Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 18743 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    Odp: [Native][SP]Szlachta Przymierza
    « Odpowiedź #60 dnia: Lipca 29, 2012, 15:57:02 »
    Nie uważam się za najlepszego,ale wiem na co nas stac.Połowy tych klanów nawet nie kojarze.Zresztą zawsze warto spróbowac.Wiem że na pierwsze miejsce się nie załapiemy,to oczywiste,ale na trzecie już raczej tak.A tak wogóle szukam tłumacza do ENL.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #61 dnia: Lipca 29, 2012, 16:22:12 »
    HaHaHa!~~!
    Trzecie miejsce, z graczami którzy nie potrafią grać.Nie dziwie się że nie znasz tych klanów, skoro grasz na serwerach pokroju PK, oni grają na IG...
    Jeżeli jakimś cudem Lust się nachla, i Was przyjmie to każdy mecz będziecie przegrywać do 0, zapewne po 1 meczu wylecicie z ENL, bo zaczniecie łamać zasady.
    Jeżeli chcesz żeby coś przetłumaczyć, to zapraszam na prive, służę pomoc.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #62 dnia: Lipca 29, 2012, 17:43:43 »
    Jeśli każdy ma prawo się spróbować to czemu nie? Nie trzeba od razu liczyć na wyniki, można zagrać dla samej zabawy jak to zrobili np. HITMENi, co do tłumaczenia to nie wiem co tam jest takiego niezrozumiałego ale jak coś to możesz się odezwać do mnie.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #63 dnia: Lipca 29, 2012, 18:16:37 »
    HaHaHa!~~!
    Trzecie miejsce, z graczami którzy nie potrafią grać.Nie dziwie się że nie znasz tych klanów, skoro grasz na serwerach pokroju PK, oni grają na IG...
    Jeżeli jakimś cudem Lust się nachla, i Was przyjmie to każdy mecz będziecie przegrywać do 0, zapewne po 1 meczu wylecicie z ENL, bo zaczniecie łamać zasady.
    Jeżeli chcesz żeby coś przetłumaczyć, to zapraszam na prive, służę pomoc.

Racja dlatego że :

Shakyor wy myślicie że jak pokonaliście jakiś słaby klan to poradzicie sobie z lepszym ?

Jakbyście chociaż ugrali rundę to byłby cud :)

Na IG jest bardzo wysoki poziom a na PK jak sami określiliście słaby więc nie ma co gawędzić .

Shakyor wbijasz ze swoimi ludźmi na IG i scenariusz wygląda tak : Gracie pierwszą rundę i tylko ty zabijesz kogoś a potem TK , padniecie drugi raz i wychodzicie .
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Lipca 29, 2012, 19:38:54 »
    Przed chwilą odbył się mecz ChP vs SP.Trwał on od 18:20 do 19:25.Meczyk odbył się na serwerze o nazwie 1_NativeBitches_PL za co bardzo dziękujemy że go pożyczyliście.Meczyk był zacięty w każdej rundzie.Łatwo nie było,lecz graliśmy do końca i nasz przeciwnik tak samo.Mapa naszego przeciwnika to Miasto Nordów a ich frakcja Vaegirzy a nasz Nordowie.Za to nasza mapka była to Wioska,nasza frakcja Rhodockowie ich Nordowie.Tutaj jest zaskoczenie,bo na naszej mapce szło nam słabo,za to na mapce przeciwnika kosiliśmy jak kosy.Gratuluje przeciwnikowi,dobrze walczył,nawet bardzo,a ich taktyki sprawiały nawet nam trudności.Wynik meczu to SP 12:8 ChP.Teraz screeny:
    http://s1.img.pl/v/179528/2012-07-29_00030.jpg
    http://s1.img.pl/v/179532/2012-07-29_00035.jpg
    http://s1.img.pl/v/179533/2012-07-29_00038.jpg
    http://s1.img.pl/v/179535/2012-07-29_00041.jpg
    Warto powiedziec,że graliśmy w osłabieniu 1,a nawet 2 osobowym,ale mimo wszystko wygraliśmy.To już nasze drugie zwycięstwo,z każdym dniem stajemy się coraz bardziej pro.Wracając dziekujemy za sparing i dozobaczenia.
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Marcos

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #65 dnia: Lipca 29, 2012, 20:56:22 »
    stajemy się coraz bardziej pro

Stary Nie chce cię urażać , ale zapomnij o ENL to nie jest dla klanu pokroju SP czy TBSR, poza tym nie zaniecaj tak się wynikami, bo twój klan nie ma co ukrywać jest cholernie słaby... nie wiem czy wiesz, ale piszesz to swoje opowiastki o meczach, po prostu napisz wynik i daj ss-y, bo i tak nikt tego nie czyta i wszystkich mało obchodzi co się dzieje w twoim klanie.....

