Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Elementy z gry M&B  (Przeczytany 18509 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Wskazówki
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 03, 2012, 18:53:47 »
    Ehm... Męczycie się z tymi radami.
    Po prostu musicie spamować, pobrać se dobre cheaty i jazda xD

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 03, 2012, 19:13:02 »
    Tak grają same debile i cioty co nie umieją grać :)

Tym bardziej, na te grę nie ma cheatów na multi. A nawet jeśli, to jest tzw. VAC - Valve Anty Cheat.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Swiezak

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Świeżak
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 04, 2012, 13:26:01 »
    Myślę Rozman pokazałeś na multi co potrafisz dawno temu, nie powinieneś w ogóle zabierać głosu w tej dyskusji, bo nie jesteś na bieżąco, i nigdy nie byłeś ty nic nie potrafiący noobie, moje rady są bardzo słuszne, i stawiam jest na bazie wielomiesięcznych obserwacji, poczynań IG i RNGD, oraz na podstawie streamów z ostatniego ENLa, to są wskazówki dla bardziej doświadczonych graczy a nie dla ciebie.

Pozdrawiam Świeżak.
    -Spacerniak który oddział śmiga które cele.
    -Pierwszy, cela 3, 4, 7, a kto się pucuje.
    -Tu traper z Woli.
    -Siemano Traper.
    -Siemano Adolf który tam to Zborek?
    -Ja jestem Zborek a co?
    -Jesteś z Targówka znasz Miętusa?
    -Znam.
    -Dostaliśmy Gryps od Miętusa że się rozprułeś i chłopaków posprzedawałeś że jesteś frajer z wolności. Ch*j ci w du*e nygusie.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Sierpnia 04, 2012, 15:15:22 »
    Sory, ale nie zrozumiałem 50% zawartości twojego posta. Wiem tylko że mówiłeś coś o słuszności twoich rad.

Idź na jakiegoś kolesia z twoimi radami i opowiedz nam jak walka przebiegała :D
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 04, 2012, 20:31:12 »
    @Rapodegustator

Może będziesz zaskoczony ale Swiezak to troll(SZOK!!!) i to w dodatku kiepski, więc po co mu odpisujesz?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 06, 2012, 12:13:49 »
    Wiem o tym dobrze. Tylko że dyskusja z debilami (od czasu do czasu) bardzo poprawia samopoczucie gdy sobie pomyśle z kim mam do czynienia.

Offline Swiezak

• Użytkownik
    • Świeżak
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 07, 2012, 00:26:32 »
    I po co spamujecie i mnie prowokujecie, czemu admini nic z tym nie robią. co za hipokryci.
    -Spacerniak który oddział śmiga które cele.
    -Pierwszy, cela 3, 4, 7, a kto się pucuje.
    -Tu traper z Woli.
    -Siemano Traper.
    -Siemano Adolf który tam to Zborek?
    -Ja jestem Zborek a co?
    -Jesteś z Targówka znasz Miętusa?
    -Znam.
    -Dostaliśmy Gryps od Miętusa że się rozprułeś i chłopaków posprzedawałeś że jesteś frajer z wolności. Ch*j ci w du*e nygusie.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 07, 2012, 00:29:25 »
    Wiem o tym dobrze. Tylko że dyskusja z debilami (od czasu do czasu) bardzo poprawia samopoczucie gdy sobie pomyśle z kim mam do czynienia.

Jakkolwiek niski poziom dyskusji by nie był nie powinieneś nazywać nikogo debilem. Istnieje coś takiego jak regulamin forum i należy go przestrzegać. Co do samych słów Swiezaka...nie mam czasu ani ochoty ripostować.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 07, 2012, 18:40:50 »
    Wy tu sobie gadu gadu , a ja tworze nowy poradnik! :D .Jeszcze lepszy , pełen przygód i emocji , mnóstwo trollingu (?) i wiele ripost (?) :D
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Barbarossa_PL

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 11, 2012, 12:11:36 »
    i w taki oto sposób temat o wskazówkach przerodził się w kłótnie i sam w sobie jest "trollingiem" między tymi co zawsze umieli grać i nie musieli się uczyć od nikogo a tymi co lubią tą grę za samą chęć pogrania nie koniecznie wygrywania...a zresztą

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 11, 2012, 13:23:39 »
    i w taki oto sposób temat o wskazówkach przerodził się w kłótnie i sam w sobie jest "trollingiem" między tymi co zawsze umieli grać i nie musieli się uczyć od nikogo a tymi co lubią tą grę za samą chęć pogrania nie koniecznie wygrywania...a zresztą

Ani w jednym ani w drugim przypadku twoje kiepskie rady nie są potrzebne "...a zresztą".

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Barbarossa_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 11, 2012, 14:48:25 »
    ok

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 11, 2012, 17:14:28 »
    Dzięki ci graczu z singla, dzięki twoim poradom nauczyłem się grać, niech Bóg Ci błogosławi...

(click to show/hide)

Offline Barbarossa_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 12, 2012, 07:18:45 »
    nie ma za co, to mój obowiązek starłem się. Może byśmy rozwinęli ten wątek bo tu nudno zaczyna się robić. W sumie nie powiniem tego tematu nazywać "wskazówki" tylko raczej "elementy z gry M&B"

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    Odp: Elementy z gry M&B
    « Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 12, 2012, 11:46:11 »
    A może powinniśmy zamknąć ten bezsensowny spam?