Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][Frei] Freikompania  (Przeczytany 59028 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    Odp: [The Deluge][Frei] Freikompania
    « Odpowiedź #90 dnia: Stycznia 26, 2013, 21:04:14 »
    Może i to wszystko jest klimatyczne ale jest też offtopem. Założyliście klan? Zróbcie wątek, a nie wchodzicie z buciorami do innych. A swoje zatargi zostawiacie poza forum. W tej chwili temat jeszcze będzie otwarty, ale traktujcie to jako ostatnie ostrzeżenie.. dalej będę nagradzał.

Akurat mysle ze powinni i zalozyc watek o nowym klanie, i tutaj o tym ze odchodza, zeby miec pewnosc ze wszyscy wiedza ze oni odchodza
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #91 dnia: Stycznia 26, 2013, 21:07:13 »
    Dobra, proszę zakończyć bezsensowne spamowanie w tym temacie. Ty Adam również, porozmawiamy sobie na steam jak tak tego bardzo pragniesz.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #92 dnia: Stycznia 29, 2013, 19:31:55 »
    Informacja
    Od dnia 25 stycznia 2013 roku posiadamy własny serwer na module The Deluge. Jak narazie nasz serwer może pomieścić 20 osób, gwarantujemy wspólną, zróżnicowaną grę - od inwazji, przez bitwę czy oblężenie na duelu kończąc. Nazywa się on FP_ClanServer.
    Wszystkich chętnych na wspólną grę zapraszamy!
    Pozdrawiam, oberster Freikompanii Pruskiej
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #93 dnia: Lutego 10, 2013, 19:09:24 »
    Informacja
    Na naszej stronie od dzisiaj zaczął działać dział poświęcony osobom, które nie są związane klanowo z Freikompanią Pruską. Są to następujące podfora - sugestie, zażalenia i pytania odnośnie funkcjonowania klanu. Jeśli ktoś widzi coś niepokojącego lub ma jakieś pytanie dotyczące Freikompanii to proszę o napisanie, specjalnie daliśmy możliwość, by można to było napisać jako gość, bez potrzeby rejestracji.
    Cały czas prowadzimy rekrutacje i każdego chętnego zapraszamy do składania podań na naszej klanowej stronie http://freiprus.cba.pl
    Pozdrawiam, oberster Freikompanii Pruskiej Prußak

Offline Garond_PL

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Garrrrond!
      • Mój profil na Steam
    « Odpowiedź #94 dnia: Lutego 10, 2013, 23:17:38 »
    Twój avatar jest mistrzowski
    Jestem rozczarowany :oo ze nikt na mnie nie  głosuje :)
    Chociaż się przyznam nie zasługuję.

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Respice finem
    « Odpowiedź #95 dnia: Lutego 11, 2013, 10:18:36 »
    -
    Informacja
    Na naszej stronie od dzisiaj zaczął działać dział poświęcony osobom, które nie są związane klanowo z Freikompanią Pruską. Są to następujące podfora - sugestie, zażalenia i pytania odnośnie funkcjonowania klanu. Jeśli ktoś widzi coś niepokojącego lub ma jakieś pytanie dotyczące Freikompanii to proszę o napisanie, specjalnie daliśmy możliwość, by można to było napisać jako gość, bez potrzeby rejestracji.
    Cały czas prowadzimy rekrutacje i każdego chętnego zapraszamy do składania podań na naszej klanowej stronie http://freiprus.cba.pl
    Pozdrawiam, oberster Freikompanii Pruskiej Prußak

-

Hahahaha :D
    Trololo.

Okeeeeej

O mnie: W M&B od 08.2011.
     m.i : były dowódca Regimentu Hetmańskiego (OiM: DP), Generał Regimentu Gwardii Pieszej Koronnej (The Deluge), Twórca i dowódca pierwszej wśród polskich pułków formacji piechoty lekkiej (Woltyżerowie 5. Pułku Piechoty), reprezentant Polski w NWEC (2014), były Sierżant, zaś po przerwie szeregowy, następnie gwardzista 5. Pułku Piechoty (mm russia 3, Napoleonic Wars).
    Od momentu wystąpienia z Pułku 7 czerwca 2014, samotny wilk w każdym zakątku M&B.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #96 dnia: Lutego 11, 2013, 11:42:29 »
    Zmieńcie czcionkę w tytułach działów bo polskie znaki są inne. Ładnie by wyglądało ;)

Offline xkarpikx

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Sekretarz klanu FP
    « Odpowiedź #97 dnia: Lutego 11, 2013, 13:41:20 »
    To rzeczywiście prawda, że nieco razi to w oczy, ale niestety na tej skórce nie da się nic na to poradzić. Przynajmniej ja nie mogłem do tego dojść. Jeśli jednak ktoś wie, jak to zrobić, to mile widziana byłaby jakaś rada na ten temat :)

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Lutego 11, 2013, 21:12:57 »
    Dzięki, jestem wielkim fanem "Złotopolskich".
    Hahahaha :D
    Trololo.
    Okeeeeej
    Nie wiem co twa wypowiedź ma do tego, ale ok, może jakieś trudne chwile miałeś w tym momencie co zajmowałeś się pisaniem tego postu.

