Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 18746 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Native][SP]Szlachta Przymierza
    « Odpowiedź #90 dnia: Lipca 30, 2012, 16:16:33 »
    (...) I przestań każdy wasz wygrany mecz, tak zaciekle i zawiło... Nikt tego nie czyta, owszem dział klanowy i tematy do tego są, ale w żadnym innym temacie takiego g**na nie znajdziesz.

Większych bzdur dawno tu nie było... Dostajesz dwutygodniowy zakaz pisania w tym dziale, przemyśl w tym czasie te pierdoły...

Tematy klanowe są właśnie po to aby umieszczać tu informacje o meczach, ich opisy i screeny.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #91 dnia: Lipca 30, 2012, 16:18:54 »
    Z tym piwem to był żart,nie rozumiesz aluzji?Powiedziałem to żeby zrobiło się weselej i żeby podnieśc na duchu ludzi.A co do bycia pro i to może i jest w tym trochę prawdy,lecz gramy specjalnie z takimi klanami bo może istniejemy od niedawna a nie jak niektóre klany od 2 lat i mogą sobie pozwolic na większe sparingi i z lepszymi klanami.A co do pisania jak wyglądał mecz to wole napisac treściwie i szczegółowo,żeby było wiadomo jak cały mecz wyglądał,jak szło klanom itp.Jak się nie podoba to zrób lepsze,i zobaczymi...I tak wogóle to wszystko coraz bardziej jest gorsze.Desperacko 95% graczy(z Polski)chce mnie wyprowadzic z równowagi itp.A co do ZeliPap to się cały czas powtarzasz Makowiec.Wiesz że są jeszcze inne lepsze klany:WV,REF,HITMENI,PE,OSL,LOU,BB,KOH,PK,IG,WolfPack,WSC.To są chyba wszystkie podstawowe.Jeśli uraziłem to sorry.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #92 dnia: Lipca 30, 2012, 16:28:17 »
    CC wcale nie jest lepsze od tych klanów.... proszę cie, jeśli się nie znasz, to się nie wypowiadaj....
    grałem z nimi tyle razy więc mogę się wypowiadać, graliśmy wczoraj z nimi treningowego ...
    « Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2012, 16:32:00 wysłana przez SirKacpero »

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #93 dnia: Lipca 30, 2012, 16:46:50 »
    Chciałem Wam pokazac dowód,jacy wy jesteście chamscy i do czego jesteście zdolni.
    http://imageshack.us/photo/my-images/14/2012073000004.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/546/2012073000005.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/842/2012073000009.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/811/2012073000010.jpg/ (tutaj wchodzi znów na swój nick)
    Pokazaliście właśnie Wasz poziom,no ale cóż,róbcie co chcecie.Ośmieszacie się tylko i tyle.
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Makowiec

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #94 dnia: Lipca 30, 2012, 16:49:19 »
    1. Czemu uważasz ze mnie uraziłeś? Ja tylko mówię że są lepsze klany od was.
    2. Przecież nie napisałem że nie ma lepszych klanów niż zelipapą. Skąd ten pomysł?

Jeszcze chciałbym coś wyjaśnić Shakyorowi. Nie wiem dlaczego piszesz, że nie umawialiśmy ile na ile, bo na początku miało to być 5v5, ale potem stwierdziłeś, że zagramy 4v4. Żeby nie było wątpliwości, jest nas w klanie 11, jeszcze jeden kolega zamierza kupić sobie Warbanda i dołączyć, ale nie spodziewamy się na razie więcej członków, gdyż ma to być klan ludzi którzy znają się i lubią. Na razie 3 członków jest na wakacjach, więc klan jest mniej aktywny i robi sparingi okazjonalnie. Powyższy sparing był właśnie takim - po prostu zebraliśmy obecnych członków klanów, szybko założyliśmy serwer i zrobiliśmy sobie mały rewanżyk. To też pokazuje jakie jest podejście naszego klanu. Nie umawiamy się z wielodniowym wyprzedzeniem, nie katujemy się na treningach, my po prostu chcemy sobie pograć dla zabawy.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2012, 18:02:14 wysłana przez Makowiec »

Offline T_o_M

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #95 dnia: Lipca 30, 2012, 17:06:22 »
    Z powodu licznych zniewag jakie prowadziliście na klan LOU na serwerach, wyzywamy was na oficjalny mecz, nasza data: Wtorek 19:00.

