Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][Frei] Freikompania  (Przeczytany 59025 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mati44

• Użytkownik
    • Piwa: -78
    • Zbieram piwo dla Peterova
    Odp: [The Deluge][Frei] Freikompania
    « Odpowiedź #285 dnia: Lipca 20, 2014, 21:31:41 »
    Cóż jak zwykle Fraj nie potrafi się zachowac podczas eventu oraz co niezmienione zachowanie prusaka. Nie można normalnie po potrąceniu stanąć tylko trzeba uderzyć po jeźdźcu? No najwyraźniej tak mówi logika pana/pani prusaka. Ich perfidne zachowanie oraz trolling naszego klanu doprowadził do 2 resetów.

Na dodatek ciekawa rozmowa z prusakiem a Peterovem:
    (click to show/hide)

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #286 dnia: Lipca 20, 2014, 21:39:43 »
    Cóż jak zwykle Fraj nie potrafi się zachowac podczas eventu oraz co niezmienione zachowanie prusaka. Nie można normalnie po potrąceniu stanąć tylko trzeba uderzyć po jeźdźcu? No najwyraźniej tak mówi logika pana/pani prusaka. Ich perfidne zachowanie oraz trolling naszego klanu doprowadził do 2 resetów.

Na dodatek ciekawa rozmowa z prusakiem a Peterovem:
    (click to show/hide)

Po tej rozmowie stwierdziłem:

Uwaga spoiler może obrażać niektóre osoby, więc proszę o rozważne przemyślenie jego otwarcia:

(click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #287 dnia: Lipca 20, 2014, 21:48:45 »
    Ale beka xDDDDD
    Połowa sceny mnie nie lubi, robiłem wcześniej wiele głupich rzeczy względem innych klanów, za co mam nadzieję odpokutowałem i przeprosiłem. Jeśli tego nie zrobiłem to robię to właśnie w tej chwili - Przepraszam!
    Ale wracając, a raczej zaczynając, to jestem tutaj zawiedziony. Moglibyście się jakoś wysilić, nazwać mnie osłem, idiotą, pedałem, że niby lubię kopulować ze świniami, osłami, że urodził mi się Peterov z tego nieprawego łoża. A ty mnie nazywasz "niedorozwiniętym umysłowo chłopcem z zespołem zaawansowanego hipokryzmu"? Nie wstyd Ci wchodzić tutaj, do tego tematu, do jaskini lwa i wyzywać mnie w tak słaby sposób? Gdybym ja. Prusak, miałbym Ci wlecieć do tematu niejakiego Regimentu Małopolski, to zwyzywałbym Ciebie, matiego, kozioła i wszystkich naokoło i wyleciałbym stąd z banem. A ty pokazujesz kolejny raz (po RW, RM aktualnie) jakim jesteś nieudacznikiem. WSTYD.
    Co do eventu - to, że nie umiecie jeździć na koniach i celowo nas potrącacie daje powód do zastanowienia, zadumy - dlaczego nie ma jakiś ograniczeń wiekowych dla tej gry? Z Dadenem wyjaśniłem sobie, że specjalnie nas przejeżdżaliście co rundę i po którymś razie ja strzeliłem ostrzegawczo a któryś z waszej grupy matołów mnie zastrzelił. Hakkapeliter również było na kawalerii i jakoś z nimi nie było żadnych problemów (oprócz potrącenia naszego gracza w 1 rundzie i go zabicia, ale to nie było specjalnie). Wniosek - wylot z kawalerii, bo robicie problem zarówno swoim jeżdzeniem, jak i swoim skillem, a raczej jego brakiem.
    Pozdrawiam ;)

Peterov'aka Zaremba (Bretylion): a jak twój koleś zaatakował moje konie, kazałem was rozstrzelać
    Z czego naszych zostało 9, a waszych 0. WY NAWET TEAMKILLOWAĆ NIE POTRAFICIE OMG
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Peterov

