Shaykor jaja sobie robisz? Wy jesteście pro klanem? Pokonanie nas nie świadczy praktycznie o niczym. Dlaczego? Ponieważ nas klan jest bodajże najgorszym klanem na scenie Warbanda. Gramy dla zabawy, a większość z nas to koledzy. Nie są w klanie ponieważ są świetnymi graczami, a dlatego gdyż lubimy się wzajemnie i dobrze się razem bawimy. Może po kilku miesiącach, kiedy nabędziemy doświadczenia, zaczniemy poważniej się bawić w Warbanda. Sparingi gramy dla zabawy, bo miło jest pograć razem przeciwko komuś i oczywiście jeszcze przyjemniej jest wygrać, ale my zdajemy sobie sprawę że swoich ograniczeń w przeciwieństwie do was.
Na pytanie czy grałeś kiedyś z kimś z zelipapy(przepraszam za błędy w nazwie) odpowiedziałeś mi... Zastanawiam się czy odważysz się powtórzyć to publicznie na forum, znając twoją brawurę to tak. Dlatego myślę że powinieneś sam to napisać.
Mi samemu zdażyło się natknąć na grupkę członków tego klanu na jednym z serwerów publicznych. I naprawdę, chociaż często natykam się na serwery z mniejszym poziomem i czasem udaję mi się być na nich pierwszy, to graczom takim jak ci z zelipapy, to mogę broń nosić:P , ale na pewno nie próbować się z nimi mierzyć - moje próby walki z nimi były po prostu żałosne.
To tyle i życzę ci jak najszybszego sparingu z jakimś dobrym klanem, bo może to w końcu uświadomi ci, że są lepsi od ciebie.