Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 18786 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Native][SP]Szlachta Przymierza
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 26, 2012, 20:26:38 »
    Ostatni raz powtórzę, rób przerwy po znakach interpunkcyjnych, lepiej to wygląda.
    A spam się taki zrobił, że jak przyjdzie admin to zamknie ten temat...
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 26, 2012, 20:57:17 »
    Ostatni raz powtórzę, rób przerwy po znakach interpunkcyjnych, lepiej to wygląda.
    A spam się taki zrobił, że jak przyjdzie admin to zamknie ten temat...
    niech zamyka

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 27, 2012, 09:01:52 »
    Zauważcie jednak,że ten temat zostanie perfidnie zamknięty przez was,wy zaczeliście kłótnie,ja robiłem co w mojej mocy żeby ją zakończyc,ale no cóż.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 27, 2012, 09:45:15 »
    No sorry ale noobski to jest prawie każdy Polski klan nie licząc WV, REF i ZP który mimo że podupadł wciąż trzyma poziom jak i swoją pozycję w ENL ;p Zestaw którykolwiek klan poza nimi z jakimś zagranicznym średniakiem, nie ma porównania. Sam sposób egzystencji owych klaników jest dość śmieszny: powstają bo ktoś chce być liderem, ludki się kłócą (tym bardziej nie mają przyjemności z gry ze sobą), rozpadają się. ŻADEN podobny klan nie osiągnął nic bo mają maślaną strukturę która składa się z dzieci dążących do władzy w klanie mimo tego iż ewidentnie do dowodzenia się nie nadają. Takie coś doprowadziło też do kiepskiej dziś egzystencji niegdyś silnego klanu PE po odejściu silnego lidera.

ZP które poprzez swoje osiągi, ponieważ skład mieli przedni, potrafiło tylko gwiazdorzyć. To było kiedyś teraz się ogarnęli. WV teraz zaczyna gwiazdorzyć bo coś tam coś tam. Co do REFu przyznam Ci racje. Hmm proszę, wytłumacz mi co rozumiesz pod pojęciem noobski? Bo są też inne słowa i zwroty jak 'początkujący' albo 'grający dla zabawy' bądź też klany które nie mają chęci grać w tych całych ENLach.

Według Twojego rozumowania klany które w polsce grają pomiędzy sobą są noobskie. To może wgl zlikwidować polską scene warband i wszyscy będą profesjonalistami ;> Zastanów się czasem nad tym co piszesz.

Co do SP. Życze powodzenia, chociaż skoro chcecie być w czołówce ale nie liczycie na to, że to Wam się uda to z góry jesteście przegrani :)
    Ogarnijcie ts bądź mumble i zróbcie bardziej przejrzyste forum bo jak dla mego oka ta skórka jest okropnie nie przejrzysta.

Pozdrawiam Eddard Stark
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 27, 2012, 10:30:21 »
    EddarkStark,do odważnych świat należy,tym bardziej że Polska scena ostatnimi czasy bardzo sie chwieje i w każdej chwili klany mogą się porozpadac z uwagi na to,że teraz w klanach to tylko są jakieś intrygi,planowanie wyniszczenia.Uwierzcie mi,jak dalej będzie się działo tak jak jest to niedługo te słabsze klany(Aegis,KoronaPolska,Palladyni,SP itp),będą miały sporo do powiedzenia na Polskiej scenie i nie tylko...
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #35 dnia: Lipca 27, 2012, 10:38:31 »
    No właśnie Szejkor dobrze gada!

A tak na poważnie to wątpię by klany tak nagle się porozpadały, a nawet gdyby jakimś cudem nagle wszystkie upadły to i tak nic nie będziecie mieli do powiedzenia bo macie za słabą organizację w tych Waszych klanach i nim upadną te wszystkie większe upadniecie wy.

