Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 18826 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Cypisek

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Native][SP]Szlachta Przymierza
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 26, 2012, 18:15:39 »
    Z n00bskiego i boto podobnego TBSR do jeszcze bardziej n00bskiego i boto podobnego SP ...
    No sorry ale noobski to jest prawie każdy Polski klan nie licząc WV, REF i ZP który mimo że podupadł wciąż trzyma poziom jak i swoją pozycję w ENL ;p Zestaw którykolwiek klan poza nimi z jakimś zagranicznym średniakiem, nie ma porównania. Sam sposób egzystencji owych klaników jest dość śmieszny: powstają bo ktoś chce być liderem, ludki się kłócą (tym bardziej nie mają przyjemności z gry ze sobą), rozpadają się. ŻADEN podobny klan nie osiągnął nic bo mają maślaną strukturę która składa się z dzieci dążących do władzy w klanie mimo tego iż ewidentnie do dowodzenia się nie nadają. Takie coś doprowadziło też do kiepskiej dziś egzystencji niegdyś silnego klanu PE po odejściu silnego lidera.
    <00:04:22>"Argaleb": czas to ja mogę marnowaćna hejcenie refu, punisher jest zwykłym chłystkiem

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 26, 2012, 18:18:03 »
    Pokazujecie własnie teraz Wasz poziom kultury.Zawsze się musicie doczepic czegoś,a sami nie jesteście lepsi.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 26, 2012, 18:21:34 »
    Pokazujecie własnie teraz Wasz poziom kultury.Zawsze się musicie doczepic czegoś,a sami nie jesteście lepsi.

Nawet jak się doczepiamy to nie bez powodu :)

Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Lipca 26, 2012, 18:31:21 »
    Tylko doczepiacie sie bez powodu.To ja mam świadków i to ja mam screeny jak to Wy nieraz robicie dziwne,wręcz czasem karygodne rzeczy,ale nie jestem chamem i botem żeby śmiac się z kogoś.
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Cypisek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Lipca 26, 2012, 18:32:36 »
    Tylko doczepiacie sie bez powodu.To ja mam świadków i to ja mam screeny jak to Wy nieraz robicie dziwne,wręcz czasem karygodne rzeczy,ale nie jestem chamem i botem żeby śmiac się z kogoś.
    Okej wyślij mi czy komuś innemu na PW chociaż jeden skrin jak ktoś z tych którzy dopisali się do tego tematu robi coś okropnego, karygodnego i niegodnego RYCERZA IPL :D :D :D
    <00:04:22>"Argaleb": czas to ja mogę marnowaćna hejcenie refu, punisher jest zwykłym chłystkiem

Offline felixl9000

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Jam jest Gondorczyk !
    « Odpowiedź #20 dnia: Lipca 26, 2012, 18:37:56 »
    Przecież wiadomo , że nie ma screenów tylko che was postraszyć żebyście się go nie czepiali !

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Lipca 26, 2012, 18:48:02 »
    Przecież wiadomo,że na międzynarodowej scenie Polacy to kraj który nie ma za grosz kultury czy honoru,wy tylko szpanujecie jacy jestescie pro,a tak naprawde to mało co umiecie.Jakoś ludzie z innych państw mnie lubią,a ja ich bo wkońcu szacunek dla osób drugich i trzecich jest ważne.Dajmy przykład Cobryn - Magic,on jest Niemcem albo Dominus % Daniel,oni są z Czech,jakoś oni i są wporzo,i mogę się z nimi dogadac itp.W Polsce jest mnóstwo klanów,ale jak dla mnie to tylko 1/5 nich jest prawdziwimy klanami jeśli chodzi o aspekty szacunku,kultury itp itd.

Offline Cypisek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Lipca 26, 2012, 18:52:59 »
    Odciągasz temat a obiecanych skrinów i świadków ni widu, ni słychu.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Lipca 26, 2012, 18:59:18 »
    Dobra,nie będe spamował w tym temacie(przynajmniej póki co).Wkońcu mniej inteligentnym się ustępuje.Przez jeden dzień tu nie pisze.Tymbardziej że nie chce nikogo obrażac,bo nie jestem jak wy.

Offline Cypisek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Lipca 26, 2012, 19:05:18 »
    Próbowałeś oczernić ludzi bez najmniejszego dowodu kłamiąc że masz screeny a gdy udowodniono ci kłamstwo piszesz, że jesteśmy mniej inteligentni...
    Życzę szybkiego rozpadu bo właśnie udowodniłeś tezę, iż SP jest kolejnym śmieciem na polskiej scenie.

Offline Daniel

• Użytkownik
    • Piwa: -11
    • Znany jako Ehmir!!!
    « Odpowiedź #25 dnia: Lipca 26, 2012, 19:07:11 »
    Mogę ci załatwić darmowego ts , a jakby co to widzę twarze z TBSR.