• Użytkownik
    « Odpowiedź #288 dnia: Lipca 20, 2014, 21:57:21 »
    Ale beka xDDDDD
    Połowa sceny mnie nie lubi, robiłem wcześniej wiele głupich rzeczy względem innych klanów, za co mam nadzieję odpokutowałem i przeprosiłem. Jeśli tego nie zrobiłem to robię to właśnie w tej chwili - Przepraszam!
    Ale wracając, a raczej zaczynając, to jestem tutaj zawiedziony. Moglibyście się jakoś wysilić, nazwać mnie osłem, idiotą, pedałem, że niby lubię kopulować ze świniami, osłami, że urodził mi się Peterov z tego nieprawego łoża. A ty mnie nazywasz "niedorozwiniętym umysłowo chłopcem z zespołem zaawansowanego hipokryzmu"? Nie wstyd Ci wchodzić tutaj, do tego tematu, do jaskini lwa i wyzywać mnie w tak słaby sposób? Gdybym ja. Prusak, miałbym Ci wlecieć do tematu niejakiego Regimentu Małopolski, to zwyzywałbym Ciebie, matiego, kozioła i wszystkich naokoło i wyleciałbym stąd z banem. A ty pokazujesz kolejny raz (po RW, RM aktualnie) jakim jesteś nieudacznikiem. WSTYD.
    Co do eventu - to, że nie umiecie jeździć na koniach i celowo nas potrącacie daje powód do zastanowienia, zadumy - dlaczego nie ma jakiś ograniczeń wiekowych dla tej gry? Z Dadenem wyjaśniłem sobie, że specjalnie nas przejeżdżaliście co rundę i po którymś razie ja strzeliłem ostrzegawczo a któryś z waszej grupy matołów mnie zastrzelił. Hakkapeliter również było na kawalerii i jakoś z nimi nie było żadnych problemów (oprócz potrącenia naszego gracza w 1 rundzie i go zabicia, ale to nie było specjalnie). Wniosek - wylot z kawalerii, bo robicie problem zarówno swoim jeżdzeniem, jak i swoim skillem, a raczej jego brakiem.
    Pozdrawiam ;)
    Z czego naszych zostało 9, a waszych 0. WY NAWET TEAMKILLOWAĆ NIE POTRAFICIE OMG

Oto kolejny dowód na to jak pan pruBak panuje nad nerwami. Umie tylko próbować ośmieszyć porządniejszych ludzi od niego. Ciężarem jest tylko jedno, czemu musimy grać z takim człowiekiem. Nie bez powodu PruBaka nie lubi pół sceny, prawda? Mówisz że jestem nieudacznikiem a sam wyleciałeś z własnego regimentu. Wolne żarty. Jesteś mój drogi przykładem osoby która nie umie zachować zimnej krwi, nawet wtedy gdy dzieją się dziwne rzeczy.

Pozdrowienia dla Freikompani z wykluczeniem jej zwierzchnika :)

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #289 dnia: Lipca 20, 2014, 22:04:35 »
    Skisłem XD Kopiuj wklej ci się zepsuło, że nie potrafisz przepisać mojego nicku bez blędu?

sam wyleciałeś z własnego regimentu
    Skisłem x2 i do tego zaleciało hipokryzją i niewiedzą dotyczących faktów. Ja wyrzuciłem resztę jako właściciel, a raczej osoba mająca prawo do nazwy, a potem reszta FP uznała, że to mnie wyrzuca, bo ja ich wyrzuciłem <beka> A ty? Ty nie wyrzuciłeś RW, nie wyrzuciłeś Ticza, Shava etc tylko oni zrobili to pierwsi, bo jesteś ofiarą swojej inteligencji.

Pozdrowienia dla Freikompani z wykluczeniem jej zwierzchnika :)
    Skisłem x3
    Wszyscy na ts ździwieni - EJ ZAREMBA TO TEN PUŁKOWNIK RW OMG BIĆ MU POKŁONY. Po czym spojrzeli, że to nie "W" a "M". Masz jakiś kompleks, że wybierasz litery podobne?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline FińskiMenel

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Taki menel.
    « Odpowiedź #290 dnia: Lipca 20, 2014, 22:10:10 »
    Nie chce się wtrącać, ale spamujecie temat klanowy :/ Wyzywać się możecie na PW.
    Admin? Chyba czas na reakcję (biedni się trząchają).

Offline Pandzioch

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • [Redoran]Panda
    « Odpowiedź #291 dnia: Lipca 20, 2014, 22:19:03 »
    Prawda jest taka, że gdybyście łaskawie potrafili jeździć na tych szkapach to nic by nie było. Więc zrozumcie, że jak będziecie potrącać piechotę, to prędzej czy później dojdzie do TK. ;) Btw. To wy oddaliście pierwszy strzał, więc to my powinniśmy was oskarżać o nieodpowiednie zachowanie na eventach. No, skończcie już marudzić, bo zaśmiecacie temat klanowy. :)

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #292 dnia: Lipca 20, 2014, 22:21:46 »

Offline Czeremis

• Użytkownik
    • Piwa: 81
    « Odpowiedź #293 dnia: Lipca 20, 2014, 22:24:33 »
    My będąc w pewnym oddaleniu nie widzieliśmy zajścia, tyle że zobaczyłem w powiadomieniach jak Prusak został zastrzelony przez kogoś z RM. Zacząłem cisnąć bekę, że pewnie się nawinął pod celownik, po czym mi wyskoczyła seria teamkilli Frei na RM. I wtedy wiedziałem, że coś się dzieje. Nie mam pojęcia kto kogo jak  sprowokował, ale tak czy siak pierwszy teamkill padł ze strony RM...

A poza tym incydentem chciałbym podziękować Frei za całkiem udaną współpracę na polu bitwy ;) Serio, pod tym względem pokazaliście się dzisiaj z bardzo dobrej strony.
    Vid Breitenfeld vi togo Pappenheim i vår famn;
    vi skrefvo på Kronenbergs brynja vårt namn;
    vi svedde grått skägg för Tilly vid Lech;
    vi blödde med kungsblod vid Lützens häck.  

Offline Peterov

• Użytkownik
    « Odpowiedź #294 dnia: Lipca 20, 2014, 22:25:27 »
    Prawda jest taka, że gdybyście łaskawie potrafili jeździć na tych szkapach to nic by nie było. Więc zrozumcie, że jak będziecie potrącać piechotę, to prędzej czy później dojdzie do TK. ;) Btw. To wy oddaliście pierwszy strzał, więc to my powinniśmy was oskarżać o nieodpowiednie zachowanie na eventach. No, skończcie już marudzić, bo zaśmiecacie temat klanowy. :)

Polemizował bym. Prusak pierwszy we mnie strzelił(lecz nie zabił). Gdyby nie zrobił tego, nie rozpoczął bym bitki.

Skończmy to już. Było, minęło

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #295 dnia: Lipca 20, 2014, 22:29:38 »
    Polemizował bym. Prusak pierwszy we mnie strzelił(lecz nie zabił). Gdyby nie zrobił tego, nie rozpoczął bym bitki
    Gdyby, gdyby, gdyby... Gdyby nie było Deluge, to by nie było eventu, to nie byłoby Frei ani RM,  więc też nie byłoby tego waszego rozjeżdzania nas.
    Zakończmy już tą rozmowę, bo wiemy gdzie leży wina.
    Co do eventu, to miło się grało, wystawiliśmy już sporo osób jak na 2-tygodniowy staż po reaktywacji (dokładnie 11-12 osób). Wszystkim również dziękuje z tego miejsca za rozegranie tej bitwy, grało się nawet dobrze ;)

Offline Cherokee

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #296 dnia: Lipca 21, 2014, 01:14:13 »
    Zabawne jest to że pomimo tego że to była prowokacja ze strony RM (Co to wogóle za skrót?) to i tak oskarżono Frei i kłótnia odbywa się w naszym temacie. Nie było mnie na enevencie ale jakoś nie widzę żeby ktoś z frei spinał się w waszym temacie o to że ich przejeżdżaliście. Cała sytuacja z wpadaniem do tego tematu i pisaniem jak to biją was niemcy jest tak w ch*j śmieszna że aż się turlam xD

(click to show/hide)

Offline Koziol

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • Szerzej znany jako Braciszek Tuck
    « Odpowiedź #297 dnia: Lipca 21, 2014, 01:33:08 »
    Dobra kończcie ten spam bo już wszystko z Prußakiem wyjaśniliśmy sobie.
    W imieniu swoim oraz RM przepraszam za niepotrzebne zamieszanie, oraz obiecuję, że puki jestem w tym regimencie więcej się taka sytuacja nie powtórzy ani z freikompanią,  ani z innym klanem

Major Braciszek_Tuck (Kozioł)

Co prawda jak was końmi szturchali to mogliście napisać albo coś, a nie strzelać

Offline Pandzioch

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • [Redoran]Panda
    « Odpowiedź #298 dnia: Lipca 21, 2014, 09:58:03 »
    Miał być koniec, ale muszę to napisać.
    Prusak strzelił w powietrze, po czym któryś z waszych wjechał w niego koniem, to zdenerwowany Prusak (Po już którymś z rzędu potrąceniu) uderzył owego konia pałaszem. Skutek ? Oddaliście salwę w naszą stronę ,po czym i tak zabiliście tylko 2, a potem my was rozklepaliśmy mimo waszej przewagi koni. :/ Więc nie czujcie się wielce poszkodowani, bo wy nas sprowokowaliście. :)

Offline Koziol

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • Szerzej znany jako Braciszek Tuck
    « Odpowiedź #299 dnia: Lipca 21, 2014, 10:31:26 »
    To jeśli miał być koniec to następnym razem swoje żale i dopowiedzenia pisz prosto do mnie na steamie, bo wersje  frei powiedział już mi prusak.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 21, 2014, 10:45:36 wysłana przez Szymon98 »