Zmieńcie czcionkę w tytułach działów bo polskie znaki są inne. Ładnie by wyglądało ;)
    Oczywiście, jak już pisał Karpik zajmiemy się tym, chociaż planujemy niedługo zmienić styl na bardziej klimatyczny do czasów, w których rozgrywa się Deluge.
    Pozdrawiam

Offline Garond_PL

• Użytkownik
    • Garrrrond!
      • Mój profil na Steam
    « Odpowiedź #99 dnia: Lutego 11, 2013, 23:00:16 »
    Sprowokuję Cię do 1001 posta :D
    Powiedz mi, czy jako FP dołączylibyście do większych bitew na Delugu?
    Regiment Wielkopolski wpadł na pomysł bitwy 2 ns 2 lub więcej, macie chęci i siłę na jakiś większy wspólny projekt, moze całą kampanię da się zrobić :)

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Lutego 11, 2013, 23:09:12 »
    Tu potrzebny jest czas na zastanowienie. Ma ruszyć ta liga Deluge, gramy również gdzie indziej, a trzeba również pamiętać, że mamy własne życie... Na pewno w większej liczbie czułoby się lepszy klimat gry - jednakże najlepiej by było, gdyby organizatorem tego była Tawerna, a nie jakiś klan. Pamiętamy przecież te sobotnie eventy organizowane przez Tawerne Four Ways i klimat jaki na nich panował, jak walczyło się w strugach deszczu w pochmurny dzień. Gra ma nam sprawiać przyjemność, by wczuć się lekko w grę, a nie siekać bezmyślnie przeciwników, bo przecież nie o to tutaj chodzi. Lecz to też mogłoby być stworzone przez kilka klanów, bo gra dwóch na dwóch nie jest wielce interesująca. Przypominałoby to znów nielubiane przez nas eventy Tercio, które były dość ubogie jeśli chodzi o zorganizowanie. Więc trzeba to przemyśleć, a nie robić na szybko.
    Pozdrawiam serdecznie

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Respice finem
    « Odpowiedź #101 dnia: Lutego 12, 2013, 18:37:21 »
    Dzięki, jestem wielkim fanem "Złotopolskich".Nie wiem co twa wypowiedź ma do tego, ale ok, może jakieś trudne chwile miałeś w tym momencie co zajmowałeś się pisaniem tego postu.

Spoko ze mną wszystko dobrze,dzięki bardzo że się troszczysz ale zacznij zmianę świata od siebie : )
    Chodzi mi o to że właśnie wpis pochwalający avatar zapoczątkował spam,którego nie powinno być i właśnie ten wpis nie ma nic wspólnego,z tym co wcześniej ty napisałeś.
    Mam nadzieję że następnym razem nie będę musiał takich wypowiedzi wytłumaczać...
    O mnie: W M&B od 08.2011.
     m.i : były dowódca Regimentu Hetmańskiego (OiM: DP), Generał Regimentu Gwardii Pieszej Koronnej (The Deluge), Twórca i dowódca pierwszej wśród polskich pułków formacji piechoty lekkiej (Woltyżerowie 5. Pułku Piechoty), reprezentant Polski w NWEC (2014), były Sierżant, zaś po przerwie szeregowy, następnie gwardzista 5. Pułku Piechoty (mm russia 3, Napoleonic Wars).
    Od momentu wystąpienia z Pułku 7 czerwca 2014, samotny wilk w każdym zakątku M&B.

Offline Garond_PL

• Użytkownik
    • Garrrrond!
      • Mój profil na Steam
    « Odpowiedź #102 dnia: Lutego 12, 2013, 21:50:14 »
    BiLLy, podziwiam zaangażowanie i konsekwencję. Dzięki Tobie temat FP nie będzie już zaspamowany durnotami!
    Ani Tawerna ani twórcy Deluga nie zorganizują żadnych bitew w najbliższym czasie, to właśnie my - gracze musimy się ruszyć i podtrzymać nasze wspólne dobro, którym jest Deluge i 15 osobami w grze (zawsze coś).
    Eventy Terio, fakt, nie był to geniusz. Ale hostujacy server Gustav, 15 letni Urugwajczyk nie dał mi się tym zająć, a zrobiłbym to lepiej, bo jak wiadomo gorzej adminować się nie dało.

Offline AssasinsPL

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    • W grze: Kyle_PL
    « Odpowiedź #103 dnia: Lutego 15, 2013, 18:37:57 »
    Wczoraj odbył się mini Event organizowany przez Rayena i Lemana. Na początku wystartowaliśmy z bitwą liniową, następnie z szarżą husarii a na koniec z lekką kawalerią. Zapodaje trochę screenów:

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)
    Cytat: Prußak
    a ma kurwa głos jak jakiś pizdokleszczo żuk gnojak

Offline Rayenn14

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #104 dnia: Lutego 15, 2013, 18:42:34 »
    No fajnie było nie powiem , ale ogarnąć Randomów to ciężka robota ;p.