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Lipca 26, 2012, 19:16:14 »
    Próbowałeś oczernić ludzi bez najmniejszego dowodu kłamiąc że masz screeny a gdy udowodniono ci kłamstwo piszesz, że jesteśmy mniej inteligentni...
    Życzę szybkiego rozpadu bo właśnie udowodniłeś tezę, iż SP jest kolejnym śmieciem na polskiej scenie.

To ty pierwszy oczerniłeś SP, więc nie wiem gdzie tu możesz wciskać te trzy grosze ...

No sorry ale noobski to jest prawie każdy Polski klan nie licząc WV, REF i ZP który mimo że podupadł wciąż trzyma poziom jak i swoją pozycję w ENL ;p Zestaw którykolwiek klan poza nimi z jakimś zagranicznym średniakiem, nie ma porównania. Sam sposób egzystencji owych klaników jest dość śmieszny: powstają bo ktoś chce być liderem, ludki się kłócą (tym bardziej nie mają przyjemności z gry ze sobą), rozpadają się. ŻADEN podobny klan nie osiągnął nic bo mają maślaną strukturę która składa się z dzieci dążących do władzy w klanie mimo tego iż ewidentnie do dowodzenia się nie nadają. Takie coś doprowadziło też do kiepskiej dziś egzystencji niegdyś silnego klanu PE po odejściu silnego lidera.

Teraz to pier..... -.- Dla ciebie klan, aby nie był noobski/"boto-podobny" musi zająć jakieś porządne miejsce w ENL czy mieć wybitnie długi staż?
    W sumie, porównując do PE to uważam, że ww. klany też maja kiepską egzystencje, bo nie widziałem aby ostatnio grali jakieś oficjale. No i oczywiście tez nie widziałem żadnego dążenia dzieci do władzy w PE, bo ową sprawuje Blackhawk od dość długiego czasu ...

Ogarnijcie się, bo ten temat nadaje się tylko do spamu jak sami zauważyliście ^.^

Offline Cypisek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Lipca 26, 2012, 19:21:24 »
    W sumie, porównując do PE to uważam, że ww. klany też maja kiepską egzystencje, bo nie widziałem aby ostatnio grali jakieś oficjale.
    A czy trzeba grać same oficjale? No sorry ale wyżej wymienione klany bardziej kładą nacisk na ENL niż chwalenie się pojedynczymi wynikami co bardzo lubi czynić taki Polski Valor. Tylko pokazałeś swój kompletny brak wiedzy. WV i REF a potem trzy klany jako Trinity pokazały na co je stać i tym beznadziejnym "maluszkom marzącym o wielkości" do nich daleko dopóki się nie ogarną i przestaną kłócić o to kto rządzi czy jarać beznadziejnymi remisami z zagranicznymi cieniasami.
    \
    To ty pierwszy oczerniłeś SP, więc nie wiem gdzie tu możesz wciskać te trzy grosze ...
    Napisałem że te klany są słabe co jest 100% prawda nie atakując nikogo bezpośrednio, on zaatakował bezpośrednio kilka osób nie mając przy tym racji nawet obiecując skriny po czym gdy udowodniłem jak łgał wycofał się nazywając innych "mało inteligentnymi"... gdzie tu logika?

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Lipca 26, 2012, 19:47:54 »
    Nie mówie o "skrinach" tylko o tym, że go zaatakowałeś niebezpośrednio - jeżeli taki zwrot cię satysfakcjonuje.

Napisałem, że dla ciebie są ważne tylko wyniki z ENL, więc chyba nie doczytałeś do końca mojej wypowiedzi. A pojedyncze wyniki to co, nie ważne? Nie mówię że wszyscy są zajebiści jak REF i WV, ale to nie tak, że oprócz ww od każdego noobem wieje ... Zresztą dzięki takim jak ty  klany z niższej półki tracą chęć do gry, gdy nazywa się ich słabymi.

Mała poprawka, jako gorsze klany nie mam na myśli TBSR/Paladins czy coś innego, tylko polskie średniaki : BB, KoH, Valor itd ...

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Lipca 26, 2012, 20:11:23 »
    Stop z tym spamowaniem!Rozumiem,nie jesteśmy dobrym klanem,ale robimy co w naszej mocy żeby byc jak najlepsi.Nie chcę się z nikim kłócic oraz także nie szukam kłopotów,założyłem klan i już robicie zamieszanie i afery.Tym bardziej że zawsze musicie się do kogoś doczepic,co ja wam takiego zrobiłem,skoro połowa z was nawet mnie nie zna,ani z reala,ani z gry...Co do Ciebie Zumbagi to dziękuje że chociaż minimalnie nam pomogłeś,miło że na tym świecie jeszcze są ludzie którzy od czasu do czasu sobie pomogą.