do tematu niejakiego Regimentu Małopolski, to zwyzywałbym Ciebie, matiego, kozioła i wszystkich naokoło i wyleciałbym stąd z banem. A ty pokazujesz kolejny raz (po RW, RM aktualnie) jakim jesteś nieudacznikiem. WSTYD.
Co do eventu - to, że nie umiecie jeździć na koniach i celowo nas potrącacie daje powód do zastanowienia, zadumy - dlaczego nie ma jakiś ograniczeń wiekowych dla tej gry? Z Dadenem wyjaśniłem sobie, że specjalnie nas przejeżdżaliście co rundę i po którymś razie ja strzeliłem ostrzegawczo a któryś z waszej grupy matołów mnie zastrzelił. Hakkapeliter również było na kawalerii i jakoś z nimi nie było żadnych problemów (oprócz potrącenia naszego gracza w 1 rundzie i go zabicia, ale to nie było specjalnie). Wniosek - wylot z kawalerii, bo robicie problem zarówno swoim jeżdzeniem, jak i swoim skillem, a raczej jego brakiem.
Pozdrawiam ;)
Peterov'aka Zaremba (Bretylion): a jak twój koleś zaatakował moje konie, kazałem was rozstrzelać
Z czego naszych zostało 9, a waszych 0. WY NAWET TEAMKILLOWAĆ NIE POTRAFICIE OMG