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #66 dnia: Lipca 29, 2012, 21:16:02 »
    Gratuluję pokonania ChP, śmiem jednak twierdzić że na tym meczu jedyną osobą która ma doświadczenie w WB, z strony ChP był Apocalyps.Ja niestety nie mogłem grać na tym meczu, śmiem wspomnieć że 5 z 6 grających ma +/- 10h w Native multi :P
    Nvmd. gratuluję zwycięstwa!

Offline Venum485PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Lipca 30, 2012, 08:23:46 »
    Stary... nie życzę ci źle ale o ENL na czas obecny zapomnij. Jak wspominali wielokrotnie ludzie, na IG jest poprzeczka znacznie wyżej podniesiona więc tam pograj. Radzę ci wytrwać na scenie WB zagrać więcej meczy z Polskimi klanami, i dopiero potem podejmować takie decyzje, chyba że chcesz się ośmieszyć.

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #68 dnia: Lipca 30, 2012, 08:55:40 »
    Gdy grałem z wami na serwerze, mój team nawet nie zdążył do was dojść bo jechałem was 4 bez pomocy, byłem w Warriors, i zajęliśmy w ENL przedostatnie miejsce, naprawdę uważasz że macie jakiekolwiek szanse na ugranie jednego punktu w ENL skoro nie dawaliście sobie rady przeciwko mnie samemu gdy było was czterech?

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #69 dnia: Lipca 30, 2012, 09:34:54 »
    Na ENL to IG musiałoby wystawiać (żeby było sprawiedliwie) 2 ludzi na was .

Apo miał po prostu zły dzień i was nie pojechał :P

A i daruj sobie jakieś rozpiski czy historyjki , na każdym meczu jest to samo praktycznie ...
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #70 dnia: Lipca 30, 2012, 09:35:22 »
    A gdzie mają się czegoś nauczyć jak nie grając z innymi klanami? A turniej pokroju ENL daje komfortową sytuację jeśli chodzi o regularne mecze.

Proszę, was, ludzie, czasem takie głupoty w tym dziale piszecie, że aż strach czytać...

Na ENL to IG musiałoby wystawiać (żeby było sprawiedliwie) 2 ludzi na was .

Apo miał po prostu zły dzień i was nie pojechał :P

A i daruj sobie jakieś rozpiski czy historyjki , na każdym meczu jest to samo praktycznie ...
    Powiedz mi co ten post ma wnieść pozytywnego do tematu? Muta ani ostrzeżenia dawno nikt nie dostał? Dobrze wam radzę, wasze bzdurne, pożal się Boże, prowokacje wsadźcie sobie w buty albo wiele na tym forum nie popiszecie...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Lipca 30, 2012, 10:06:04 »
    Panowie,ja mam ambicję i mi zależy żeby coś więcej osiągnąc niż klany pokroju mojego,a nawet lepszego.Dlatego też ostatnimi dniami myśle też o ENL,bo naprzykład nie chce żebyście mnie uważali za jakiegoś nooba.PS:Ma ktoś może w znajomych szefa LCDH albo chociaż jakiegoś kapitana czy kogoś z wysoką hierarchią?Bo zamierzam z nimi zagrac sparing,już chyba nawet wiem kto będzie że tak powiem sędzio - tłumaczem.

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #72 dnia: Lipca 30, 2012, 10:12:11 »
    Panowie,ja mam ambicję i mi zależy żeby coś więcej osiągnąc niż klany pokroju mojego,a nawet lepszego.Dlatego też ostatnimi dniami myśle też o ENL,bo naprzykład nie chce żebyście mnie uważali za jakiegoś nooba.PS:Ma ktoś może w znajomych szefa LCDH albo chociaż jakiegoś kapitana czy kogoś z wysoką hierarchią?Bo zamierzam z nimi zagrac sparing,już chyba nawet wiem kto będzie że tak powiem sędzio - tłumaczem.
    zagrajcie z CC(Cameron Clan) mam z nimi kontakt, są słabi nie wiem jak dla was ale trening z nimi by się wam przydał jak już koniecznie chcecie do tego ENL'a . Klany które tam startują są dużo mocniejsze od nich. Co do LCDH najpierw polecałbym zagrać z CC. Mają serwer .

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #73 dnia: Lipca 30, 2012, 10:27:48 »
    Następny "mondrala"... Czy niewyraźnie się wyraziłem?
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Lipca 30, 2012, 10:29:32 »
    Skoro tak mówisz...To już moge z nimi spróbowac zagrac.Podaj steam kontaktowy.