Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 18738 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    Odp: [Native][SP]Szlachta Przymierza
    « Odpowiedź #105 dnia: Lipca 30, 2012, 18:28:33 »
    Jak mam nie robic skoro wszyscy do mnie coś mają! Codzienne widzę że się podszywają podemnie,przezywają,groża banem,itp a screeny to dowód.Może to wy jestescie nie normalni a nie wiecznie ja.Zawsze musicie sobie znaleźc ofiare bo nie macie nic lepszego do roboty.Mam klan i wszystko,ja nie moge.Co jeszcze chcecie.Nic wam nie zrobiłem i się bez argumentów czepiacie.Powtarzam,co zrobiłem?Chcę normalnie prowadzic klan,bez kłótni,bez wyzwisk,normalnie w spokoju.Ale widzę że z wami sie nie da,bo szpanujecie tym że umiecie przezywac,i robicie komuś nazłośc/przykrośc.Cieszcie się,zachowujecie się jak dzieci.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #106 dnia: Lipca 30, 2012, 18:33:13 »
    zrobiłeś ! Grupę fani Shaykora i nie dajesz spacji po znakach interpunkcyjnych.  oto link do niej dla wszystkich fanów Shaykora9000 którego dręczą Polacy, a doceniają Niemcy, Czesi i Francuzi http://steamcommunity.com/groups/fanishaka
    « Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2012, 18:39:28 wysłana przez SirKacpero »

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #107 dnia: Lipca 30, 2012, 19:06:44 »
    Przed chwilą wszedłem na WB i wszedłem na serwer...I co?To co zwykle...Kłótnie,przezwiska,wulgaryzmy,fake nicki.Screeny?Proszę bardzo:
    http://s1.img.pl/v/180011/2012-07-30_00032.jpg
    http://s1.img.pl/v/180012/2012-07-30_00035.jpg
    http://s1.img.pl/v/180014/2012-07-30_00037.jpg
    http://s1.img.pl/v/180019/2012-07-30_00040.jpg
    Naprawde,teraz powiem szczerze że Polska to dziwny kraj,nieraz chamksi i nikt do siebie nie ma szacunku.

oO jestem na SS`ach !!!

Offline Robik

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #108 dnia: Lipca 30, 2012, 19:08:29 »
    Wiesz dlaczego Cię tak nienawidzą ? Pewnie zauważyłeś, że denerwujesz prawie każdego użytkownika odwiedzającego ten temat. Cóż, wszyscy, próbują Ci wbić do głowy, że nigdy wraz ze swoim klanem nic nie osiągniesz... Człowieku, masz 13 lat, do Twojej drużyny dołączają ludzie w Twoim wieku, nikt mądrzejszy nie będzie sobie truł dupska jakimś małym, prowadzonym przez dziecko klanem. Na dodatek Wasz skill jest bardzo marny, próbujesz sobie wmówić, że w grupie jesteście silni, ale to gówno prawda, bo jeszcze nigdy nie graliście z jakimś mniej, lub bardziej ale jednak znaczącym klanem. Nie macie treningów, umawiasz mecze na szybko, na dodatek 4v4 lub maksymalnie 5v5 graczy, posługujecie się Steamem co śmieszy tutaj wszystkich i strzelam, że wydajecie rozkazy na czacie drużynowym. Co więcej mecze gracie na serwerach hostowanych randomowo przez graczy, lub przypadkowych, które aktualnie są puste. Mierzysz za wysoko, graj sobie jeśli chcesz, ale nie próbuj wmawiać innym, bardziej znającym się na tym tego, że coś osiągniesz. Denerwujesz ludzi chwaląc się nic nie znaczącymi sparingami z małymi klanami. Przykład ? Wygraliście 12:8 z jakimś KrP, o którym nikt nigdy nic nie słyszał ( może z wyjątkiem Ciebie ), podniecasz się tym wynikiem jakbyś zwyciężył z RNGD... Pomyślmy co by się stało, gdybyście zagrali choćby z KoHem, który rozwaliłby Was pewnie do zera, a Ty chcesz grać z LCDH, z którym raz nie umiesz się dogadać, a dwa nie masz kompletnych szans. Przemyśl to co napisałem, zobacz czy jest dalej sens prowadzić klan, czy nie lepiej jest wspomóc KoH, Valor czy OSL. To co piszesz rozśmiesza wszystkich, dlatego jak to mówisz ,, nienawidzimy Cię ,, . Próbujesz szukać kolegów za granicą, ale tu rodzi się pytanie w jakim języku z nimi rozmawiasz skoro szukasz tłumacza do umówienia meczu po angielsku... No ale nic, nie piszę już więcej, bo tracę zapewne czas.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #109 dnia: Lipca 30, 2012, 19:42:46 »
    No dobra,ja też może się nie odpowiedzialnie zachowywałem nieraz itp itd.Mój klan tak samo.Ja się poprawie,ale chciałbym żeby ogólna społecznośc zmieniła o nas zdanie z negatywnego na obojętny.Chcę zacząc wiele rzeczy od nowo.Poprostu bez kłotni i nieraz przykrych komentarzach.Nie musicie mnie lubic,wielbic czy się przyjaźnic.Wystarczy mi obojętnośc,i tyle.
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline SirKacpero

• Użytkownik

Offline Castiel

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #111 dnia: Lipca 30, 2012, 22:43:09 »
    No dobra,ja też może się nie odpowiedzialnie zachowywałem nieraz itp itd.Mój klan tak samo.Ja się poprawie,ale chciałbym żeby ogólna społecznośc zmieniła o nas zdanie z negatywnego na obojętny.Chcę zacząc wiele rzeczy od nowo.Poprostu bez kłotni i nieraz przykrych komentarzach.Nie musicie mnie lubic,wielbic czy się przyjaźnic.Wystarczy mi obojętnośc,i tyle.
    Na to trzeba sobie zasluzyc

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #112 dnia: Lipca 31, 2012, 09:26:33 »
    Fajny filmik kacper :)

W pełnij oddaje całą sytuację xD
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Lipca 31, 2012, 09:55:32 »
    Trzeba przyznac,pomysłowośc Trebrona nie ma granic.Ale niezły film,naprawdę.Mimo iż po trochu irytuję to naprawde nieźle to wygląda.

Offline Szczur

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Lipca 31, 2012, 10:05:31 »
    Shakyor podaj steam jak mozesz.

Offline Venum485PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Lipca 31, 2012, 10:26:58 »
    [ciach] Shakyor9000 i ty zgrywasz poważną osobę? ;/

Takich spraw nie rozwiązujemy na forum. Zakaz pisania w dziale klanowym na czas nieokreślony
    « Ostatnia zmiana: Lipca 31, 2012, 10:31:29 wysłana przez Mat Berserker »

Offline Szczur

• Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Lipca 31, 2012, 10:32:03 »
    wydaje mi sie ze ktos sie pod niego podszywa..

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Lipca 31, 2012, 10:34:48 »
    niezły troll ;D

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Lipca 31, 2012, 10:36:59 »
    Ja przecież wiem kto się podemnie podszywa.Najpierw sądziłem że ZeliPapa,ale Oni nie mają ze mną żadnych sporów.Potem pomyślałem że klany które pokonałem,ale one są honorowe to by tego nie zrobiły.Są tylko dwa klany które podejrzewam o podszywanie się:WV i do pewnego stopnia PE.

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    « Odpowiedź #119 dnia: Lipca 31, 2012, 10:38:46 »
    jakie ty klany pokonałeś ? :O