Dziękuje dobranoc, niech moderator wkroczy i zamknie albo chociaż coś napisze bo spam jest do kitu w kółko nowe posty w spokoju śniadania zjeść nie można ;/

Offline Cypisek

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #36 dnia: Lipca 27, 2012, 10:40:46 »
    ZP które poprzez swoje osiągi, ponieważ skład mieli przedni, potrafiło tylko gwiazdorzyć. To było kiedyś teraz się ogarnęli. WV teraz zaczyna gwiazdorzyć bo coś tam coś tam.
    Fajnie że oceniasz zachowanie a nie skilla bo klany takie jak WV i ZP mają pełne prawo do gwiazdorzenia, pokonywały silne klany zagraniczne i odnosiły sukcesy. Podaj mi jakiś inny polski klan który może stawić czoło ZP, REF i WV xD NIE MA ŻADNEGO, te które są dostaną do zera z fartem czasem może urwą ze trzy rundy. I śmieszne napinki na polskiej scenie jaki to 8-osobwy klan potężny nie jest i ma więcej rang niż członków. To wszystko jest tak żałosne że aż brak mi słów aby opisać.

Według Twojego rozumowania klany które w polsce grają pomiędzy sobą są noobskie. To może wgl zlikwidować polską scene warband i wszyscy będą profesjonalistami ;> Zastanów się czasem nad tym co piszesz.
    Tak, są noobskie. Składają się prawie zawsze z dzieciaczków, gdy wejdziesz na TS uszy odpadają od pisku. Kończą żywot w kłótniach bo każdy taki 13 latek marzy o byciu liderem. Przykłady podobnych osób? Proszę bardzo: Apocalyps, killer223, Konfederat, (kiedyś) Aharo, (kiedyś) Alandar, Resid, LuciferekPL.
    EddarkStark,do odważnych świat należy,tym bardziej że Polska scena ostatnimi czasy bardzo sie chwieje i w każdej chwili klany mogą się porozpadac z uwagi na to,że teraz w klanach to tylko są jakieś intrygi,planowanie wyniszczenia.Uwierzcie mi,jak dalej będzie się działo tak jak jest to niedługo te słabsze klany(Aegis,KoronaPolska,Palladyni,SP itp),będą miały sporo do powiedzenia na Polskiej scenie i nie tylko...
    Nic do powiedzenia i nic do zrobienia. Ci odważni to osoby które wymieniłem wyżej i wiele więcej... żaden z owych klanów nigdy nic nie osiągnął a nie widzę też żeby te śmieszne klaniki (z równie śmiesznymi nazwami) kiedykolwiek coś osiągnęły.
    Ale trochę prawda - do odważnych świat należy: prześledź początki klanów które podałem (REF, WV, ZP). Mieli na początku przynajmniej dobrą ekipę, wy macie przedszkola.
    <00:04:22>"Argaleb": czas to ja mogę marnowaćna hejcenie refu, punisher jest zwykłym chłystkiem

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Lipca 27, 2012, 11:20:21 »
    My też mamy dobre ekipy,a to że może  nie grają po 1000 godzin to nie ich wina?Cypisek,tylko umiesz obrażac klany innych,a sam nic większego nieosiągnołeś w WB.Resid,Aharo itp też mają mocne klany więc nie masz nic tutaj do powiedzenia,a ZeliPapa,WV czy REF to prawda,to są mocne klany,ale nawet Polskie klany mogłyby je pokonac,naprzykład tacy HITMEN'i albo PE.A te nasze mniejsze klany,naprzykład mój nie gramy po to by podbic scene,szpanowac jacy to jesteśmy potężni jak naprzykład te klany czołówkowe.Może im się udało wygrac kilka meczy pod rząd,ale to jeszcze nie powód by śmiac się z czyjegoś braku skilla itp.Każdy kiedyś był kiepskim graczem,teraz jesteście może i pro,ale przyjdzie dzień kiedy to z WAS będą się śmiac.

