Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 18721 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    Odp: [Native][SP]Szlachta Przymierza
    « Odpowiedź #120 dnia: Lipca 31, 2012, 10:40:04 »
    Chorągiew Polski i Korone Poslką(ich dwa razy).A tak wogóle(wiadomośc do osób które mnie nie lubią,i sie podszywają),zmienię się,klan też,ale zależy mi żebyście już nas nie trollowali,nie robili głupich filmów itp,bo załamac się można.A co do Ciebie szczur mój steam kontaktowy to lukasz3010,dodaj do znajomych i możemy pogadac.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #121 dnia: Lipca 31, 2012, 10:42:19 »
    lol, te klany są wgl. na tawernie ? bo jakoś o nich nie słyszałem
    PS dalej chcesz startować do ENL' a ? // http://filmixxy.pl/12368/SP-jest-pro?autoplay następny filmik :D
    « Ostatnia zmiana: Lipca 31, 2012, 10:47:43 wysłana przez SirKacpero »

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #122 dnia: Lipca 31, 2012, 10:48:52 »
    Mogę nie startowac,zdałem sobie że przynajmniej póki co mam za słaby klan żeby to zrobic.Już się tak nie będe przechwalał itp,ale chciałbym poprawic z osobami które mnie nie lubią stosunki,żeby nie robiły rzeczy typu "Rekrutujemy do Stolca Polskiego",bo to nie jest już śmieszne tylko przykre.
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Mr Awaruk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • PE_Mr-Awaruk
    « Odpowiedź #123 dnia: Lipca 31, 2012, 10:50:46 »
    .Są tylko dwa klany które podejrzewam o podszywanie się:WV i do pewnego stopnia PE.

Tak. Bo my klanowicze PE nie mamy co robić tylko podszywać się pod pseudo lidera z pseudo klanu.

Mówisz, że chcesz aby wszyscy ci dali spokój, ale osądzasz dwa niezamieszane w to klany o podszywki. *Bravo*

P.S
    Kacpero dawaj więcej filmików bo są dobre ^ ^

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    « Odpowiedź #124 dnia: Lipca 31, 2012, 10:52:41 »
    Kacpero dawaj więcej filmików bo są dobre ^ ^
    to nie moje filmiki, ale jak ktoś zrobi to wrzucę ;D

Offline Marcos

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #125 dnia: Lipca 31, 2012, 11:04:37 »
    Shakyor mam dla ciebie dobrą rade, nic tu nie pisz, daj ludziom zapomnieć o twoim klanie, a trolling się skończy

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Lipca 31, 2012, 11:13:34 »
    musi pisać wyniki meczów itp. :D

Offline Marcos

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Lipca 31, 2012, 11:14:40 »
    Co musi to na Rusi... ma ktoś może adres ts-a klanu OSL ?

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    « Odpowiedź #128 dnia: Lipca 31, 2012, 11:17:48 »
    188.165.154.217:6330

Offline Marcos

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Lipca 31, 2012, 11:26:45 »
    Dzięki , też już mam, zauważyłem ich temat, bo wcześniej go nie widziałem i stąd to pytanie :P

Offline Makowiec

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #130 dnia: Lipca 31, 2012, 12:37:45 »
    SirKacpero,
    Tak jesteśmy na tawernie, o tutaj:http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=10716.0(temacik czeka na aktualizację, ale pewnie i tak nikogo nasz klan nie obchodzi, więc może sobie, jeszcze troszkę poczekać :P),
    tylko że my:
    a) Nie zwracamy na siebie niepotrzebnie uwagi.
    b) Gramy dla zabawy, od czasu do czasu robimy tylko jakieś sparingi treningowe ze słabymi(podobny poziom do naszego) klanami.

Swoją drogą, fajne filmiki.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 31, 2012, 12:43:50 wysłana przez Makowiec »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #131 dnia: Lipca 31, 2012, 12:52:12 »
    Ja przecież wiem kto się podemnie podszywa.Najpierw sądziłem że ZeliPapa,ale Oni nie mają ze mną żadnych sporów.Potem pomyślałem że klany które pokonałem,ale one są honorowe to by tego nie zrobiły.Są tylko dwa klany które podejrzewam o podszywanie się:WV i do pewnego stopnia PE.

Miałem się nie udzielać ale kierujesz coś bezpośrednio do nas. Shakyor jesteś nikim. W WV podszywamy się pod różnych ludzi (IvE POZDRAWIAM) ale są to ludzie nieco innego kalibru niż ty i twoi kumple. Nie wiem kim jesteście nie kojarzę was kompletnie ale od lepszych od siebie się odczepcie. Tyle.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Lipca 31, 2012, 13:31:55 »
    Do klanu dołączyli:
    -Flecktarn
    -Shanty
    -MrAdrianPL
    -Biezdziad
    Od klanu odeszli:
    -brak osób.
    Witamy w klanie.Muszę powiedziec że istniejemy od bardzo krótiego czasu(krócej niż 2 tygodnie z pewnością),a jest już jest nas niezła gromadka,równy tuzin osób.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Lipca 31, 2012, 20:42:35 »
    Przed chwilą odbył się sparing z LOU.Przeciwnik był naprawdę mocny.Niestety,przegraliśmy gdyż przeciwnik miał naprawde dobre strategie a do tego dobrze współpracowali i walczyli.Mapy to:
    -Miasto nordów(przeciwnika),frakcja nordzi(przeciwnika) vs nordzi(nasi)
    -Wioska(nasza),frakcja Nordzi(nasza) vs Rhodocy(przeciwnika)
    Na początku było strasznie,przeciwnik znał odpowiedź na każdy nasz ruch,a do tego świetnie umiał zaplanowac swoje.Kiedy się zorientowaliśmy było zapóżno,ale doceniam że przeciwnik się przygotował i nas tak ojechał.Na wiosce szło źle,w mieście Nordów szło już trochę lepiej,bo zaczeliśmy walczyc naprawde ambitnie.Jednakże wróg także walczył do końca i nie dawał za wygraną.Dopiero na ostatnim respie na ostatniej mapie obudziliśmy nasze taktyki i strategie,do tego połączyliśmy z siłą fizyczną i duchową,ale było już za późno,robiliśmy wszystko co w naszej mocy żeby wygrac,ale na marne.Gratuluje przeciwnikowi i życzę szczęscia z wygranej :) Dziękuje także że wypożyczyliście serwa.Teraz screeny:
    http://s1.img.pl/v/180607/2012-07-31_00019.jpg
    http://s1.img.pl/v/180608/2012-07-31_00020.jpg
    http://s1.img.pl/v/180609/2012-07-31_00021.jpg
    http://s1.img.pl/v/180610/2012-07-31_00022.jpg
    Mimo wszystko się nie poddamy,i będziemy grac sparingi z wieloma innymi klanami.Pragne też zauwazyc,że była aż 3 remisy.Jeszcze raz dziękuje za mecz,miło było.

Offline Volf12

• Użytkownik
    « Odpowiedź #134 dnia: Lipca 31, 2012, 20:59:23 »
    Fajnie było na sparingu. Gratuluję przeciwnikowi, że dzielnie walczyli. Szkoda, że przegraliśmy, ale cóż, będzie jeszcze dużo sparingów.

PS. Mój tekst na 3 screenie xD