Tak, oczywiście, rozpadniemy się po tygodniu.
A co do twej pierwszej wypowiedzi - widok 10-letniego dziecka śmiejącego się do komputera jest pewnie bezcenny. A po drugie, po co twe docinki? Spójrz prędzej na siebie - tak rządziłeś, że inni mieli Cię dość. Nie mówię tu o twej gwardii przybocznej przydupasów, tylko o normalnych ludziach. A twoje dowcipy słyszane na teamspeaku o Dolanie i reszcie były kwintesencją głupoty. Komiks ma swoje drugie dno, czegoś uczy - w twoich ustach były jednak przeciwieństwem - były po prostu żałosne, a większość odnosiła się po ich wypowiedzianych ze sformułowaniem: aha. I chyba nie trzeba by było się dłużej wysilać, to były najmilsze słowa jakie mogły Cię spotkać. Dodam również, że byłbym bardzo wdzięczny, gdybyś w swoich postach używał interpunkcji. Przed "że" stawiamy przecinek, spacje stawiamy również po kropce, nie przed. Mogę Ci to jednak wybaczyć z jednego faktu - podstawówka uczy się dopiero od 4 września, więc i pewnie pani od języka polskiego nie omówiła jeszcze tej ważnej kwestii. Za tydzień pewnie będziesz miał to perfekcyjnie opanowane.
Wspomnę jeszcze o innym, gorszącym zachowaniu. Czyli o obgadywaniu za plecami - przepraszam, ale wolałem Ci powiedzieć coś w prost, a nie mówić jedynie za plecami. A ma teza jest naprawdę prawdziwa, na potwierdzenie wklejam screen z ich wspólnego grania.
Za ostatnie zdanie i zdjęcie uprzejmie przepraszam, ale chciałem stać na tym samym poziomie co mój przedmówca.
Pozdrawiam gorąco i życzę jak najlepiej na nowej drodze życia.