Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: wywala mi gre  (Przeczytany 3826 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kufson

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    wywala mi gre
    « dnia: Września 03, 2012, 18:25:02 »
    mam OiM wersje 1.017 i co jakąś godzine wywala mi gre... czytałem że na patchu 1.017 nie powinno sie tak robić,
    macie może jakis sposób może?
    (mam orginalną wersje ale patch 1.017 sciągnąłem z orginalnej strony)

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: wywala mi gre
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 03, 2012, 20:42:24 »
    W jakiej sytuacji? Jeśli na bitwie to normalka, na każdym pachu. OiM po prostu jest zbugowane i nic na to nie poradzisz. Jeśli jednak save'y w porządku to nie martw się. To jest normalka.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline kufson

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 04, 2012, 15:52:46 »
    tak, podczs bitwy,

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 04, 2012, 16:31:04 »
    Też tak miałem (i mam jak mi się zechce w to pograć nagle :D ). To jest po prostu normalka :P
    Czarny ekran (yhy :D ) i raport o błędach. Dlatego po około 3 potyczkach wychodzę z bitwy aby mi się save'neło. Bo kiedy jest bitwa 20 moich na 30 wrogów bo chyba 15 potyczkach i nagle... BUM! To szlak trafić może...
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Majorek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 19, 2012, 20:39:57 »
    Ogólnie to już zdesperowany jest. Ogniem i Mieczem wywala mi co kilka minut. Podróżuję między miastami - crash. Rozmawiam z kimś - crash. Walczę - crash. Kupuję - crash. Gra jest oryginalna. Może jakiś patch rozwiąże sprawę? Tzn. zmniejszy częstotliwość.

Offline grywacz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 20, 2012, 14:38:04 »
    miałem tak samo ;) czego nie robiłem to mi wywalało gre... dlatego dla zachowania jakichkolwiek postępów, przed dojeżdżaniem do miasta lub bitwą zapisywałem stan gry... jeśli podróż była dłuższa to i w trakcie... po prostu save'owałem jak najczęściej... nie wiem czy to od tego zależy, ale już mi nie wywala gry co chwila, może co jakieś 2h

Offline Majorek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 20, 2012, 20:37:52 »
    Ja też robię save'y co chwilę, ale wkur... tzn. denerwuje mnie, gdy podczas walki mi wywala. Albo rozmowy. Teraz ciekawostka. Zacząłem od nowa, z myślą, że tym razem nie będę pomagał Rzeczpospolitej. I dopiero po dwóch godzinach (około) mnie wywaliło. Nie wiem już, od czego to zależy.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 20, 2012, 22:47:22 »
    To jak nie wiesz od czego to:
    1. Ogar
    2. Czytaj wcześniejsze posty ze zrozumieniem.

Offline Majorek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 21, 2012, 09:19:37 »
    Genialny jesteś! Czytałeś moje posty? Nie prosiłem o sposób, który wyeliminuje ten błąd, a o coś co zmniejszy jego częstotliwość. Jakiś patch, albo coś w tym stylu. Więc ogar i czytaj ze zrozumieniem, chłopcze.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 21, 2012, 09:57:08 »
    Czytaj drugi post...

Offline Majorek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 21, 2012, 10:03:48 »
    Tak sobie myślę... Umiesz czytać? Jeśli tak to gratulację i przeczytaj moje posty. Bo chwilowo zastanawiam się nad tym, czego was teraz w gimnazjach uczą.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Września 21, 2012, 11:51:56 »
    To nie wagaruj tylko przyjdź wreszcie do szkoły!

Jakiś patch? A jaki masz TERAZ? Jasnowidzem nikt nie jest...

No to może zacytuje: "OiM po prostu jest zbugowane i nic na to nie poradzisz". Jasne jak słońce proste jak drut.

Jeśli dalej nie rozumiesz to masz pecha, bo kończę tą dyskusje.

Offline Majorek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Września 21, 2012, 12:20:52 »
    To nie wagaruj tylko przyjdź wreszcie do szkoły!
    Napisał czternastolatek o 11.51. Geniusz.
    Pytałem o jakiś sposób, który zmniejszy częstotliwość sypania się gry, gdyż jest to denerwujące. Przybyłeś ty i zacząłeś drzeć mordę. To jest takie schematyczne. Im użytkownik młodszy i im dłużej siedzi na forum, tym częściej drze jape o byle gówna i sądzi, że jest nieomylny. 

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #13 dnia: Września 21, 2012, 12:35:48 »
    Ogarnijcie się.
    Majorek co według ciebie mam zrobić magicznie dowiedzieć się jaki masz sprzęt/grę i kto wie co robiłeś napisałeś tylko
    Ogólnie to już zdesperowany jest. Ogniem i Mieczem wywala mi co kilka minut. Podróżuję między miastami - crash. Rozmawiam z kimś - crash. Walczę - crash. Kupuję - crash. Gra jest oryginalna. Może jakiś patch rozwiąże sprawę? Tzn. zmniejszy częstotliwość.

Offline Majorek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Września 21, 2012, 12:47:59 »
    Wersja to 1.017. Żadnego patcha nie instalowałem, modów (o ile są) nie posiadam. Tak sobie myślę, czy poprzednik nie mógł o to zapytać (mea culpa, zapomniałem o tym), zamiast drzeć jape?