Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][of Rome] Rome  (Przeczytany 14846 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    Odp: [Native][RM]Rome
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 07, 2012, 11:52:14 »
    Wiecie , w tej chwili ze wszystkich klanów teraz najprawdopodobniej nielubie Was. Dlaczego? Niedość że sami zdezertowaliście to jeszcze namawiacie innych by to zrobili i nie pytaj się skąd to wiem , mam szpiegów i przed chwilą mi jeden z nich powiedział , co planujecie , tym bardziej że widziałem na Waszym forum jednego z moich ludzi w składzie. Dlatego teraz naprawde się wkurzyłem i przyjmuje wyzwanie , sam Was wbije do zera. Więc kiedy internet będzie prawidłowo u mnie działać to umówimy się na spara.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 07, 2012, 12:00:42 »
    Wiecie , w tej chwili ze wszystkich klanów teraz najprawdopodobniej nielubie Was.

Jejku człowieku, to jest temat informacyjny, a nie jakiś offtop, gdzie będziesz pisał czy lubisz jakiś klan czy nie mnie to na przykład nie obchodzi :)  Klanu życzę powodzenia.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Flecktarn

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 07, 2012, 12:46:20 »
    Niedość że sami zdezertowaliście to jeszcze namawiacie innych by to zrobili i nie pytaj się skąd to wiem , mam szpiegów i przed chwilą mi jeden z nich powiedział , co planujecie , tym bardziej że widziałem na Waszym forum jednego z moich ludzi w składzie.

Po pierwsze nie namawiamy. Po drugie ten człowiek którego widziałeś odszedł z tych samych powodów, co my, więc mniej żal do siebie, a ja nie werbuje ludzi z Twojego klanu.

Wiecie , w tej chwili ze wszystkich klanów teraz najprawdopodobniej nielubie Was.

My przynajmniej jesteśmy klanem, a nie motłochem gadającym na Steamie, który nawet treningu nie potrafi zorganizować. I przynajmniej ja myślę to samo o Was.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Sierpnia 07, 2012, 12:51:42 »
    No to super , ale sam wymagasz dużo a ts3 już załatwiłem , serwer też teraz mogę kupić ale Inco jest offline,a wy jesteście Grupą...
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 07, 2012, 12:53:48 »
    Sami skończycie te pyskówki czy mam wam pomóc?
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 07, 2012, 18:38:33 »
    No to super , ale sam wymagasz dużo a ts3 już załatwiłem
    wow na prawdę mnie zaskoczyłeś że założyłeś TSa

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 07, 2012, 19:52:01 »
    No widzisz Kacperro , nie ma rzeczy niemożliwych. ^^

Offline Flecktarn

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 07, 2012, 21:37:19 »
    Dzisiaj zagraliśmy mecz z klanem Turtures, walka była strasznie zacięta, można powiedzieć, że graliśmy "oko za oko, ząb za ząb".
    Nie graliśmy pierwszym składem, gdyż część z naszych miała inne zajęcia, lecz daliśmy z siebie wszystko, ale moim zdaniem, mogliśmy to wygrać. Stawiałem na gorszy wynik.
    Jednakże, przegraliśmy z wynikiem - zadowalającym nas - Rome 9:11 Turtures.
    Klan przeciwny okazał się wysoką kulturą, nie było żadnych przewinień, naprawdę świetnie się z nimi grało. Uważam że grają tam dojrzali ludzie i spokojnie można z nimi zagrać porządny, czysty mecz.

Wybaczcie, już poprawiam na Turtures.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 08, 2012, 12:05:13 wysłana przez Flecktarn »

Offline PanTadeusz

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • JKM
    « Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 07, 2012, 23:10:40 »
    Dzisiaj, zagraliśmy mecz z klanem Turtles.

Raczej ''Turtures''.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 09, 2012, 10:16:10 »
    Wyzywam was na spara , liczba osób od 3 do 9. Zasady znacie , frakcje i mapy na steamie. Najlepiej spar w weekend , sobota.

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 09, 2012, 12:34:29 »
    Wyzywam was na spara , liczba osób od 3 do 9. Zasady znacie , frakcje i mapy na steamie. Najlepiej spar w weekend , sobota.

Bloomy, zerknij do regulaminu, jest tam wyraźnie napisane, że za modyfikację lub usuwanie dopisków moderatorów/ administratorów grozi ostrzeżenie, czyli w twoim przypadku ban.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 09, 2012, 17:48:31 wysłana przez sir Luca »

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 09, 2012, 13:35:45 »
    sir Luca widzę że lubisz różowy kolor

To fuksjowy i tak, lubię go, fajny jest.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 09, 2012, 13:42:18 wysłana przez sir Luca »

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 09, 2012, 13:59:52 »
    A ja myślałem że to cukierkowa purpura.

Offline Lother

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 09, 2012, 14:09:14 »
    Jak dla mnie różowy to różowy.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 09, 2012, 15:50:36 »
    Ludzie uważają że jest tylko około 15 kolorów, a tak na prawdę to są setki różnych odcieni i rodzai kolorów, są matowe, są błyszczące itp. Przykład, kolor niebieski, ale może być:
    -granatowy
    -błękitny
    -przyciemniany
    -matowy
    -morski
    -jasny
    -lazurowy
    Jest jeszcze wiele odcieni których nie wymieniłem, a zauważcie że to jeden kolor.