Offline Cypisek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Lipca 27, 2012, 11:27:10 »
    ZeliPapa,WV czy REF to prawda,to są mocne klany,ale nawet Polskie klany mogłyby je pokonac,naprzykład tacy HITMEN'i albo PE
    Nic nie wiesz, to co napisałeś woła o pomstę do nieba. Hitmeni nigdy nie grali na 100% w sparach i nie zamierzają (właśnie dlatego że są zgrani i dojrzali wciąż istnieją) a PE jest słabe, nawet kiedyś nie miałoby podskoku do trzech klanów wymienionych przeze mnie. Zapoznaj się najpierw z tymi klanami zanim napiszesz takie głupoty. Drugi klan na świecie ma przegrać z jakimś PE dowodzonym przez Punishera? Dobre... naprawdę dobre...
    Każdy kiedyś był kiepskim graczem,teraz jesteście może i pro,ale przyjdzie dzień kiedy to z WAS będą się śmiac.
    Nigdy nie przyszedł i nie przyjdzie. Silne klany istnieją po dwa lata i nadal ich członkowie mają niezłą bekę czytając tematy takie jak ten.
    <00:04:22>"Argaleb": czas to ja mogę marnowaćna hejcenie refu, punisher jest zwykłym chłystkiem

Offline Mr Awaruk

• Użytkownik
    • PE_Mr-Awaruk
    « Odpowiedź #39 dnia: Lipca 27, 2012, 11:31:20 »
    a PE jest słabe, nawet kiedyś nie miałoby podskoku do trzech klanów wymienionych przeze mnie.

Chciałem się wypowiedzieć co do tego, ale zrezygnowałem z takim kimś jak Ty nie warto się nawet kłócić.

Offline Cypisek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Lipca 27, 2012, 11:33:41 »
    A czy to nie prawda? Uraziłem Cię? Odeszli wasi silni gracze a Teblarowi i Blackhawkowi nie chce się grać. Nie daliście rady REF, nie dacie rady WV, nie pokonacie ZP. To że byliście w Trinity nic nie znaczy bo wtedy PE było zupełnie inne (bez dzieciaka zamiast lidera). Tak, jesteście czwartym klanem w Polsce ale to nie czyni z was jakieś wielkiej potęgi.

Offline Mr Awaruk

• Użytkownik
    • PE_Mr-Awaruk
    « Odpowiedź #41 dnia: Lipca 27, 2012, 11:38:07 »
    ,ale my się nie uważamy za żadną potęgę :0. Ty sobie sam coś wmawiasz o potem drzesz się, że masz jakąś nowinkę :).
    I nie pier*** głupot jak nie znasz naszych wyników.

Pozdrawiam

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Lipca 27, 2012, 11:39:54 »
    Co racja to racja,PE trochę się zmieniło.Kiedyś było inne,według mnie najlepiej by było(przynajmniej mi się tak wydaje),że gdyby rządził Blacha to było by dobrze,ale nie wiem czy on jest w PE,czy w innym klanie.PE straciło te swoje konie napędowe.

Offline Cypisek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Lipca 27, 2012, 11:40:54 »
    ,ale my się nie uważamy za żadną potęgę :0. Ty sobie sam coś wmawiasz o potem drzesz się, że masz jakąś nowinkę :).
    I nie pier*** głupot jak nie znasz naszych wyników.

Pozdrawiam
    Znam chociażby wasz ostatni sparing treningowy :)

Koleś napisał że pokonacie najlepsze polskie klany to napisałem mu że jesteście słabi, taka jest prawda. Czy prawda boli?
    PE straciło te swoje konie napędowe.
    Koniem napędowym był Kamillo i w pewnym sensie Blacha, teraz zostały z klanu ochłapy i trzyma się tylko dzięki przywiązaniu niektórych osób do tagu. O tym jak kiepskim liderem jest punisher nawet nie chce mi się rozpisywać.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #44 dnia: Lipca 27, 2012, 11:41:53 »
    Mógłbym zamknąć ten temat ale jako że jestem wredny daję ostatnie ostrzeżenie i każdy post napisany pod tą wiadomością i będący kontynuacją kłótni będzie skutkował ostrzeżeniem/mutem.