To kolejne z tego typu zachowań FP, tym razem udokumentowane. Poll na kick został oczywiście zaakceptowany. Mam nadzieję, że wiedza na temat zachowania niektórych członków da lepszy pogląd na klan podczas nieobecności dowództwa FP, mimo iż myślę że dowództwo już zdaje sobie z tego sprawę, przynajmniej częściowo.
Życzę poprawy zachowania członków FP oraz powodzenia w dalszym prowadzeniu klanu.
Pozdrawiam,
Matius
@do posta poniżej
Twierdzisz, że zrobiłem z siebie debila umieszczając powyższe screeny na tawernie by były publicznie dostępne. Ludzie mają prawo wiedzieć co FP wyrabia na serwerach gdy są większością. Nie będę wysyłał prywatnych wiadomości, gdyż te zostaną przez Ciebie zignorowane tak samo jak fakt, że twoi ludzie kickują sobie innych graczy z serwerów bez powodu i kiedy im się tylko podoba. Trzeci screen jak najbardziej pasuje do reszty, ponieważ też pokazuje zachowanie FP. Nie wiem co to za różnica czy został on zrobiony 4 rundy, mapy czy miesiąc po zrobieniu dwóch pozostałych. O treści posta decyduje sam i mogę powiedzieć gdzie mam twoje niebezpośrednie ubliżanie mi. Tematu już nie będę kontynuował. Post usunę dopiero wtedy, gdy moderator uzna go za niestosowny.
Na razie mój "płacz" tu pozostanie i będzie wegetował w najlepsze.