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2012, 17:12:39 wysłana przez T_o_M »

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Lipca 30, 2012, 17:14:53 »
    Przed chwilą wszedłem na WB i wszedłem na serwer...I co?To co zwykle...Kłótnie,przezwiska,wulgaryzmy,fake nicki.Screeny?Proszę bardzo:
    http://s1.img.pl/v/180011/2012-07-30_00032.jpg
    http://s1.img.pl/v/180012/2012-07-30_00035.jpg
    http://s1.img.pl/v/180014/2012-07-30_00037.jpg
    http://s1.img.pl/v/180019/2012-07-30_00040.jpg
    Naprawde,teraz powiem szczerze że Polska to dziwny kraj,nieraz chamksi i nikt do siebie nie ma szacunku.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #97 dnia: Lipca 30, 2012, 17:17:15 »
    T_o_M,to nie my,przyrzekam.Dopiero co narobiłem screenów że pod nas się potszywają,no ale jeśli chcesz spara to możemy zagrac.Nas będzie 6 - 8.

Offline Samsung

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #98 dnia: Lipca 30, 2012, 17:43:38 »
    Po tym jak Shaykor ogłosił wynik sparingu treningowego z KrP to nie powinno się wgl traktować tego jako klan.

Strasznie denerwuje mnie, gdy klany oburzają się, gdy ktoś poda wynik sparingu treningowego. O co Wam chodzi ? Jeśli nikt otwarcie nie prosi o nie rozsiewanie wyniku, to nawet gdy grany jest trening wszyscy mają prawo napisać o nim i o jego wyniku otwarcie...

Tak swoją drogą to dlaczego wyzywacie na mecze klany takie jak TBSR ? Granie z nimi to wstyd ;).

Offline Makowiec

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #99 dnia: Lipca 30, 2012, 17:58:32 »
    Drogi forumowiczu!
    Tamtego posta, którego cytujesz nie napisał przecież , żaden z moich klanowiczów.

Tak swoją drogą to dlaczego wyzywacie na mecze klany takie jak TBSR ? Granie z nimi to wstyd ;).

Dla zabawy, może trochę dla treningu. To, że nie wszyscy w tym klanie zachowują się poprawnie, to nie znaczy, że nie wolno z nimi zagrać raz czy dwa meczyk :)

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Lipca 30, 2012, 18:09:21 »
    Cały świat jest przeciwko mnie...Żartowałem,tylko cała Polska.Uczcie się od Niemców,Czechów,Francuzów,i innych porządnych krajów,bo jak czytam te posty to tylko widze że chcecie mnie obrazic,sprowokowac,wkurzyc itp.Powiem jedno,żal na całej linii i tyle.

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    « Odpowiedź #101 dnia: Lipca 30, 2012, 18:13:04 »
    Cały świat jest przeciwko mnie...Żartowałem,tylko cała Polska.Uczcie się od Niemców,Czechów,Francuzów,i innych porządnych krajów,bo jak czytam te posty to tylko widze że chcecie mnie obrazic,sprowokowac,wkurzyc itp.Powiem jedno,żal na całej linii i tyle.
    Niemcy, Czesi i Francuzi cię nie znają więc nic nie mają do ciebie i do twojego klanu, nie czytają tawerny więc nic nie mają do twoich ''historyjek''
    PS: przed ''i'' nie daje się przecinków

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #102 dnia: Lipca 30, 2012, 18:15:55 »
    Oj znają,oj znają. I przynajmiej szanują.Dałem im link do tej strony jeszcze wczoraj i są załamani co wy tu robicie ;O .Pewnie mi nie wierzycie,że mam takich znajomych,więc podam ich nicki i możecie się spytac jakich są narodowości.Przykład: Cobryn - Magic (Niemiec), Dominus & Daniel (Czesi) ,PrO - GaMeR (Francuz).

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    « Odpowiedź #103 dnia: Lipca 30, 2012, 18:19:52 »
    Oj znają,oj znają. I przynajmiej szanują.Dałem im link do tej strony jeszcze wczoraj i są załamani co wy tu robicie ;O .Pewnie mi nie wierzycie,że mam takich znajomych,więc podam ich nicki i możecie się spytac jakich są narodowości.Przykład: Cobryn - Magic (Niemiec), Dominus & Daniel (Czesi) ,PrO - GaMeR (Francuz).
    wooow tacy znajomi że ich nikt nie zna
    PS skoro to Niemcy, Francuzi i Czesi to skąd znają język Polski ??

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #104 dnia: Lipca 30, 2012, 18:24:08 »

Ta ciebie znają ...
    Ty myślisz że jak wejdziesz na server angielski , niemiecki czy inny i przywitasz się to od razu ich znasz ?
    Bujna wyobraźnia w tworzeniu nicku widze O.o

Będziesz teraz robił screena i codziennie seryjką po 20 ? A może więcej ?
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !